- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #33.201
Ayy allah korusun kotu niyetli insanlardan agzinizin tadi bozulmasinYardımı olsa hani anlayacağım da, sanırım çocuk sayısı arttıkça bizden koparamayacağı için dertleniyor.
Kalp atışlarını duymuşsun korkmana gerek yok canım bence içini ferah tut sen elinden geleni yapıyorsun öyle düşün tedbirini alıp kendini koruduktan sonra elinden başka birşey gelmez:) takip et bakalım hareketlerini olmadı sende bir acile gidip gör için rahatlasın.Amazing family canim bende dedigin gibi uzatiyordum ayaklarımı konuşuyordum bebisimle tepki aliyordum.fakat bu durum farkli 1 hfta oncesine kdr kuvvetli tekmeler atardi karnıma yanlara fln.artik onlar kesildi bazen vajinaya makata indiriyordu..3 gundur onu da hissetmez oldum.korktum yani @Ftm41 .. birde bu kasılma gobek deligi etrafinda top gibi oluyor genelde sabah ytktan kalkarkn hissediyrm.bu sabah yine oldu
Korseyi neden takıyordun ki önceden canım ?Günaydın anneler. Mutlu hafta sonları diliyorum. Ben korseyi tekrar takmaya karar verdim kızlar, bebeğin aşağıya gittmesini önler diye umut ediyorum
Yapmasan yap derler yapsan yapma yaranılmaz bunlaraHazır kazan kaynamışken bir tane de benden olsunmu?!dün yine başlamıştı söylenmeye bir tane sende vardı bir tane oğlumda yeterdi, ne vardı çocuk yapıyorsunuz diye. Deme öyle diyorum zoruma gidiyor, biliyorum ama derim dedi, akşam eşime şikayet ettim şimdi kavga kopar rahatlar benden günah gitti
Nasıl başardın banada söyle valla ayağı alıştıVay o kp ne emi arkadas zikkim mi var zirt birt cikip geliyo benim kp gelemez yalniz hos kv ile de gelemiyo artik
Haha bende o popoyu ısırır tokatlar kızartır ooo neler diyorum neler düzeltiyor popoyu:)) çok güzel duygularmış Allah isteyen herkese tattırır inşallahAynisini benimki de yapiyor bildigin bir yukselti sagda senin o popisini isiricam cikinca diyorum
Nerdeeeeeee kız gerim gerim geriliyorum oğluşum kp geldiğinden beri hiç oynamıyo sadece arada geriliyo karnımı yamultuya poposuyla başkada hiçbişey yokkONTK senin o kv ve kp kaynar kazana atip yakmak lazim :) insanda az anlayis olur
Benimkide karnima dokunurken ayni anda mesaneyede vuruyor anında idrarim gelio gibi oluyor tuhaf oluorum bugunlerde harektleri bi degisikGünaydin canim benim bebisin ayaklari asagida oldugu zaman vuruyo mesaneye
İlerledik ya ağırlaştık bende artık kabus yerine öyle rüyalar görüyorum annelik güzelmiş :)günaydın canlar :) bugün kızımı gördüm ya rüyamda çok güzel bir bebekti :) iki göğsümden de emzirdim sanki gerçek gibiydi :) bir göğsümü emzirdiğimde şimdi bu göğsün bitip bitmediğini nasıl anlayacağım ki ben diyordum :)
Bu hareketler Doğuma kadar bende takıntı olacak, bazen tüm gün hareketli oluyor bazen de sessiz kalıyorlar yorulunca oluyor herhalde dicem ama bazen is yapmadığım zamanlarda da şakın kalabiliyor bugün de mesela sakin sabahtan beri 2 kez hissettim sadece kısa sürdü oda.Icini ferah tut canim benimki 5 gun oyleydi babasi dun gece geldi sonrasinda sipa basladi eski formuna geri dondu sukur
