2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bugun dahiliye kontrolumuze gittik 1 haftalik seker sonuclarima bakti 110 aclik 130 tokluk sınırına bile hic gelmemissin cok guzel dedi bunu korursan insulin kullanmamiza gerek olmaz dedi
Ama.diyete devam hic mi dondurma yemeyim dedim eger 1 dilim ekmegi yemezsen 1 tatli kasigi dondurma yiyebilirsin dedi ben sok
3 ay daha sikicaz disiimizi bundan sonra haftada 3 defa olcum yapicam aclik ve tokluk bendr pazartesi sabah
carsamba oglen
cuma aksam
Ölçümlerini yapmaya karar verdim
Arada kacirirsan da olc dedi
Direnmeye devam
E Egepam canim 110 aclik 130 tokluk sinir

Gecmis olsun canim. Cok guzel sonuclarin gozun aydin. Ben de yediklerimi ve miktarlarini anlamaya çalışıyorum. Mesela kahvaltida sunlari yedim su kadar yedim sekerim cikmadi gibi.. duzenimi oturtunca ben de olcmeyi birakacam. Suan sekeri komple cikardim. Beyaz ekmek 1 dilim yedigimde problem olmadi. 2-3 parca kizartma artirmadi. Bulgur pilavinin porsiyonunu artirdim problem olmadi. Ama gevrek ve seker direk artiriyor. Dunden beri benim de iyi cikti. Sabah aclik 81 tokluk 90 cikti. Insallah duzene koyar boyle devam ederiz. Az cok yiyeceklerime ve porsiyonlarima karar verince ben de olcmeyi birakacam

2 kişi karar vermiş Allah da nasip etmiş onlara ne oluyor ki insanın inadına 4-5 yapası gelir

Kendisine neymis acaba. Cocuklarin yuku zaten senin omuzlarinda.. ona ne

Günaydın canım kolay gelsin:) ütü bana göre tam bir kabus ayakta yapamıyorum ağrım oluyor oturunca göbüş izin vermiyor eşime mi kitlesem onu da adamı kaçırcam sonunda

Ay bende az önce yandim resmen be yapıcan diye düşünüyorum daha alışveriş falanda yapmadım bu sıcaklarda nasıl alışveriş yapıcam nasıl dayanıcam üstelik cok yaramaz bir kızla.

Anam tut bir kadin gelsin yapsin herseyi. Kv kp ile dolap bosaltma nedir bu. Size ne esyaysa da esya benim. Istersem saklarim istersem atarim... herseye de karisip germesinler yahu.
Ben en son benimkine sert ciktim. Nedir bu dedim zerre kadar ilgilendigin sordugun yok. 6 aydir hamileyim ac misin tok musun sormadin bile. Midem bulaniyor yemek yapamiyorum hadi kendimi gectim benim oglum torunum ne yiyorlar diye hic mi dusunmedin dedim. Cok oyle gelip gitme huylari yok ama faydalari da yok. Bana diyor sen uzaksin annen ablan yaninda rahatim. Allah allah sevmeye gelince torunum demesini bileceksin bir tek annemden herseyi beklemek olur mu yani. Uzak dedigi de arabayla 10 dk. Bana diyorki sen isyemiyorsun bir sey. Biz kibarliktan gerek yok demisiz o da ohhh ne ala demis. Eltim agziyla istiyormus anne sunu yap bunu yap diye. Iyi dedim o zaman ben yol yordam bilmiyorum demekki. Gelip karismalarini istemem ama asgari duzeyde sorumluluklarini da yerine getirmeliler bence

Ne geriliyorsun boş ver duyma görme kendini düşün. haledilir hem kime ne neyin var neyin yok, kime ne hem sen kadınsin haledersin biz kadınla yer acmada ustayız zaten boş ver hal olur.

Kız onu bende düşünüyorum bu stresle inşallah sağlıkla ve zamanında gelirler uzan bol bol canım dinlen

Ay bende az önce yandim resmen be yapıcan diye düşünüyorum daha alışveriş falanda yapmadım bu sıcaklarda nasıl alışveriş yapıcam nasıl dayanıcam üstelik cok yaramaz bir kızla.
Bende daha bicbisey almadim kizceme ònümüz ramazan sonra sicaklar son bir ayda doktor fazla hareket edemezsin dedi sicak basar dedi neyapacam bilmiyom bide keyfi tutarda erken falan gelmeye kalkarsa kaldik ortalikta

Dur canım sakin ol senin ailenden kimse yokmu sana bakacak olan bunlar gitse seninkiler gelse güya yardıma geldiler yardımları batsın ne insanlar yaaa. Benim kp alışkanlık haline getirdi zırt pırt gelmeye başladı. Kv temmuzda geliyor 3 aylığına bakalım neler olacak. Allah yardımcımız olsun ne diyim zaten problemlerimiz var hamileyiz hormonlar falan bide üstüne bunlar inşallah bebeklerimizde tutundunda zamanında sağlıkla doğuralım.

