2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tuzı biraz eritiyorlar ama ruz ağırlıklı oluyır sonra normal banyosunu yapıyorlar salamura halinde çocuğu bırakmıyorlar yani korkma sezaryenli halde kime güvenecen bebeğim annende yoksa işte fileli küveti bu yüzden sevdim ben annem gidince de kendimiz yıkayabildik tecrübesizler için çok iyi bişey varsa eğer kv onda yıkar tuzlar. Kokmazsın ama tuzlanıncada ben bi hafta banyo yapmasam kokmam yani o derece

Ben de kokmam, ama belki de genetiktir, annem de kokmaz çünkü. Biraz araştırayım aklıma yatarsa kendim denerim önce tuzlu suyla yıkarım ardından durularım , doğrumu? Fileli küveti aldık, eşim de yardım eder. Güvenemiyorum maalesef, hep bir bilmişlik havası var, ya çocuk üşüyüp hasta olucak, ya yarım yamalak yapacak bu sırada elindeki işden çok sağa sola laf yetiştirmeye daha çok zaman ayıracak. Yok bacım ben dişimi sıkar kendim yaparım

Arkadaslar seker sonucun p dakika 95 1 saat 177 2 saat 179 doktorumu aradim ulasamadim acaba yùksekmi bi yarim etseniz

S
Ben xxl aldım şuan 76 kiloyum daha da artar diye başka sitelerde de var aynı ürün orada belki bedenleri vardır canım
Simdi biz bu gecelikleri dogum yapinca giymeyecekmiyiz bana mazadaki kiz normal bedenini al abla xl alirsan cok bûyûk olur dedi karar veremedim

bizim adana tarafında da tuzlamalar çok ama çok zararlıymış araştırdım da..aman aman

Arkadaslar seker sonucun p dakika 95 1 saat 177 2 saat 179 doktorumu aradim ulasamadim acaba yùksekmi bi yarim etseniz
benim açlık 71 tokluk sırasıyla 136 ve 105 çıkmıştı doktor çok güzel demişti..ona göre kıyasla canım..alt ve üst değerler yazmıyormu sonuç kağıdında

Seninkine bakilatak benimki yúksek canim son zamanlarda yemeklerden sonra yada normal zamanda olan bas dònmem ve bula tim oliyodu sekerdenmiydi acaba doktorada ulasamadim kafam cok karisti

Ay canım anlıyorum seni Allaha şükür benimki hastayım ananız yapsın der de ordan yırtarız evet aeaştır tuzu fazla olacak şekilde su ile biraz yumuşatıp 5 dk bekletip normal yıkıyoruz bekletirkende başka bi battaniye yada bez içinde bekletiyoruz tabi kıçı başı açık değil hepsi bu. Ben bi kere tuzlanmayan bi.çocuk seveyim dedim bilmiyorum niye öyleydi ama cidden minicik bebek kötü kokuyordu bi kerelik sonuçta sen tecrübelisin yaparsın bence

S

Simdi biz bu gecelikleri dogum yapinca giymeyecekmiyiz bana mazadaki kiz normal bedenini al abla xl alirsan cok bûyûk olur dedi karar veremedim
Evet canım kilo artıyor diye büyük aldım ben sezaryen olup hastanede bi gün kalıcam için orada giyemeye koyu renk aldım. Bu senin attığın resimdeki normal lohusa setinden olanıda xl aldım oturmasın üzerime diye ama yerleri çok yumuşak ve esnek cidden l de alsam olurmuş ama ben otursun istemiyorum tesettürlü olduğum için

Bunda tecrübe yokki bende. Güzel anlatımın için sağol canım tam anladım şimdi neyin nasıl yapılacağını, zor olmaz. Sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…