Benimkiler vize sorunları olmadığı için zırt pırt burda beliriyo kazana atsakta bi yolunu bulur çıkar gibime geliyo :)Hazır kazan kaynamışken bir tane de benden olsunmu?!dün yine başlamıştı söylenmeye bir tane sende vardı bir tane oğlumda yeterdi, ne vardı çocuk yapıyorsunuz diye. Deme öyle diyorum zoruma gidiyor, biliyorum ama derim dedi, akşam eşime şikayet ettim şimdi kavga kopar rahatlar benden günah gitti
Aynen acili var Allahtan senin gibi herseye uzak olsa ne yapardı düşünemiyorum :))Evhamlı seniiiiii ne çekti o çıcuk senden az kaldı kurtulacak
Çok şükür ki acili var. Dün zor tuttum kendimi gitmemek için alt tarafım yerinden çıkacaktı sanki sancımda olsa doğuruyorum sanırdım birde korkuyorum artık hadi erken gelim desede ben hastaneye yetişemeden doğurursam diyeAynen acili var Allahtan senin gibi herseye uzak olsa ne yapardı düşünemiyorum :))
Canim günlerimiz cok yakın Benimde 2-3 gün iyi sonra daha şakın kalıyor bugün de mesela sabahtan beri 2-3 kez falan hissettim ama cok kısa. Benimde içim sıkılıyor niye böyle diye ama doktorum hareketleri saymak icin erken dedi. 28. Haftayı beklemek gerekiyor sanirim atamak icin suan olumsuz düşünmeyelim birde her bebek te farklı oluyorBenim minnosda 2 gundur hareketsiz sanki cok hafif arda hissediyourm dr a gitmek istemiyorum ama insallah kotu virsey olmaz
Çok şükür ki acili var. Dün zor tuttum kendimi gitmemek için alt tarafım yerinden çıkacaktı sanki sancımda olsa doğuruyorum sanırdım birde korkuyorum artık hadi erken gelim desede ben hastaneye yetişemeden doğurursam diyekafamda deli sorular
Kız ben biraz rahatladım ben gidemiyorum onlarda yük olmayalım diye gelmiyorlarBenimkiler vize sorunları olmadığı için zırt pırt burda beliriyo kazana atsakta bi yolunu bulur çıkar gibime geliyo :)
Sapol canım benim. Gel diyecek ağrılarımı biliyor gezinme dedi ama durduk yerdede var artık bebiş ağırlaşınca arttı sanırım kanama ağır sancı olmadıkça gitmem canım sonuçte 50 km yol normal isede yol gitmekle vişey olur diye korkuyorum ayın 7sinde kontrolüm yatıcamo zamana kadar daGeçmiş olsun canim doktora telefonla ulaşman mümkünmü ? Gitmesende sorsan doktoruna ne diyor bu agrilar icin
Allah yardımcın olsun normalde yatak odasına girilmesini dahi istemem senin herşeyin önlerine serildi yani daha duyduklarındır bunlarda aman takma hiç cidden kasılıyor insan sinirlenince eşin iyiyse onlar gidici AllahtanBende baya stresliyim bugün
Dün akşamdan başladık hatta
Bizim bir oda boş diye ben orayı kıyafet odası yapmıştım oda boşalsın diye gardrop sökülüp yatak odama gidecek aman Allahımmm olay oldu
Ne kadar çok kıyafetim varmış yıkanıp kalksaymış evde yünlü deterjanı bile yokmuş (şimdiye kadar ne yünlü ne siyahlar için ayrı bir deterjan aldım ) öbür tarafa geçince benim dediğim düzen olmazmış öyle güzel değilmiş
Dolap kapıya yakın olmalıymış pencereye hakın olmazmış
O kıyafet eskiymiş artık verilsinmiş tişörtüm solmuş üni tişörtü hatıra saklıyorum yani :)
Ayy daraldım en son bunlar ben yokken duymaz diye konuşulanlar eşim güzel idare editor ama ne kv ne kp susmuyor
Bende kalkamıyorum diye rahat rahat at koşturuyorlar
Dedim eşime görüntülü ara beni aradı şu şuaraya şu şöyle şu böyle
Ama ciddi gerildim yani kası kasım kasıldım
Çok eşyanız var diyip duruyo kendi evlerinde 1 sandalye dahi koymaya yerleri yok benim boş odam var ama gel de laf anlat
Offf offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?