2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah canim bebek agirlastikca agrilarda artiyor artik. Sen nasilsin iyi mi hersey bebis kuduruyor mu karninda
İyiyim galiba kuzum ağırlaştık aynen karnımın sağ tarafında popoyu dayıyo geriyo kendini galiba canımı yakıyo velet kp burda gene geldi yoruluyorum hiç halim kalmıyo.

İyiyim galiba kuzum ağırlaştık aynen karnımın sağ tarafında popoyu dayıyo geriyo kendini galiba canımı yakıyo velet kp burda gene geldi yoruluyorum hiç halim kalmıyo.
Vay o kp ne emi arkadas zikkim mi var zirt birt cikip geliyo benim kp gelemez yalniz hos kv ile de gelemiyo artik

Malesef ulke ayni ulke ama her yerde bir cins insan toplulugu cikiyor. hepsini sikayet edeceksin milletin odedigi vergilerle aldiklari maasin hesabini soracaksin
Yine duzelmezler ki bence ozel hast mulk sahibi para kazanacagina endi ulke hazonem keske kazansa ama malesef herkes cok enteresan

günaydın canlar :) bugün kızımı gördüm ya rüyamda çok güzel bir bebekti :) iki göğsümden de emzirdim sanki gerçek gibiydi :) bir göğsümü emzirdiğimde şimdi bu göğsün bitip bitmediğini nasıl anlayacağım ki ben diyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…