2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Var canim olcuyorum bugun ki degerlerim 95 aclik (gece cilek yemistim) 108 kkahvalti sonrasi 113 ogle yemegi sonrasi 117 aksam yemegi sonrasi cikti
Sag el ya da sol el farkediyor mu

Var canim olcuyorum bugun ki degerlerim 95 aclik (gece cilek yemistim) 108 kkahvalti sonrasi 113 ogle yemegi sonrasi 117 aksam yemegi sonrasi cikti
Sag el ya da sol el farkediyor mu
Sen çok ölçüyorsun hem canım sabah aç bide kahvaltıdan 1 saat sonra ölç yeter ne gerek bar okadsr ölçmeye çok yüksek değilmiş zaten sen çok kasmadan dikkat etsen yetecek belliki

Gunaydin kizlar ... 2 gundur oglumu goruyorum ruyamda dun beyaz tenli siyah sacli bebekti bugun yesil gozlu sarisin bir bebekti bakalim hangisi olacak cok merak ediyorum :)))
Bence kumral olur ortayı bulur sen hep böyle rüyalar gör emi :) bende gördüm beyaz tenliydi oğluşum çok merak ediyorum azıcık kaldı çoğu gitti

Buralardayim canim. Bugun tatil gunu ev isleri ile gecti. Her bahar ayni tantana... kac makine yikandi kac saat utu çalıştı ne sen sor ne ben diyeyim. Biraz yoruldum. Girip okudum sadece.
Topikte de sekeri cikan cikana. Nette yazilana baksan %3 kiside falan olmasi lazim. Bizim topik yaklasik %10 kiside seker var. Aksam porsiyon olarak abarttim bakalim ne cikacak?

Benin’de tatlı yememeyemi şekerim var acaba akşam bisküvi yedim bir kaç tane vişne suyuda içtim yasak olduğu halde şekerim 100 çıktı gayet iyi yemediğim zaman daha yüksek anlamadım
Yeme neysede ben hayatta cayi sekersiz icemem onu dûsúnúyom kara kara

Kolay gelsin canim bende utu yaapiyorum cok severim utuyu kolay gelsin insalalh yuksek cikmaz sag el ya da sol farkediyo mu ya ben solu deliyorum surekli

Haha çok izleme en iyisi rüyana girmiş bu aralar herkes tv lerde çocuklar satılmış karıştırılmış falan. Allah kimsenin başına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…