- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.436
- 208
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #33.181
Canım günaydın :)Sorunca bnada yaz canim
Saol canim kim açıklamıştı hatırlıyor musun?ben artik hicbirsey hissetmiyorim gibi birsey..nasil bir pozisyon aldiysa..saglik ocagina gidip kalp atisi dinledim oyle rahatladim..cok tedirgin oluyrmCanım günaydın :)
Dün kontrolde sordum doktor normal olduğunu söyledi bir arkadaşta açıklamış zaten mesaneye vurduğunda öyle hissedermişiz
Bence telaş yapma benimde oldu gün boyu hiç hissetmediğim ama şimdi yerinde durmuyor. Ruh halleri değişiyor galiba sürekli :)Saol canim kim açıklamıştı hatırlıyor musun?ben artik hicbirsey hissetmiyorim gibi birsey..nasil bir pozisyon aldiysa..saglik ocagina gidip kalp atisi dinledim oyle rahatladim..cok tedirgin oluyrm
B
en sordum bugûn doktora bazen bebek alttaraftan cikacakmis gibi oluyo dedim doktor bacaklari kollari mesaneye degiyo cikacak hissi veren mesane dedi òyle oldugu zaman bebek assagida gibi hissetmeyin dedi
Ftma41 arkadaşımız söylemiş canım buldumSaol canim kim açıklamıştı hatırlıyor musun?ben artik hicbirsey hissetmiyorim gibi birsey..nasil bir pozisyon aldiysa..saglik ocagina gidip kalp atisi dinledim oyle rahatladim..cok tedirgin oluyrm
Canim bende 2 gundur hissetmiyordum dun acile gittim sukur saglikliymis ve sabah onun tekmelerine uyandim Allaha sukur ♡♡♡Saol canim kim açıklamıştı hatırlıyor musun?ben artik hicbirsey hissetmiyorim gibi birsey..nasil bir pozisyon aldiysa..saglik ocagina gidip kalp atisi dinledim oyle rahatladim..cok tedirgin oluyrm
Günaydin canim benim bebisin ayaklari asagida oldugu zaman vuruyo mesaneyeBence telaş yapma benimde oldu gün boyu hiç hissetmediğim ama şimdi yerinde durmuyor. Ruh halleri değişiyor galiba sürekli :)
Hissetmediğin zaman uzan güzel şeyler düşün tatlı birşeyler ye iç konuş bebeğinle anneni üzme de tepki verir
Kim söyledi bende hatırlamıyorum ama o da aynı cevabı vermişti mesaneyi top gibi kullanıyormuş bebiş :)
Canim bende 2 gundur hissetmiyordum dun acile gittim sukur saglikliymis ve sabah onun tekmelerine uyandim Allaha sukur ♡♡♡
Hayır olsun canim ruyan. kızına isim buldun mu?günaydın canlar :) bugün kızımı gördüm ya rüyamda çok güzel bir bebekti :) iki göğsümden de emzirdim sanki gerçek gibiydi :) bir göğsümü emzirdiğimde şimdi bu göğsün bitip bitmediğini nasıl anlayacağım ki ben diyordum :)
Hazır kazan kaynamışken bir tane de benden olsunmu?!@ONTK senin o kv ve kp kaynar kazana atip yakmak lazim :) insanda az anlayis olur
Evhamlı seniiiiii ne çekti o çıcuk senden az kaldı kurtulacakCanim bende 2 gundur hissetmiyordum dun acile gittim sukur saglikliymis ve sabah onun tekmelerine uyandim Allaha sukur ♡♡♡
Ona neyse allah vermis sukur dese ya bu kaynanalar ikincidede susmuyolar demekkiHazır kazan kaynamışken bir tane de benden olsunmu?!dün yine başlamıştı söylenmeye bir tane sende vardı bir tane oğlumda yeterdi, ne vardı çocuk yapıyorsunuz diye. Deme öyle diyorum zoruma gidiyor, biliyorum ama derim dedi, akşam eşime şikayet ettim şimdi kavga kopar rahatlar benden günah gitti
Biliyorum ama derim ne demek yahu. Bazen sadece konuşmak için konuşuyolar takma he hu de geç sen takmadıkça susar zaten. Benimkide inşallah ne sana ne babasına benzesin amcasına benzesin deyip duruyo. Hadi beni beğenmediğini geç kendi oğlunu da beğenmiyoHazır kazan kaynamışken bir tane de benden olsunmu?!dün yine başlamıştı söylenmeye bir tane sende vardı bir tane oğlumda yeterdi, ne vardı çocuk yapıyorsunuz diye. Deme öyle diyorum zoruma gidiyor, biliyorum ama derim dedi, akşam eşime şikayet ettim şimdi kavga kopar rahatlar benden günah gitti
Yardımı olsa hani anlayacağım da, sanırım çocuk sayısı arttıkça bizden koparamayacağı için dertleniyor.Ona neyse allah vermis sukur dese ya bu kaynanalar ikincidede susmuyolar demekki
Evet yardım ederler çeneleriyle sadece.Yardımı olsa hani anlayacağım da, sanırım çocuk sayısı arttıkça bizden koparamayacağı için dertleniyor.
Aynen canım bizde de eşimle ailesi arasında sulhu ben sağlarım ortalığı yatıştırırım. Çocuk karnımda olmuş 6 aylık hala neden sürekli söyleniyorsun mübarek, senmi bakacaksınBiliyorum ama derim ne demek yahu. Bazen sadece konuşmak için konuşuyolar takma he hu de geç sen takmadıkça susar zaten. Benimkide inşallah ne sana ne babasına benzesin amcasına benzesin deyip duruyo. Hadi beni beğenmediğini geç kendi oğlunu da beğenmiyoallahtan şimdi amcası çok sağlıklıydı bebekken, ona benzesine çevirdi :) insanın gücüne gidiyo yani, durdum durdum bi gün bende dayanamadım eşime dedin ya allah aşkına benim abim de boncuk gözlü çok yakışıklı boylu poslu bi adam sen benim hiç böyle bişey duydun mu ağzımdan bu nasıl bişey yani. Takma etme boşver dedi geçti allahtan. Normalde annesiyle hiç geçinemez benim eşim harcayıverir iki dk da. O yüzden çok çok söylemem ben dargınlığımınkırıldığımı ana oğul arasına sebep olmayım diye. Keşke bizim kadar ince fikirli olabilseler.
Yok bide şöyle de bişey var. Bide eşinin kızı biraz sorunlu kendi annesi bakamıyor sen bakıyorsun kolay mı öyle çocukla uğraşmak. Onu söylemez ama. Taktıkça takçak şeyler arkaarkaya geliyo takma boşver ya eşin çol anneci olsaydıAynen canım bizde de eşimle ailesi arasında sulhu ben sağlarım ortalığı yatıştırırım. Çocuk karnımda olmuş 6 aylık hala neden sürekli söyleniyorsun mübarek, senmi bakacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?