2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aa lcw de var mı gecelik sabahlık bakarım bende oraya bende kullanılı rahat bişi istiyorum inşallh bulurum

sanki başka derdim yokmuş gibi ben bu bakım ürünleri işinin içinden çıkamadım arkadaşlar..sebamed mi bübchen mi mustela mı?? özellikle tecrübeli anneler ne kullandınız neyden memnun kaldınız yada kalmadınız

Cocuk cayir cayir yanmaz mi tuzlamak cok garip geliyor incecik nnarin bi teni var snucta
gazelim_24 hayirli haberlerle gel insallah

Bübchen den memnun kaldığım için,bu sefer de onun sabununu, şampuanını , pişik setini aldım canım. Bepanthenden hiç memnun kalmadım övülenin aksine. Totosunun kızarıklığına bübchen iyi geldi sadece. Biraz büyüdükten sonra farmasinin pişik kremi ve pudrası hiç beklemediğim halde çok iyi cıktı. Bebeğine artık gerekmediğinden bir yakın akrabam vermişti, elimdeki bitince kullandım baktım iyiymiş. Johnson's baby fayda etmedi, ne uyuma şampuanı, kremi, pişiği vs.

Yüksek çıkmış canım diyetle düşer merak etme cihazda alırsın ölçersin artık
Biraz ònce doktorla gòrústûm gebelik sekeri varmis yarin tekrar hastaneye cagirdi yemem ve yememem gereknlerin listesini verecekmis egitim vereceklermis birde seker òlčym makinasi al 2 3 hafta òlçelim sonra tekrar muayeneye gel desi

Kıxlar biz geldik 1130 gram olmuş oğluşum kordonunu bir kere dolamış kendine oyuzden biraz korkuyorum ısrarla sordum birşey olmaz dediler sizlerin bil bileğisin var diyette işe yaradı 2 kilo vermişim resimlerde atıyorum hemen

Eklentiler

• 3D4524CD-7054-4FEA-BB10-24B9F37ACFBC.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 107
Maşallah kuzuya gòzún aydin

Bu diyetle falan düsûyomu seker yoksa sadece cikmasinimi engelliyo bide dogumdan sonra kaliyomu bu seker bizde arkadaslar kafamda deli sorular olustu gene gelsi evhamlarim

Bu diyetle falan düsûyomu seker yoksa sadece cikmasinimi engelliyo bide dogumdan sonra kaliyomu bu seker bizde arkadaslar kafamda deli sorular olustu gene gelsi evhamlarim
Canım diyetle düşüyor Doğumdan bir süre sonrada şeker düşüyor ama ilerde diyabet hastası olmamız büyük olasılık

Ucude guzel kalite urunler hangisini alirsan memnun kalirsin. Ben kizima sebamed kullandim, kullaniyorum. Kizim dogdugunun ertesi gununden beri istisnasiz hergun yikanmistir derisinde sacinda hicbir olumsuz durum yasamadim. Oglumada ayni sekilde devam edecegim. Netten 500ml lik olanlarini kampanyali hepsiburadada falan 25-28tl arasi bulabilirsin dusunursen.

Maşallah kuzuya Benim de detaylıda bir kere dolanmış görüldü kordonu.. bir sıkıntı olmazmış hamilelik sürecince. Ben sadece normal doğum istediğim için biraz üzüldüm ama daha vakit var açılabilir dedi doktor, inşallah

Cocuk cayir cayir yanmaz mi tuzlamak cok garip geliyor incecik nnarin bi teni var snucta
gazelim_24 hayirli haberlerle gel insallah
Kiz oyle balik tuzlar gibi olmuyor :) adet yerini bulsun diye kizimdada yapildi bildigin yikama suyuna bir hadi olsun iki tatli kasigi sofralik tuz eklendi legenin icindeyken ve eritildi. O suya sokup cikartildiktan sonra temiz su dokuldu. İcmeye kalksan icebilecegin bir tuzlu su yogunlugunda yani. İnanip inanmamak degildi mevzu annem ve kv yapariz dedi baktim ok dedim eskilerin her dedigini tavsip etmesemde vardir belkide bir bildikleri diyerek kar zarar hesabi yaptim o kadar tuzun kisacik surede zarari olacagina inanmiyorum kimseyide kirmaya gerek yok diye dusudum kendimce.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…