2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkûrederim canim makyaj malzemeleri disinda digerlerini koyayim bende
Bende bu sefer makyaj malzemeleri daha fazla koymayı düşünüyorum hata sac düzleşdiricide doğum sonrası kendimi kotu his etmek isdemiyoru, gözünüzü korkutmak isdemem ama benim doğumum oldukdan sonra yuzum de cok koyu lekeler oluşdu aynaya bakana kadar kimse söylemedi bi baktim ne halde cok korktum gorumceme söylüyorum dığumdan cıkdiğinda cok daha kotuydu dıyor, ama 1-2 gün içinde kendiliğinden gecdi aynı şey düğünümdede başıma gelmişdi ömrümde 2 defa oldu yanlız yine oyle bir şey olurda kalmasından korkuyorum. Başkalarnın başına geldiğni hiç duymadım hala cok merak ediyorum nedenini.

bebege bisey olursa korkusu bendede var ama ben 7 aya girdigimde yavas yavas almayi dûsûnûyorum yoksa son aylarda cok zor olacak benim icin bende annesi olarak ben begenip alayim istiyorum
Allahın izniyle bende kv den cizli alıcam eve geldikden sonra konuşsada bir şey olmaz ne diyeceğni biliyorum bi sürü kiyafet vardı milananın onlardan giyerdi diye hem ben net cinsiyetinide bilmiyorum kız sanırım ama pembe alıpda erkek olursa dilerinden kurtulamam.

Günaydın canım kolay gelsin:) ütü bana göre tam bir kabus ayakta yapamıyorum ağrım oluyor oturunca göbüş izin vermiyor eşime mi kitlesem onu da adamı kaçırcam sonunda
Ay benim eşim hayatta yapmaz beceremez zaten. Bide biraz kıldır kolunda ütü izi falan da olsun istemez:) hamileliğimde çok zorlamıyo sağolsun ama benim içime sinmiyor. O saatten beri anca yeni oturdum desem yeri:) ama belim koptu bildiğin

Ay bende az önce yandim resmen be yapıcan diye düşünüyorum daha alışveriş falanda yapmadım bu sıcaklarda nasıl alışveriş yapıcam nasıl dayanıcam üstelik cok yaramaz bir kızla.
Benimde oturduğum yerde ter süzülüyo bacaklrımdan naparız bilmem. Evet alışveriş bide ayakta bi oraya bi buraya. İnşallah tek mağazadan içine sinip halledebilirsin de gezmek zprunda kalmazsın

Benimde oturduğum yerde ter süzülüyo bacaklrımdan naparız bilmem. Evet alışveriş bide ayakta bi oraya bi buraya. İnşallah tek mağazadan içine sinip halledebilirsin de gezmek zprunda kalmazsın
Yazda hamilelik bile zor ben hiç sanmiyorum bir yerden alıp cıka bileceğmi biraz zor karar veriyorum ve hem kedime hastane için kiyafet hem hamile kiyafeti, hem kızıma yazlık kıyafet hemde yolda olan bebeğe almalıyım, gözümde cok büyüyor, üstelik cok kilo aldım 9 yanı şuan 83 kiloyum 165 boyla biraz daha kilo alırsan kızımı kucağma bile alamıycam iş güc yapamıycam sanırım.

O kadar zor ki doğum yapmadan lohusa sendromu yaşatırlar sana ben kendim bizzat yaşadığım için şahit oluyorum. Benim de annem rahmetli oldu. Öz ablam yok ablam kadar beni seven sahip çıkam kuzenim var ama onun da 1,5 yaşında oğlu vardı haliyle zortpırt gelemedi. Ben kaldım öyle , haliyle herşeyime müdahale edecek durumları oldu. Bilirsin Anne yok baba da başında olmayınca heer kararını kendin alıyordun alışıyorsun o şekilde yaşamaya bana çok zpr gelmişti bu kadar müdahale . Anne olmayınca düzen tertip bilmiyosuna geldi olay işime geleni mantıklı geleni dinleyip öğrendim işime gelmeyeni he haklısın dedim geçtim. OLsın canım napıcan kadın da tutsan nasıl ne kadar yapacak. Malesef ki mecbur kalıyoruz. Göz yum kötü niyeti olmadığını düşünerek kendini rahatlat.

