2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum
Dün muayenem vardı. Herşey güzel geçti.
Kasılma olan anneler doktoruma sordum eğer 5dakikada bir kasılır ağrı da eşlik ederse hemen hastaneye gitmemi söyledi. Rahim açılması yapıp doğumu başlayabiliyormuş. Gün içinde aralıklı olan kasılmaların zararı olmazmış içiniz rahat olsun :)

Canım günaydın :)
Dün kontrolde sordum doktor normal olduğunu söyledi bir arkadaşta açıklamış zaten mesaneye vurduğunda öyle hissedermişiz
Saol canim kim açıklamıştı hatırlıyor musun?ben artik hicbirsey hissetmiyorim gibi birsey..nasil bir pozisyon aldiysa..saglik ocagina gidip kalp atisi dinledim oyle rahatladim..cok tedirgin oluyrm

Saol canim kim açıklamıştı hatırlıyor musun?ben artik hicbirsey hissetmiyorim gibi birsey..nasil bir pozisyon aldiysa..saglik ocagina gidip kalp atisi dinledim oyle rahatladim..cok tedirgin oluyrm
Bence telaş yapma benimde oldu gün boyu hiç hissetmediğim ama şimdi yerinde durmuyor. Ruh halleri değişiyor galiba sürekli :)
Hissetmediğin zaman uzan güzel şeyler düşün tatlı birşeyler ye iç konuş bebeğinle anneni üzme de tepki verir
Kim söyledi bende hatırlamıyorum ama o da aynı cevabı vermişti mesaneyi top gibi kullanıyormuş bebiş :)

B

en sordum bugûn doktora bazen bebek alttaraftan cikacakmis gibi oluyo dedim doktor bacaklari kollari mesaneye degiyo cikacak hissi veren mesane dedi òyle oldugu zaman bebek assagida gibi hissetmeyin dedi

Ftma41 arkadaşımız söylemiş canım buldum

Canim bende 2 gundur hissetmiyordum dun acile gittim sukur saglikliymis ve sabah onun tekmelerine uyandim Allaha sukur ♡♡♡

Günaydin canim benim bebisin ayaklari asagida oldugu zaman vuruyo mesaneye

Canim bende 2 gundur hissetmiyordum dun acile gittim sukur saglikliymis ve sabah onun tekmelerine uyandim Allaha sukur ♡♡♡
Amazing family canim bende dedigin gibi uzatiyordum ayaklarımı konuşuyordum bebisimle tepki aliyordum.fakat bu durum farkli 1 hfta oncesine kdr kuvvetli tekmeler atardi karnıma yanlara fln.artik onlar kesildi bazen vajinaya makata indiriyordu..3 gundur onu da hissetmez oldum.korktum yani Ftm41 .. birde bu kasılma gobek deligi etrafinda top gibi oluyor genelde sabah ytktan kalkarkn hissediyrm.bu sabah yine oldu

Hayır olsun canim ruyan. kızına isim buldun mu?

@ONTK senin o kv ve kp kaynar kazana atip yakmak lazim :) insanda az anlayis olur
Hazır kazan kaynamışken bir tane de benden olsunmu?! dün yine başlamıştı söylenmeye bir tane sende vardı bir tane oğlumda yeterdi, ne vardı çocuk yapıyorsunuz diye. Deme öyle diyorum zoruma gidiyor, biliyorum ama derim dedi, akşam eşime şikayet ettim şimdi kavga kopar rahatlar benden günah gitti

Günaydın tünaydın kızlarr:) kaç haftadır üyü yapmadım giyiceğimizi ütüledim sadece yığıldı 3-4 makine ütüüüü beni bekliyor bunalıma girdim. Benim kızçem de kimi gün hiç sesi sedası çıkmıyor kimi gün kuduruk:)) ben kıyafet işini bitirdim gibi bişey. Banyo malzemeleri küvet nevresim gibi şeyler kaldı. Kasılmam benimde oluyordu çok magnezyum işe yaradı şükür.

Ona neyse allah vermis sukur dese ya bu kaynanalar ikincidede susmuyolar demekki

Biliyorum ama derim ne demek yahu. Bazen sadece konuşmak için konuşuyolar takma he hu de geç sen takmadıkça susar zaten. Benimkide inşallah ne sana ne babasına benzesin amcasına benzesin deyip duruyo. Hadi beni beğenmediğini geç kendi oğlunu da beğenmiyo allahtan şimdi amcası çok sağlıklıydı bebekken, ona benzesine çevirdi :) insanın gücüne gidiyo yani, durdum durdum bi gün bende dayanamadım eşime dedin ya allah aşkına benim abim de boncuk gözlü çok yakışıklı boylu poslu bi adam sen benim hiç böyle bişey duydun mu ağzımdan bu nasıl bişey yani. Takma etme boşver dedi geçti allahtan. Normalde annesiyle hiç geçinemez benim eşim harcayıverir iki dk da. O yüzden çok çok söylemem ben dargınlığımınkırıldığımı ana oğul arasına sebep olmayım diye. Keşke bizim kadar ince fikirli olabilseler.

Aynen canım bizde de eşimle ailesi arasında sulhu ben sağlarım ortalığı yatıştırırım. Çocuk karnımda olmuş 6 aylık hala neden sürekli söyleniyorsun mübarek, senmi bakacaksın

Aynen canım bizde de eşimle ailesi arasında sulhu ben sağlarım ortalığı yatıştırırım. Çocuk karnımda olmuş 6 aylık hala neden sürekli söyleniyorsun mübarek, senmi bakacaksın
Yok bide şöyle de bişey var. Bide eşinin kızı biraz sorunlu kendi annesi bakamıyor sen bakıyorsun kolay mı öyle çocukla uğraşmak. Onu söylemez ama. Taktıkça takçak şeyler arkaarkaya geliyo takma boşver ya eşin çol anneci olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…