2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar :) anne oğul heyecandan uyuyamadığımız bir gün dahatabi oğluşunki haytalıktan da olabilir
bugün raporum bitiyor işbaşı ve aynı zamanda kontrol var , rapor uzar mı uzamaz mı bilmiyorum. İnşallah kanama alanım küçülmüştür risk azalmıştır bir de şeker yüklemeyi sorcam hocaya ne diyecek yap derse yaptırırım , yapma derse de biraz manipüle etmeye çalışırım hem ailem şeker hastası dolu hem de iki haftadır deli gibi tatlı istiyor canım tutamıyorum kendimi

Ödemiyor camim bende 50 verdim aldim sonra cubuklar yetmedi bide 20 ye cubuk aldim
Bizim yaşlı komşularımız var diyabet hastası. Devlet veriyor onlara canım. Nisan ayının başında aldılar daha. Eczaneye gidemiyorlar diye reçetenin numarasını söyledi hatta, eczacımız eskidir, tanıyor diye eve bıraktı para almadan. H Hunili Anne da söyledi ona da karşılamıyor demişler. Var bu işde bir iş ama

maşallah maşallah korkma iyi düşün iyi olsun günde ne pozisyonlar değiştiryor lar doktorlar bılır doğrusunu demişlerdir sana cnm

Oh masallah canim buyusun gobusler :) bizde durumlar ayni oglan hasta ben perisan traji komik hal aldi bizim halimiz :) boyle boyle geçiyor gunlerimiz.. Aman iyi olsun herkeste evham gelir gecer :)
Senin oğlan daha iyleşmedimi baya oldu canım doktor ne diyor kıyamam yaa. En kısa zamanda iyleşir inşallah.

Günaydın kizlar sabahdan beri hastenedeyim. Kan ve aclik tokluk kani vermeye gldm. Ayiotir soylmesei idrarimi cok az yapabildim. İns kabul ederler biseylr yiyop bi saat snea bidaha kab vricm

Günaydın kizlar sabahdan beri hastenedeyim. Kan ve aclik tokluk kani vermeye gldm. Ayiotir soylmesei idrarimi cok az yapabildim. İns kabul ederler biseylr yiyop bi saat snea bidaha kab vricm
Bişey olmaz tahlil için yeterli olur idare etsinler :) güzel haberlerle gel inşallah canım.

Bişey olmaz tahlil için yeterli olur idare etsinler :) güzel haberlerle gel inşallah canım.
idare etsnler aynen ins cnm allahdan ev yakin eve fidixem öğleden snrs glir sonuçları gisteritim. Bi pogaca gomdum :) smdi buskivi yiyorum. Hastenede bisy yiyemiyorum . Bocugumu de ozlemsim

Evet canım yaa. Daha geçenlerde konuşuyorduk 100 ne zaman göreceğim diyordum rahatlarım diyordum Geldi çattı o günler.
Zaman çabuk geçmeye başladı son 3 ayın içine girdik bile. Kız bişi dicem sizin yüzünüzden oğluşumun adı çıktı merak ediyorum gercekten öylemi yoksa ultrasondamı büyük göründü. Küçükse resmini atarım size ama değilse kimseyi korkutmim :)). Sağlıkla gelsinler ben hiç hazırlık yapmadım daha offf.

idare etsnler aynen ins cnm allahdan ev yakin eve fidixem öğleden snrs glir sonuçları gisteritim. Bi pogaca gomdum :) smdi buskivi yiyorum. Hastenede bisy yiyemiyorum . Bocugumu de ozlemsim
Resimde isteriz böcüğünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…