2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz hamile olunca bunlara gıcıkmı geliyor acaba?? İlgi merkezi olduğumuzdan filanmı??

Kızlar merhaba bugün sık sık karnında toplanma hissi yaşadım doktorumu aradım hastaneye nts ye yönlendirdi hafif sancim çıktı şuan hastanede yatıyorum serum veriyolar kasılma önleyici dua edin bana
Geçmiş olsun canım . Aman dikkat et kendine, iş yaptınmı? Stres yaptınmı?

Kizlar seker olcum cihazi ne alayim ne onerirsiniz
Banada diyolar canim gòbegin assagida bebek assagidami diye soruyolar yani doktor bebegin yeri gayet iyi ayaklariyla tepiniyo demese bende bebegin assagida oldugunu sanacam annemin son hamileligindede gòbegi assagidaymis hemde hic cikmamis ama gûnûnde dogurmus

Şimdi kasılma diyorsunuz ben hala anlamadim benim karnimin tamami geriliyo şişiyo yanlarida dahil doktoruma soruyorum kasilma degil siyo sizler òyle tarif ediyorsunuz kafamda gene deli sorular olusuyo

Senin kv yi benimkine misafirliğe gönder arada, aynı şehirdeyiz lütfenn

Kızlar merhaba bugün sık sık karnında toplanma hissi yaşadım doktorumu aradım hastaneye nts ye yönlendirdi hafif sancim çıktı şuan hastanede yatıyorum serum veriyolar kasılma önleyici dua edin bana
Gecmis olsun canim diye diye sonunda sanci getirttin gecer merak etme canim kotu dusunme stres yapma toplanma bur yerdemi oluyor tum karninmi dertlesiyor yada toplanmaya agri eslik ediyormu

Ara öğünde 1,5 muz yemiştim. Akşam yemeğinde tavuk yemeği,3 küçük dilim çavdar ekmeği, 1 büyük bardak şekersiz çay. 1 saat sonraki sonuç 167 gidip hapmı isteyeyim doktordan acilemi gideyim kızlar akıl verin

Ben de mobilya düşünüyorum. Park yatak kullanışlı ama şık değil. Tahteravalli ürünleri nasıl acaba en çok çeşit onda var araştırdığım kadarıyla..
Hic bilmiyorum canim hala arastirmadim, ama kesin mobilya alicam, bencede park yatak hic sik degil bende begenmiyorum.

Cadı seni çocuğun canı oynamak istememiş niye keyfini bozuyosun beninki oynıyor ama artık dayanır halim kalmadı ağrıdan yerimde olmak istemezsin
Canım doktoruna sorsan bir band takmanı önerirmi? Bugün gerçekten yardımı oldu, önce kemerin altında kıpırdıyordu sonra kafasını yukarı kaçırdığını hissettim baskı bariz azaldı yani

Hafif dedigin sancin kac cikti. Korkma prepar takmislardir inan cok iyi geliyor. Hemen etki edecektir. Senin bebiste yaramaz cikti desene heyecan yaptirdi size.

Bence seker testi yaptir canim dr un yonlendirmesi cok onemli malesef ne kadar diyet yaparsan yap yukseliyor senle alakasi yok hamilelikten

Stresten canim ben dedim ya 2 gundur hareket etmiyor ben bugun farkettim.bu cocuk ben isteykwn stresten hareket etmiyor ama haftasonu oyle degil sukur sende germe kendini canim
Az kaldı perşembe gününe kadar sabır diyorum. 1 haftadır bebekte bende perişan olduk.

Ara ogundeki muz mi fazla geldi acaba. Digerleri sekerini yukseltecek gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…