Böyle durumlrda netten bakıp almak en iyisi aslında birsürü seçeneği oturduğun yerden gezmeden görüyosun:)

Garip bir insanmis kv kendi oglunun cocugu torunu bu cimrilik niye maddi durumu yokta mi aldirmiyor yoksa neden bir insan boyle guzel gunleri mahvetmeye calisir ki

Hayır bi de bana diyor ki bi daha doğur
Töbe többeeee
10. Tüp bebekle bebeklerimi ayağa kalkmadan doğurmaya çalışna bana söylediği söze bak
Bebek kıyafetleri
Küçükülnce elden çıkartırım diyorum çıkartma diyor bana

Yani sen 10 yil tup bebek yap Allahin mucizelerine kavus ustune boyle zor bir hamilelik gecir ve seni el ustunde tasiyacaklarina bir de tansiyon yukseltsinler.. su dakka ben cok sinirlendim gelip o kv nin sacini basini yolabilirim. Esinle herseyi paylas belliki kapali kapilar ardinda cok sey konusuyor. Su son yazdigin yenilir yutulur gibi degil.. ama Allah buyuk bu gunler de gececek. Az daha sabir sabrin sonu selamettir.

Garip bir insanmis kv kendi oglunun cocugu torunu bu cimrilik niye maddi durumu yokta mi aldirmiyor yoksa neden bir insan boyle guzel gunleri mahvetmeye calisir ki
Bilmem bazen takıyor işde napıyım niye yapdığnı bilmiyorum berki bu sefer bir şey demez berki der sağı solu hiç beli olmuyor olmadık şeyleri sorun halıne getire biliyor tabi bira cimrilikde var. ama kızım doğdukdan 3 ay falan sonra bakdı kızın hiç bir şeyi yok gitdi kendisi aldı zaten hiç kızıma kendim kıyafet alamadım şimdiye kadar ama gecen dedi yazlik kiyafet almaya sen git diye, kararını değişirmi bilmem ama en azından dedi yanı bu hale gelmeden dese daha iyiydi ama olsun bu halımlede giderim.

12+5 de kız dedi ondan sonra bi kez 18 detaylıya gitdim ondada yoğundu hata kızdı neden hamileler pazartesi gelir diye, onda sonrada hiç untrason gerekmedi 30 haftadan sonra var onu bekliyorum, 25 mayısta falan.

Bunu kucagina almak icin ne sıkıntılar cekiyorsun sanki sana iyi hizmet ediyormus gibide kiyafetleri dusunup bir daha dogur diyor tobe tobe

Kizlar bebek odasi yapmayi dusunuyor musunuz? Ben hic karar veremiyorum, bizim bos bir odamiz var onu bebek odasi mi yapsak, yoksa kendi odamiza bebek yatagi ve bebegin esyalari icin kucuk bir dolap mi alsak?

Allah yardımcın olsun canım ne olur kasma kendini az daha sabret bebeklerin için hepsi geçecek gidecek bebekler olunca ayrı boyuta geçeceğiniz için bunlar geçeceek

Kizlar bebek odasi yapmayi dusunuyor musunuz? Ben hic karar veremiyorum, bizim bos bir odamiz var onu bebek odasi mi yapsak, yoksa kendi odamiza bebek yatagi ve bebegin esyalari icin kucuk bir dolap mi alsak?
Bence ilk aylar senin odanda uyusa daha rahat edersin, gece emzirmek bez değişdirmek kolaylık acısında 4-5 aylar arasıda eğer isdersen odasnı ayıra bilirsin.

Reactions: D-E
Evet zaten bizimle kalicak onun icin odasini yapip acele etmek istemiyorum
Hem oda ayırmak için en iyi zaman 4-5 ay hem yeni doğan doneminde cikiyor hemde daha cok fazla yaramazlık yapamıyor. Şimdiden acele etme hem masraflar zaten cok şimdilik en gerekli olan şeyleri al sonra yavaş yava odasnıda yaparsın.

Aynı durumdayız bizim bir de taşınma ihtimalimiz var. Evimiz satılıkta satabilirsek taşınacağız inşallah. Ben de senin gibi düşünüyorum anne yanı beşik alayım sadece diye. Ama eşyaları için gardrop gerekecek. Boş odam da var. Onu almışken de bir beşiğiyle şifonyerini de mi alsam diyorum. Onlar da olunca halısıydı dekoruydu çıkamıyorum işin içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…