2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar, düğün telaşından dolayı uzun zamandır katılamadım aranıza, herkes iyidir umarım, bana da haftaya şeker yüklemesi yapılacakmış ama çok emin değilim yükleme yaptırmak konusunda

Bide kızlar 24. Haftanın içindeyim ama sadece 2 kilo aldım bebekte 500 gr olmuş bebek normal dedi doktor, sadece göbeğimde küçük bir voleybol topu var gibi , sizlerin de kilo alma durumu bu şekilde mi

Bide kızlar 24. Haftanın içindeyim ama sadece 2 kilo aldım bebekte 500 gr olmuş bebek normal dedi doktor, sadece göbeğimde küçük bir voleybol topu var gibi , sizlerin de kilo alma durumu bu şekilde mi
Senin kilo alımın gayet iyi canım benimde o haftalarda bebek 600 falandı bende 27 deyim toplam 4 kilo aldım

Çok fazla kiloyla Doğum yapmak istemiyorum bebek etkilenmesin de ben böyle kalayım, bende 28 e kadar 4 kilo almış olsam iyi o zaman, zaten sonrasında daha hızlı kilo alımı olur

Çok fazla kiloyla Doğum yapmak istemiyorum bebek etkilenmesin de ben böyle kalayım, bende 28 e kadar 4 kilo almış olsam iyi o zaman, zaten sonrasında daha hızlı kilo alımı olur
Biraz genetik yapısal bir durum abur cubur yemezsen almazsın bence bundan sonrasındada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…