Bende daha bicbisey almadim kizceme ònümüz ramazan sonra sicaklar son bir ayda doktor fazla hareket edemezsin dedi sicak basar dedi neyapacam bilmiyom bide keyfi tutarda erken falan gelmeye kalkarsa kaldik ortalikta
Aynen ya kızımdada hiç bir şey almama izin vermediler ben bakdım 36 haftam geldi ne yapıcam hala izin veren yok düşünen yok ablamin oğlunun eskilerni getirdim. annem yeni kiyafetler aldi getirdi ne gerek var bir sürü kiyafet topladı yeter diyor, hepsi eski pusku yırtık falan, erkek kıyafeti. birde son haftalardada hiç bir şey alamadım doğuma bile gecelik ablamınkını aldım gitdim şimdi yine ayni şeyi yaşıyorum ama bü sefer izin vermem yırtik pırtik giymesne erkek kiyafetleri falan giymesne, ünümüzdeki ay başlıycam her gün eşimin kafasnı yemeye,

Bencede sizin bebisiniz icin birseyler almak en dogal hakkiniz bende ayin 4 bekliyorum 7 ayimiza girecez insallah ufak ufak almaya baslarim bende

Kayinvalideniz tamam bi killik yapar ama eşinizi anlamiyorum kizda olsa kendi caninin bi parçası nasil vicdani elveriyo

2 bebislerine hamile olan deneyimli annişler bu hastaneye bebege ve kendimize çantaya neler koyacaz

Ftm41
Kayinvalideniz tamam bi killik yapar ama eşinizi anlamiyorum kizda olsa kendi caninin bi parçası nasil vicdani elveriyo
İşte eşimede özle konuştularkı hep bi özenirsek falan vebeğe bir şey olur diye korktu, hamileliğimde riskliydi.
2 bebislerine hamile olan deneyimli annişler bu hastaneye bebege ve kendimize çantaya neler koyacaz
Bebeğe: atlet,corap,tulum vs sen bebek için giydire bileceğin şeyler... bez, hastane cikişi, havlu, bataniye,( mama biberon gerekdiğinde hastane veriyordu burda ama turkiyeyi bilmiyorum,) hemen vermeyi düşünüyorsan emzik, muslim bezleri, kücük mendiler (kusduğunda silmek için)
Kendine: 2 gecelik, 1 sabahlık, 1 pijama, rahat terlik, ped, emzirme sütyeni, göğüs pedi veya kalkanı. İç camaşırı falan sık sık değişmeni öneriyorlar normal doğumda, kulanıcaksan korse, makyaj malzemeleri bakım ürünleri ihtiyacina göre, hastanede ciktiğinda giymek için rahat kiyafet. Bende unutmuş ola bilirim coğu şeyi hatırladıklarımı yazdım.

Teşekkûrederim canim makyaj malzemeleri disinda digerlerini koyayim bende

bebege bisey olursa korkusu bendede var ama ben 7 aya girdigimde yavas yavas almayi dûsûnûyorum yoksa son aylarda cok zor olacak benim icin bende annesi olarak ben begenip alayim istiyorum

Ne geriliyorsun boş ver duyma görme kendini düşün. haledilir hem kime ne neyin var neyin yok, kime ne hem sen kadınsin haledersin biz kadınla yer acmada ustayız zaten boş ver hal olur.

işler evde hala devam ediyor gereksiz eşya dolu ev dedi gözgöze geldik gözünü indirdi
Bi montumu almış eline giyebilirmisin dedi bana gülüyo hahaha giyemez ki diye
Yatakta benim surat bomboz oldu karnım kasıldı tuutttum eşim fark etti geldi
Noldu dedi kalkamıyorum ya gerildim dedim ama anladı anne muhabbettini tansiyonumu ölçtü yüksek çıktı ağlayacak gibi oldu eşim de
Benim elim mahkum annem vefat etti babam başka biriyle evli ama o bakmaya gelmez yani
Kızkardeşim öğretmen ist da çalışıyor
Kadın tutayım diyorum o da yok kimse
Eşime dedim kapıyı kapat kafana göre takıl arkasından da mesaj attım sadece süzenimi değiştirmeyin kalkınca evimi tanıyamıycam dedim
Sabah bana bi soru sordu hayır dedim eşime sormuş o garibiminde olaydan haberi yok tamam demiş yaptı şimdi gel de uyuz olma
Çok pis köşeye sıkıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…