2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aciliyo bildigim kadariyla birde biz bunlardan alaxaz degilmi yani normal gecelik falanmi alacaz dogurduktan sonra giyecegizya bilemedim
Tecrübelilere sormak lazım bilemedim şimdi hangisiyle daha rahat edicez.

Şeker anneler, eti form bisküvileri yiyebilirmiyiz? Şekersiz tatsız olanlardan? O da bir fark en azından

Bende ağız kuruluğu değil de susuzluktan içim yanar gibi oluyor bazen ki ben bütün gün su içmezsem susamam belki. Susamazdım yani

Gece yapıyor özellikle canım 1 litre su içiyorum gece heralde
Kızlar benim ailede var diyabet normaldede geceleri susuz durmam yarım litre içerim ama bi ara bakmıştım şekerime annemlerin ölçme aletiyle aç tok bişey çıkmadı. on gündür ağzım dilim kuruyor inşallah bende de çıkmaz boğazımı da tutamam ki ben

Kızlar biberon aldınız mı siz? Hangi marka aldınız acaba?
Canım ben almadım korkudan illaki emziricem havasındayım şimdi ama oğlumda avent almıştım bi büyüğü bide küçüğü atmadığı yer kalmadı ama kırılmadı inan çok sağlam ve kaliteli öneririm iniallah hiç birimize gerek kalmaz

Hamele kaldigimdan beri bende tutamiyordum bogazimi senin gibi benim babamda amcalarda ananede yani ailede olunca doktor yaptirmaliyiz dedi bugûn yaptirdim ve gebelik sekerim varmiz yarin tekrar gidecem diyet listesi verecekler 3 hafta diyet yapacakmisim gelse yap diyeti ama melegim icin katlanacam

Ben cok garantici oldugum için aldım avent 2 delikli aldım. Bir tanede dr browns aldım 60 ml tek delikli. İnşallh doğru seçimlerdir.

Ben cok garantici oldugum için aldım avent 2 delikli aldım. Bir tanede dr browns aldım 60 ml tek delikli. İnşallh doğru seçimlerdir.
Dr browns iyi diye duydum canım bende başlık alırım bi tane ne olur ne olmaz diye ama inşallah vermicem mama falan sen ikisinide almışsın yeterli olur zaten Allah korusun mama versen ilk zamanlar 30 ml 60 ml ancak emiyorlar inşallah vermezsin

Bebişler için tutarız neyse ki az kaldı inşallah çıkmaz dicem ama sanmıyorum şu halimden sonra artık

Bebişler için tutarız neyse ki az kaldı inşallah çıkmaz dicem ama sanmıyorum şu halimden sonra artık
Benim son bir haftadir yemeklerden sonra basim dònûyodu uyku halim oluyodu birde durduk yere mihdem bulaniyodu geceleride su icmeyen ben agiz kurulugundan kalkip hususi su iciyordum ailede olunca bendede cikma ihtimalini dûsûndû.

Benim son bir haftadir yemeklerden sonra basim dònûyodu uyku halim oluyodu birde durduk yere mihdem bulaniyodu geceleride su icmeyen ben agiz kurulugundan kalkip hususi su iciyordum ailede olunca bendede cikma ihtimalini dûsûndû.
Bem neredeyse 15 yaşımdan bu uana başımda bir şişe suyla uyurum ama bugünlerse gündüzde olunca korktum açıkçası neyse pazartesi öğrenicez artık yüklemem var

Benimkini dr yazdi ama eczane yine de 50 lira aldi devlet karsilamiyor dedi sinir oldum acikcasi
gazelim_24 canim masallah supanallah korkma allahin izniyle bisey olmaz
Sağol canım Allah razı olsun Annem diyor oneya çoçuk doğacak az kaldı 1 kilo olurmu hiç diyor hiç birşey yemiyorsun diyor dedim yiyeyimde şekerden gideyim istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…