2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Normalde bende yaptirmayacaktim ama beni seker ailede oldugu icin mecburen doktorum yapilacak deyince yaptirdim canim

Aslinda yedigimiz herseyde var seker bebegin iyi beslenmesi icin yumurta peynir bakliyT protein sebze yiyin diyolar cogunda var seker nasil olacak bilmiyorum

Ben de aynı sıkıntıdayım canım. Artı doymuyorum iki dilim ekmekle. Ne kadar yoğurtla salatalıkla meyveyle bastırmaya çalışssm da tokluk hissetmiyorum ekmeksiz. Ağzımızın tadı gitti
Sebzeyi pişirdiğin zaman sıkıntı yok canım. Et suyuna çorba yap en kolayı, bir gün şehriye, bir gün domates vs. Şeklinde. Öğlen yemeklerimi öyle yapıyorum ben, kemik suları hazırlayıp kağıt bardaklarda dondurucuya atıyorum, her öğlen bir şekilde çorbaya dönüştürüp içiyorum. Akşama mecbur yemek hazırlıyorum millete, patates pirinç dışında ne olursa yiyorum artık

Ben bu seker aletini nasil kullanacam kullanma kilavuzundan bir sey anlamadim iki gúnde sinirlerim.bozuldu

Inanirmisin diyetisyen bir gúnde 6 dilim ekmek yeme hakkin var desi ben bugún korkudan bir dilimi tam yiyemedim bu gidisle benim melegim kilo falan alamayacak

Ben etten ve baliktan tiskindim canim et yiyesim gelmiyo hele kemik suyunu zaten sevmem diger sòyledigin corbalardan yapayim bugún ògleni yogutla ve muzla gecistirdim sonra tarhana corbasi 8ctim

Evde yediklerine dikkat et canim tatli ekmek pirinc makarna kizartma yeme birde gúnde en az 3 litre su icmek gerekiyormus bisey olmaz dikkat edersen insallah
Suluk kullanıyormusun? Nasıl anlatsam bilemedim bende içinde delikli bir kabı olan suluk var, ona iki parça tarçın çubuğu atıyorum, tarçın diyabete iyi geliyor. O suyu içiyorum. Bir de limonla soda eğer şekerin yüksek çıkarsa kızlar söylemişti bana hızlı düşürüyor o da

Inanirmisin diyetisyen bir gúnde 6 dilim ekmek yeme hakkin var desi ben bugún korkudan bir dilimi tam yiyemedim bu gidisle benim melegim kilo falan alamayacak
Alıyor, ben kaç haftadır öyle besleniyorum gittiğimde 3 haftada 400 gram almış gördüm. O alıyor da gereken sağlıklı besinleri olan bize oluyor. E sen et yemiyorsun şimdi . tavuk balık yiyebiliyormusun? Cevizlemi idare edeceksin , mantar da etteki proteini karşılıyor. Etten ben ilk 4 ay tiksindim sonra geçti, sende devam demek ki

F
Ben de yaptirmayacaktim ama esim dedi ki dr lar kac sene okuyor onlardan iyi mi bileceksin dr ne derde o dedi iyi ki de yaptirmisim eger yaptirmasaydim hamur isi bilmem ne homili girtlak yiyecektim ve belki de bebegime zarar verecektim simdi noldu limitsiz yiyerek kilo alacagima limitimi bilerek yiyecegim ve kilom kontrolum altinda kalacak

Ben etten ve baliktan tiskindim canim et yiyesim gelmiyo hele kemik suyunu zaten sevmem diger sòyledigin corbalardan yapayim bugún ògleni yogutla ve muzla gecistirdim sonra tarhana corbasi 8ctim
Merhaba, öğün atlamamanız gerekiyor. Öğün atlandığında bir sonraki öğünde yedikleriniz yağa dönüşüyor. Öğünlerde her besin grubundan aldığınız için bebek bununla gelişecek zaten, ana fikir az ve sık beslenmek.

Bi de toplum olarak karatayin dedigi sekilde zaten beslenemiyoruz hangimiz her daim koy tereyagi gezdn tavuk yumurtasi hakiki zeytinyagi!!! bilmem ne bulabiliyoruz ya bulundugumuz yerde olmuyor ya da maddi imkan el vermiyor onun dedigi gibi beslenmis olsam elbette yaptirmazdim bana eziyet cunku

Kiz doguma hastaneye falan gitme senin baytar yiyosa dogurtsun evde de gorelim bakalim cok bilmis erkekler olduruyo beni yahu

Diyetisyenle gòrústúm bugûn bana sadace ara ògûnlerde yiyecwklerimi yazdi birde yasakli olanlari ana ògúnlerde sunlari ye demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…