2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Muzun üzerinden 4 saat geçmişti. Saat 4tü muz yedim. 7 akşam yemeği, 8de ölçüm yaptım. 4 saat kalırmı ya
Peki 7 de yemek oncesi aclik sekerini olctun mu. Gecen gun gevrek yemistim ya.. o gun yemekten once aclik sekerimi olctum 112 cikinca durdum. Dedim simdi bi de yemek yersem iyice cikacak. Aradan 1 sa gecti bisey yemedigim halde 140 oldu. Kalktim yuruyuse gittim 1 sa daha gecti 80 e düştü oyle yedim. Belki muzdan dolayi aclik sekerin dusuk degilken bir de ustune yemek geldi. Ondan cok cikti

Cano germe kendini boş yere bebeğe yazık eğer doğru düzgün oturup dinlenme uzanma zamanı bulamıyorsan bebğin oynadığını zor hissedersin
Daha yeni oturabildim kuzum valla bu saate kadar durmadım ayaklarımın altı yanıyo

@Dumudo bendekinin markasi Optima. Cihaz annemin o dahiliye raporuyla bedava almis zaten. Ben olcum cubuklarinin kutusunu 20 tl ye aldim. Icinde 50 tane var.

Hem 1 saat sonra niye olctun ki ilk saat yuksek 2.onemli olan canim
3 değer önemli canım. Aç, 1 saat ve 2. saat. Ben anladım daralmaya başladığımdan, kalbime baskı gibi oldu, gözüm hafif bulanık görmeye başladı ondan anladım ya tansiyonda ya şekerde bir iş olduğunu

İyisi buysa işte hepsi cadı ay biz öyle olmayalım :)

Canim sen yukleme yapmıyorsun ki 1 saate bakiyorsun. 50 gr seker yuklemesi sonuci yuksek cikanalra 75 gr seker yuklemesi yapildiginda arka arkaya olcum yapiliyor. Normalde evdeki olcumlerde tokluk sekeri 2 sa sonraki degerdir diye biliyorum.

Yarın da muzla süt milkshake yapıp deneyeceğim canım. Bakalım ne çıkacak.

Canim sen yukleme yapmıyorsun ki 1 saate bakiyorsun. 50 gr seker yuklemesi sonuci yuksek cikanalra 75 gr seker yuklemesi yapildiginda arka arkaya olcum yapiliyor. Normalde evdeki olcumlerde tokluk sekeri 2 sa sonraki degerdir diye biliyorum.
Sıkıntı yokmu yani. Vallah mutlu olurum. Kendimi kötü hissedince bebek için korktum benim yüzümden ona zarar gelmesin diye. Allahın emanetidir o küçücük can

Ben bugun 1 haftalik kisitlamadan sonra 1 parca cikolata saat 10 gibi yedim
2 ginu Ogle yemeğinde ekmek yemedim kucucuk serbetli tatli yedim
2 saat sonra olcum 91 di arada kacamak yapabilirim demekki ahh meyve ve dondurma tel istedigim
Meyve 2 tame iznim var ama yaz meyveleri geliyor simdi aklim onlari cok yemekte

İyisi buysa işte hepsi cadı ay biz öyle olmayalım :)
Ben uzunca sure yani simdiye kadar hep uzak tuttum. Derken onlar da alistilar.. ama desem ki suna ihtiyacim var eminim hepsi kosar. Ben diger gelini dusunup ona kostugunu sanardim. Bana gore adaletsiz davraniyor derdim. Ona koşuyorsun bana niye koşmuyorsun diye. Meger elti kendi agziyla söyleyip yaptiriyormus. Gecen gun dedim hic bana ac misin tok musun demedin bile. Diyor ki neden istemedin. Baktim ben yanlis davraniyorum. Sonra kendisi bana yemek yapmis yolladi.. sagolsun bir aksam da olsa rahat etmek cok iyi. Cocugu ne zaman gondersem yok demezler bakarlar. Kp soylesem evimin tamirat islerine bile kosturmustur. Oglu yapmiyor onun eksiğini kapatmak adina. Bu durumda aslinda anne babalar ama kendi anne baban gibi sen demeden düşünmüyorlar. Tek fark bu

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bugün arkadasim 33 hafta da doğum yapti kuvezde bebis suanda çok korkuyorum bende erken yaparsam diye hiç biseyim hazır da değil
İnşallah zamanında sağlıkla gelir yavrularımız benimde hiç hazırlığım yok biran önce hazırlayıp beklemeye geçmek lazım. Korkutma kendini herseyin en hayırlısı olsun.

Bende de dondurma yarım kiloyla önüme koyup yiyen insanım. Şimdi boynu buruk bakıyorum

Sıkıntı yokmu yani. Vallah mutlu olurum. Kendimi kötü hissedince bebek için korktum benim yüzümden ona zarar gelmesin diye. Allahın emanetidir o küçücük can
Yok canim sadece yuklemede ilk saat sekerine bakiliyor normalde tokluk 2 saat sekeri önemli ilk saat herkeste yuksektir
Ben dun 3 dilim ekmek yedim ilk defa acayip yukseldi ondan sanada ekmektendir diyebiliyorum

Ben de aksam 10 tanecik uzum kacirdim. Bir tabak dolusu salatalik bir tane yesil elma ve yesil erik yedim. Cikmadi

Yok canim sadece yuklemede ilk saat sekerine bakiliyor normalde tokluk 2 saat sekeri önemli ilk saat herkeste yuksektir
Ben dun 3 dilim ekmek yedim ilk defa acayip yukseldi ondan sanada ekmektendir diyebiliyorum
Sarılarak öpüyorum seni Tabi iki göbüşlü nasıl sarılabilecek fikrim yok su serptin içime.

İnşallah zamanında sağlıkla gelir yavrularımız benimde hiç hazırlığım yok biran önce hazırlayıp beklemeye geçmek lazım. Korkutma kendini herseyin en hayırlısı olsun.
Basla canim artik. Senin ilk bebek bir de alacagin bir suru sey var. Parca parca alacan yikanacak utulenecek. Bunun esyasi var onu havalandirmasi var. Bakim urunleri cantasi arabasi.. hepsini bir aya yuklemesen parca parca 2 aya bolsen bile anca sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…