2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bugün arkadasim 33 hafta da doğum yapti kuvezde bebis suanda çok korkuyorum bende erken yaparsam diye hiç biseyim hazır da değil

33 haftada doğan bir bebek sağlıkla hayatına devam edebilecek büyüklükte. Artık yeni doğan yoğun bakımlar çok başarılı. Her ne olacaksa hakkımızda hayırlısı olsun. Ben de daha bir şey almadım. Annemin kv min aldığı birkaç kıyafet var sadece. Ha gerçi ilk eşya olarak güzel bir yağlıboya tablo aldım o eşyadan sayılırsa ama hiç kimse aç açıkta kalmaz merak etmeyin.

Bi bakayim canim sagolasin ya su pparmak delme isini napiyonuz her seferinde o beni geriyo cihazla mi deliyonuz tik diye nasil
Kendi kalem gibi iğnesi var, parmağına dayayıp düğmeye basıyorsun , sinek ısırmasından bile az hissediliyor, bir iki damla kan çıksın diye zaten, yeri bile kalmıyor.

Aman çok zorlamamaya çalış dinlene dinlene yapmak lazım işleri. Benim de eşim yardım ermeye çalışıyor sağolsun ama bazen fazladan bile iş çıkarıyor bana yine de kork yolun başında bir şeyler yapıyorken şevklerini kırmamak gerek

Borjomiden canım. Afiyett olsunn kuzucuğa yarasın işte ben de şimdilik neyi yiyip yiyrmeyeceğimi bilmek için sık sık ölçüyorum. Sen borjomiyi bol bol tüket canım. Çay içmeyeceğim karar verdim bakalım omu tetikliyor

Sanmam cayin tetikledigini. Bence muz.. uzun sureli sekerini yukseltmis. Sekersiz cay nasil yukseltsin ki.

Benim bu kizçenin annesiyle nederdi var acaba canlar alttan alttan nasida tepiyo annecigine diyorumki kizim yukarilari tepikle yok illa alta vuracak mesanemle negibi bi iliskisi var acaba benim gibi bebisleriyle tepik derdi olan varmi

Ben de Bursadayım, dün sabah 4-5 gibi ben balkonda oturuyordum , saatlerce dolandım durdum hava yokk benim ilkte de zor olmuştu ama babamların bahçeli evi var, babacım bahçeye yatak kurmuştu, orada uyuyordum
Bana da vantilatör ayarlndı başımda sağa sola gidip duruyor üzerimde
Yatağın sıcağı da içime işliyor pofff
Kızlar merhaba bugün sık sık karnında toplanma hissi yaşadım doktorumu aradım hastaneye nts ye yönlendirdi hafif sancim çıktı şuan hastanede yatıyorum serum veriyolar kasılma önleyici dua edin bana
Dualarım sizinle canım sağlıcakla çıkın inşallahhh

Senin kv yi benimkine misafirliğe gönder arada, aynı şehirdeyiz lütfenn
Ayy alsın alsın misafir olarak yatılı filan da olur

Nesrinay86 ben hastanede yatarken biraz yüksek diye diyetisyen geldi yanıma 2-3 kalem biley söyledi onlarda
Beyaz ekmek pasta börek tüketirken dikkat et
Meyve ile süt yoğurt ayran tüket ister önden ister beraber ister hemen bitince iç dedi başka bişey sölemedi

Kızlar merhaba bugün sık sık karnında toplanma hissi yaşadım doktorumu aradım hastaneye nts ye yönlendirdi hafif sancim çıktı şuan hastanede yatıyorum serum veriyolar kasılma önleyici dua edin bana
Geçmiş olsun canım dualarım sizinle

Hem 1 saat sonra niye olctun ki ilk saat yuksek 2.onemli olan canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…