2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kolay gelsin canim bende utu yaapiyorum cok severim utuyu kolay gelsin insalalh yuksek cikmaz sag el ya da sol farkediyo mu ya ben solu deliyorum surekli
Sana da kolay gelsin canim. Sanmiyorum sag sol farkedecegini. Oyle olsa hastanede su kolu ya da bu kolu uzat derlerdi. Tansiyon olsa farkediyor damardan damara basinc farkli olabiliyor ama seker dedigin kan da. Ha sagda ha solda... bu benim dusuncem. Mantiken yani
Tokluk 104 cikti sukur. Bulgur pilavi ve antep tava yapmistim cacikla beraber. O kadar actim ki dedim tika basa yiyecem bakayim nolacak. Yuksek cikmadi bulgur benim pilavim oldu artik..

Bu diyetle falan düsûyomu seker yoksa sadece cikmasinimi engelliyo bide dogumdan sonra kaliyomu bu seker bizde arkadaslar kafamda deli sorular olustu gene gelsi evhamlarim
Genellikle gebelik şekeri Doğumdan sonra geçiyor ama devam da edebiliyor, ama ebelikte şeker yüksek çıkması ileri yaşlarda şeker hastalığı riskini artırıyor diye biliyorum

Bende çook merak ediyorum canım yaaa çok az kaldııı temmuz gibi doğururum ben sanırım
Sağlıkla gelmeye başlarlar inşallah 2 ay sonra sancılar o bu derken önden sizler sonrada biz doğururuz ayy heyecan yapıyorum bu konularda :)

Şeker anneler, eti form bisküvileri yiyebilirmiyiz? Şekersiz tatsız olanlardan? O da bir fark en azından
Etı form bıskuvılerı yeme bende ozellıkle hamıleyken ben hamılelıkten once dıyetısyene gıdıyordum o zaman bıle dıyetısyen cok tuketme dıyordu ıcınde tadlandırıcı oldugu ıcın zararlı

Iki farkli sonuc cikti da o yuzden sordum sag parmakta farkli solda farkli oldu soldan devam ediyorum artik afiyet olsun yarasin kizcene

Ilk banyosunda tuzlaniyor ama bazi insanlar tuzlansada kokuyor tuzlanmasada:))

Ay koca delikanlı olmuş maşallah oğluşa kordon nasıl dolanmış açılmazmı dr ne dedi canım

Masallah bebise gecen bir yerde okudum kordonu uzun olan cocuklarda boyle dolanmalar olabilir ama sıkıntı degil doğuma engel olmamaktadir diyordu

Insallah detaylin çok gûzel gecer bi aorun olmaz rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…