2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Inşallah rabbim sağlık sıhhat versin her şey oluyor

Zaten kendi annen baban gibi asla olamazlar ama biraz şefkatli düşünceli olsalar yeter. Benim eşim tek çocuk olduğu için eltiyle görümceyle uğraşmıyorum şükür :)

Arkadaşınız sağlıkla büyütsün. Neden erken doğum olduğu ile ilgili doktoru yorum yapmış mı?
Yok kuzum yapmadı ama kanama ile gitti doktora ve katılmaları fazla olmaya başladı akciğer geliştirici iğne yapıldı zaten daha sonra pkesanta ayrılmaya başlamış ve sezaryen olarak doğuma aldılar

Zaten kendi annen baban gibi asla olamazlar ama biraz şefkatli düşünceli olsalar yeter. Benim eşim tek çocuk olduğu için eltiyle görümceyle uğraşmıyorum şükür :)
Tek cocuk daha zor aslinda. Tum yuklerini size veriyorlar. Gelin olarak sadece senden beklentiye sahip oluyorlar. Ogul da tek torunlar da siz de. Bagini asla azaltamazsin. Bi kac kardes olsalardi ilgi dagilirdi.
Ben kendime kiziyorum kv yanlis anlamisim. Eltim fena bunu hep bilirim zaten benim kalemim degil. Bu fenaliga ragmen kv niye pesinde diye kizardim. Meger kiz kosturuyormus. Anne bunu yap sunu yap diye. Kadin napsin eltiye kosuyor kendi annesi yasli ona bakiyor. Beni de annesi ablasi var ihtiyaci olsa soyler diye aramamis. Ben de gonul koydum. Ters davrandim. Neyseki aradaki buzlar çözüldü.

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bugün arkadasim 33 hafta da doğum yapti kuvezde bebis suanda çok korkuyorum bende erken yaparsam diye hiç biseyim hazır da değil
Bebek ne kadar dogmus agirlik olarak. Bir de ne kadar kuvezde kalacaklarmis. Akciger gelistiriciler dogumdan 24 sa once vurulsa bile iyiymis diye okumustum.. insallah baska sikinti yasamaz. Uzulmesin duaci olsun.

Bebek ne kadar dogmus agirlik olarak. Bir de ne kadar kuvezde kalacaklarmis. Akciger gelistiriciler dogumdan 24 sa once vurulsa bile iyiymis diye okumustum.. insallah baska sikinti yasamaz. Uzulmesin duaci olsun.
Amin inşallah yani 12 saat öncesinde vuruldu iğneyi ve su n bebgin kilo su 1750 boyu 43 cm kuvezde 2 gün de kalabilirmis 2 haftada canı bellisiz bebgin durumuna bağlı

Bencede ama ev komple haziranda boyanacak temmuzda anca alabilecem oda takımını sonrada kıyafetleri alır yerleştiririm diyorum. Maddi durumdan dolayı beklemek zorundayım inşallah istediğimi yapabilirim

Amin inşallah yani 12 saat öncesinde vuruldu iğneyi ve su n bebgin kilo su 1750 boyu 43 cm kuvezde 2 gün de kalabilirmis 2 haftada canı bellisiz bebgin durumuna bağlı
Kilosu iyiymis aslinda. Ben daha az bekliyordum. Biraz sabredecek sonra bebisi kucagina alip evine gidecek insallah. Allah daha beterinden korusun

Benim durumum zor valla ama seninkine sevindim. Benim kv istememiş ikinci çocuğu hamile kalıncada aldırmış tek çocukla kalmış sadece ona yoğunlaşmış.

Bencede ama ev komple haziranda boyanacak temmuzda anca alabilecem oda takımını sonrada kıyafetleri alır yerleştiririm diyorum. Maddi durumdan dolayı beklemek zorundayım inşallah istediğimi yapabilirim
Canim mobilyalari erken alip havalandirin diyorlar bilemiyorum. Ben de simdi acele acele oglumdan kalan besigi cikartip boyattım. Bugün geldi hakkaten agir kokuyor. 2 ay havalandirmak lazim. Onceligi mobilyaya ver bence yani oda yapacaksan. Ilk once sadece besik alip odanda esyalari icin iki cekmece ayirirsan o da isini gorur. Ilerde elin rahatlayinca odasini alir havalandirir sonra kullanirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…