2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tecrubeli Anneler su kasilma toplanma nasil oluyor mesela benim yemekten sonra tum karnim sis gibi sanki ayakta sert oluyor ama tabi gaz da var gibi bu toplanma tek bir yeremi toplaniyor birde agri falan yapiyormu

V
Tecrubeli Anneler su kasilma toplanma nasil oluyor mesela benim yemekten sonra tum karnim sis gibi sanki ayakta sert oluyor ama tabi gaz da var gibi bu toplanma tek bir yeremi toplaniyor birde agri falan yapiyormu
Valla benimde òyle oluyo yemeklerden sonra yada şiskinligim oldugunda gûn icerisinde iki defa falan oluyo bu normalmi kasilmami anlamadim biraz òncede yazsim cevap gelmedi

V

Valla benimde òyle oluyo yemeklerden sonra yada şiskinligim oldugunda gûn icerisinde iki defa falan oluyo bu normalmi kasilmami anlamadim biraz òncede yazsim cevap gelmedi
Bende simdi bulgur pilavi yedim.sistim.bildigin karnim tamamen sisti odami sertlesme oluyor yoksa bir taraftami toplanmasi gerekiyir anlamadim

Bende simdi bulgur pilavi yedim.sistim.bildigin karnim tamamen sisti odami sertlesme oluyor yoksa bir taraftami toplanmasi gerekiyir anlamadim
Hayir o kasilma degil. Kasildiginda karninin sag yada sol tarafinda yukselme oluyor agriyla birlikte. Bu nefesin kesilecek kadar fazla bir agri olabiliyor. Gevsemeye baslayinca agrida kayboluyor. Toplaniyor sonra tekrar duzeliyor.

Bende anlamıyorum canım sabrımı test ediyorlar. Kv şimdi gelmiyor çünkü 3 ay burda kalma hakkı var gün eksiltmek istemiyor o yuzden gelmiyor. Çocuk doğmadan 1 ay önce gelecek mevlütünü sünnetini yapıp dönecekmiş. Planı torunu beni alıp dönmekmiş sabır daha patlamadım ama heran hersey olabilir bunaldım.

Hayir o kasilma degil. Kasildiginda karninin sag yada sol tarafinda yukselme oluyor agriyla birlikte. Bu nefesin kesilecek kadar fazla bir agri olabiliyor. Gevsemeye baslayinca agrida kayboluyor. Toplaniyor sonra tekrar duzeliyor.
Him anladim Allah hepimizden uzak etsin canim.benim tum.karnim sisti sanirim yediklerimden oldu

T

Biz hamile olunca bunlara gıcıkmı geliyor acaba?? İlgi merkezi olduğumuzdan filanmı??
Valla gıcıkmı oluyolar başka bişeymi bilmiyorum ama sinirlerle oynamaya yeminliler. Ya şurda biride çıksın ben kv kp den çok memnunum bana annelik babalık yapıyo desin. İyi olmak çokmu zorr.

Valla gıcıkmı oluyolar başka bişeymi bilmiyorum ama sinirlerle oynamaya yeminliler. Ya şurda biride çıksın ben kv kp den çok memnunum bana annelik babalık yapıyo desin. İyi olmak çokmu zorr.
Cano germe kendini boş yere bebeğe yazık eğer doğru düzgün oturup dinlenme uzanma zamanı bulamıyorsan bebğin oynadığını zor hissedersin

Merhaba, ara öğünlerde meyve yedikten sonra süt ya da yoğurt yerseniz kan şekeriniz ani yükselmez ve dengelenir.
Bilgilerinize. İyi akşamlar.

Kız sen ikiz kuzula emi bende şiştim öğlen balon gibi oldum mide aprım geri geldi neden çok yedim çünkü öğlen bulgur akiam makarna ben double balon oldum biraz az ve sık yesek iyi olacak galiba

Benimkilerden cok memnunjm insanlik olarak yani el ustunde tutuyorlar. Ama ne kadar olursa olsun kendi annen baban gibi olmuyor. Benimde kv bir hafta bana bakmaya geldi durumumdan dolayi ama temizlik ve yemek konusunda tembel. Bana karşı degil yapisi bu kendi evindede bu yani. Sadece kizimi parka goturdu onun bakimiyla ilgilendi. Bir hafta cildirdim resmen:)

Kızlar merhaba bugün sık sık karnında toplanma hissi yaşadım doktorumu aradım hastaneye nts ye yönlendirdi hafif sancim çıktı şuan hastanede yatıyorum serum veriyolar kasılma önleyici dua edin bana
Canım çok geçmş olsun inşallah bi sorun çıkmaz az daha sabır sakin ol annesi bebekde heyecanlanıp yola düşmesin

Kız sen ikiz kuzula emi bende şiştim öğlen balon gibi oldum mide aprım geri geldi neden çok yedim çünkü öğlen bulgur akiam makarna ben double balon oldum biraz az ve sık yesek iyi olacak galiba
Olabilir valla nefes zor aliyorum birazdan patlayabilirim :) oyle sistim cok yemedim ama demek bulgur rahatsiz etti

Valla uzun suredir yemiyordum.canim istedi yedim ama onuda rafa kaldiriyorum bugunden sonra
Ye canim da az ye bugun tabagima az bi kısır koydum sonra bi baktim kendimden gectim koca bi tabak yedim 2 kat buyudu benim glbek sigamaz oldum bulgurun o etkisi var ama tamamen kesme tahil sonucta

Ye canim da az ye bugun tabagima az bi kısır koydum sonra bi baktim kendimden gectim koca bi tabak yedim 2 kat buyudu benim glbek sigamaz oldum bulgurun o etkisi var ama tamamen kesme tahil sonucta
Sismek daha zor ya suan kasiklarim falan gazdan agriyor havaya firlayacagim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…