2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi bakayim canim sagolasin ya su pparmak delme isini napiyonuz her seferinde o beni geriyo cihazla mi deliyonuz tik diye nasil

Nesrinay86 bana da bu akşam şaşırtıcı birşey oldu akşam kuru fasulye ekstra et yedim ayran ekmek yemedim hiç dışarı çıktık bir şişe borjomi ve dayanamayıp tatlı yedim yani bayağı tatlı falandı 2 saat sonra şeker ölçtüm 86 çıktı resmen şaka gibi gerçekten sabah bir yumurta peynirden oladar yüksek çıkıyor bunca şey yedim akşam 86 şoka girdim neyi nasıl yapmalı bende şaşırtım gerçekten

Dumur oldum

Gercekten bende sapittim kafamda deli sorular senin ilkinde neye gore evet sende seker vaar demislerdi

Gercekten bende sapittim kafamda deli sorular senin ilkinde neye gore evet sende seker vaar demislerdi
Canım benim ilk gebeliğimde çok yüksekti bu yüzden hastanede yattım erken Doğum yaptım bundada şeker yükleme de 2. Saat 250 li gibi birşey çıktı sonuç yani yine yüksek diyet

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bugün arkadasim 33 hafta da doğum yapti kuvezde bebis suanda çok korkuyorum bende erken yaparsam diye hiç biseyim hazır da değil

Bence seker testi yaptir canim dr un yonlendirmesi cok onemli malesef ne kadar diyet yaparsan yap yukseliyor senle alakasi yok hamilelikten
Test yaptırsam mafolurum canım, bebeğime yazık. Olduğunu bildiğimiz şry için sınırları zorlamaya gerek yokki canım
İndim aşağıda kızımla gezdik o da oynadı hazır park boşken , bir saat gezindim 97 indi rahatladım şükür.

Canım doktoruna sorsan bir band takmanı önerirmi? Bugün gerçekten yardımı oldu, önce kemerin altında kıpırdıyordu sonra kafasını yukarı kaçırdığını hissettim baskı bariz azaldı yani
Canim dun benimde aklima geldi sayfada reklamini gordum de dr onerirse kontrolde sorup kullanmaya baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…