2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim
Bence de en iyisi beklemek, tesekkur ederim

Biz de bilmiyoruz canim, bizim yatak odamiz da buyuk, belki en iyisi oraya bebk yatagi ve kucuk bir dolap almak. Sonrada bir kac ay sonra biraz buyudugunde bebek odasini almak.

İçine atma canım sen o yavrular için yatıyorsun sana ters gelen şeyleri söyle direk suratlarına vur valla onlara mecbursun diye tepene binmesinler onlara iki tane torun doğuracak olan sensin üzme kendini yavrularımız için dayanacaz.

Ayy ne biliyim kızlar eşim rahatlatmasa walla kalkacam da iyi ki böyle bi kocam var
Yoksa boşanmaya bile giderdim ben

Biz de bilmiyoruz canim, bizim yatak odamiz da buyuk, belki en iyisi oraya bebk yatagi ve kucuk bir dolap almak. Sonrada bir kac ay sonra biraz buyudugunde bebek odasini almak.
Peki yatak odana mobilya beşik mi düşünüyosun park yatak mı? Bu da başka bi ikilem benim için

Reactions: D-E
Cadı seni çocuğun canı oynamak istememiş niye keyfini bozuyosun beninki oynıyor ama artık dayanır halim kalmadı ağrıdan yerimde olmak istemezsin
Haklisin canim saka yapiyorum ♡♡♡ bebek asagida olunca hamilelik zor oluyormus Allah sabrini gucunu verecek canim az kaldi dayan

Korseyi neden takıyordun ki önceden canım ?
Önceden kv ve arkadaşları karnın aşağıda bebek aşağıda diyerek psikolojik etkilemişlerdi canım, ben de gidip almıştım. Takınca rahatsız oluyordum, sonra burda kızlar sağolsun gösterdiler ki hepimizde aynıymış 14-15 haftalıkken , sonra 20.haftalarda yukarı çıkıyormuş göbek. O zaman takmadım kaldı evde. Bugün dışarıds olduğum zaman taktım ve bel ağrıma da iyi geldi ve rahatsız ds etmedi. Kızımda da son 3 ay takmıştım destek için, çalışıyordum iyi gelmişti.

Ben de Bursadayım, dün sabah 4-5 gibi ben balkonda oturuyordum , saatlerce dolandım durdum hava yokk benim ilkte de zor olmuştu ama babamların bahçeli evi var, babacım bahçeye yatak kurmuştu, orada uyuyordum

Kuzu yapcak birşey yok mecbur. Okadar hareketli olan çocuk kp geldiğinden beri hareket etmiyor çok tuhaf
Stresten canim ben dedim ya 2 gundur hareket etmiyor ben bugun farkettim.bu cocuk ben isteykwn stresten hareket etmiyor ama haftasonu oyle degil sukur sende germe kendini canim

Kuzu yapcak birşey yok mecbur. Okadar hareketli olan çocuk kp geldiğinden beri hareket etmiyor çok tuhaf
Bu kp ne diye geliyor onu da anlamadim. Kv bile temmuzda gelecek diyorsun. Bizde olsa kv gelir k0 kalmaya falan hayatta gelmez. Zirt pirt gelmekte guc ister. Vize serbest ama ucak bileti de bedava degil ya. Ben anlamadim bu isi.. hayir ne faydasi var sana. Hamile gelinin evinde insan rahatsizlik vermekten cekinip gitmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…