2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yarin alayim tarcin sodayi sade iciyorsum limonlu iceyim artik

Valla az once bulgur pilavini nerdeyde iki tabaga yakin yedim

Ayni ben tatlilar hamur ialeri gòtúrúyordum

Cok dogru bugyn kahvaltiyi gec yaptigim icin hastaneye gidince mecburen òglen yemegi aksadi

Sana bisey diyeyim mi... bu bilmislik firattaki baytarlarin hepsinde var. Ben calisma alanimdan dolayi onlarla cok muhatap oldum. Gorsen senin calisma alanini bile nerdeyse senden iyi bildiklerini iddia ediyorlar. Bi kac tanesinin deneyinde hata vardim. Su kisimlara dikkat edip yenilemeniz lazim diyorum kafana gore yaz degerler dedi bi tanesi. Adami odamdan kovdum. Ne demek kafana gore deger yaz. Bunu soyleyen de guya docent. Makaleleri de boyle sallaya sallaya yaptiysa vay bilimin haline. Dedim su kanda ölçtüğünüz degerleri de kafadan sallasaydiniz ne diye eziyet edip kan aldiniz hayvanlardan. Ben sizin yaptığınız bilime gore çalışmıyorum gidin baskasini bulun dedim.
Pis bozuldu. Genel olarak hepsinde bilmislik var ve yanlis bildiklerini kabul ettiremiyorsun.

Ciddi ciddi öyle bu kadar özgüvende fazla ama neyse yani bişey olmasında ne diyeyim canım herşwyi bem biliyorum kafasındaki birine

Ciddi ciddi öyle bu kadar özgüvende fazla ama neyse yani bişey olmasında ne diyeyim canım herşwyi bem biliyorum kafasındaki birine
Seker kulliyen zarar zaten canim. Simdi minicik bebegin karacigerine ya da pankreasina yuklenmeyelim diye yukleme yapmiyorsak ayni sekilde sekerli tatlilari da yememek lazim. Ha yukleme yapmissin ha aksam serbetli tatlilari cikolatalari dondurmalari goturmussun. Fark yok ki. Cok sekerli beslenip seker yuklemesine karsi olmak da mantiksiz geliyor bana. Yuklemeye seker yuzunden karsisin ama fazlasini hergun yiyorsun o zaman. Zararsa hergun zarar goruyor bebek. O zaman deki serbetli tatlilari getirmesin. Cok sekerli meyveleri almasin. En azindan seker ve pirinci hayatindan cikar, makarna ve hamur isini azalt. Icin rahat eder en azindan..

Kizlar ben sok en son 23 nisanda 65 kiloydum bugun 69 ciktim nasil olur gunde yarim kilo almisim resmen normal yememi abartmadim sadece iki paket cips biraz abur cubur yedim fazladan bu ara

Kizlar ben sok en son 23 nisanda 65 kiloydum bugun 69 ciktim nasil olur gunde yarim kilo almisim resmen normal yememi abartmadim sadece iki paket cips biraz abur cubur yedim fazladan bu ara
Ödemdir o canim. 2 gun yuruyus yapip tuzu azalt. Bol su ic atarsin bence

Hahaha Allah canını almaya dur sakin ol kuzum herseyin hayırlısı.

Öyle yapmaya çalışıyorum ayrıcada çok yeme diyor zaten sen beni bu pis baytar konusunda anladın yani. Ne yapalım şükür ki uzun bi zaman yok doğuma

Sanirim diyabet hastası teşhis oldugi icin karsiliyor

Can
Canim sen o zaman cihaz alip evdr kendin kontrol edeceksin yuklrme yaptirmayacaksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…