2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben
Dun 3 dilim tahilli ekmek yedim sonra da uyuyup kalmisim ya hemen sonrasinda cok yukseldi ya 3 dilim yedim diye ya hemen uyudum diye
En masum ekmek cavdarmis cok yavas yukseltiyormus şekeri

Merhaba kızlar ben de çok yoruldum bugün ev baktık sürekli bir tane düzgün temiz ev bulamadım deli oldum

A
Onaneymis derdine mi dusmus manyakmbunlar ya sex hayatimin lorumasinida mi ona birakacagim gercekten sinirleniyorum boyle tiplere beter olsunlar

406564"]Kızlar sizce hamileliğin sonlarında taşınmak mı daha zor olur yoksa bebek doğduktan sonra mı?[/QUOTE]

Ben olsam hamileliğin son zamanları taşınırdım eğer çevrende yardımcın varsa tabi. Küçük bebekle daha zor olur ya biraz palazlansın diye beklicen belki oyle olur ama ilk 3 ay özellikle cok sık emiyorlar cok sık bez değişiyor Gazi oluyor vs bebegin rahatlığı daha önemli bizimkinden. Ama tabi sen kendine göre hangisi kolay gelirse hayırlısı olsun bu arara

Nerdeeeeeee kız gerim gerim geriliyorum oğluşum kp geldiğinden beri hiç oynamıyo sadece arada geriliyo karnımı yamultuya poposuyla başkada hiçbişey yokk
Uzulme birtanem.birak ne halt yerse yesinler dusuncesiz bunlar olsa bu sekikde yaparlarmis

Kızlar bir kaç gün şekerimi ölçmek istiyorum, sabah aç ve tok ölçmeliyim degilmi ? Ve sınırlar kaç olmali?

G Gurmes Taşınmakta da bebekte de tecrübesizim :) Teşekkür ederim canım. Çok yardımcım olduğu söylenemez annem, eşim ve arkadaşım var sadece ama bana birşey yaptırmazlar. Evimizi satmaya çalışıyoruz da acaba temmuza kadar satılmazsa ilanı çeksek mi diye düşünmüştüm. Ama bebek olunca da 5-6 ay beklemek isterim heralde. Ay bilemedim şu sıralar satılsa da taşınsak keşke :)

Hala biyle insanlar varmi canim ya Allah bu insanlarla aile ile senin yardimcin olsun

:) yok yok valla sizin yazismalarinizin yaninda benimki hic birsey :) ben 2 gundur hissetmedim ama siz yazdiklarinizi okusaniz aman tanrim :))) ama insallah veletler bizden kurtulacak az kaldi
Cadı seni çocuğun canı oynamak istememiş niye keyfini bozuyosun beninki oynıyor ama artık dayanır halim kalmadı ağrıdan yerimde olmak istemezsin

Ben

Dun 3 dilim tahilli ekmek yedim sonra da uyuyup kalmisim ya hemen sonrasinda cok yukseldi ya 3 dilim yedim diye ya hemen uyudum diye
En masum ekmek cavdarmis cok yavas yukseltiyormus şekeri
Canim hemen sonrasi dedigin 2 sa sonra tokluk sekerini mi yukseltti. Yoksa yedikten sonra da olcuyorsun sen?

Kızlar bir kaç gün şekerimi ölçmek istiyorum, sabah aç ve tok ölçmeliyim degilmi ? Ve sınırlar kaç olmali?
Sabah ki aclik 12 saat hicbir sey yemedigin sure icin gecerli. Bize 12 saat fazla gibi mesela ben 10 sa lik aclik sekerini olcuyorum. Aclik sekerin 95 i gecmemeli. Sonra agzina ilk lokmayi attiktan 2 sa sonra tokluk sekerini olcuyorsun. Bu deger de 120 yi gecmemeli.

gazelim_24 senin degerin duzeldi mi. Gecen gun kasar ve yumurtadan sonra 160 demistin. Cok şaşırmıştım. Benim doktorum bir dilim ekmek mi 5 yumurta mi dersen 5 yumurta demisti. Yani ona gire yumurta protein hic yukseltmiyor. Sen naptin?

Canım düştü biraz 114 falan çıkıyor tokluk yumurta mecbur yiyeceğiz ama hastanede yattığımda o dönem ozaman sabah kahvaltıda veriyorlardı yumurta ama peynir zeytin falan tuzsuz veriyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…