2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm arkadaslar diyet yapan arkadaslar birgún boyunca nasil yiyorsunuz sabah aksam tamamda òglen ne yiyecem ben
Canim ben sabah yumurta sut peynir 4 zeytin bol salatalik domates 1 dilim siyah ekmek bazen 2 dilim greyfurt yiyorum

Oglen et tavuk yaninda varsa sebze yemeği yigurt veya ayran (çalıştığım icin bu konuda rahatim)
Aksam da sebze yemegi ve yogurt

Gunduz arada meyvr pek yiyemiyorum aksam yenekten sobrs meyve yiyorum

Seker òlcen arkadaslar sabahlari tok karnami ölçüyorsunuz benim diyetisyenin verdigi òlçme listesinde sabah açkarna kahvaltidan ònce òglen ve aksam tokluk 1 saat ve 2 saat òlcecekmisim sizlerde bòylemi òlçûyorsunuz

Yemekten hemen once ve ilk lokmadan 2 sat sonra.olarak ben sabah ogle aksam toplam 6 kez bide yatmadan once olcum yaptim toplam 7

Ama sen ne zaman yumurta kasar yesen boyle cikiyor degil mi. Cok enteresan. Ben yumurtadan degil de kasardan şüpheleniyorum. Normal beyaz peynirle yer degistirip dene bir bakalim ne olacak
Öyle yapıcam canım tokluk akşam 96 çıktı çok su içtim bugün bide işe yaradı sanırım akşam yemeği değilde sabah benim hep Yüksek oluyor

Öyle yapıcam canım tokluk akşam 96 çıktı çok su içtim bugün bide işe yaradı sanırım akşam yemeği değilde sabah benim hep Yüksek oluyor
Benim de tam tersi oluyor. Sabah iyi aksam daha yuksek oluyor. Seker cubugum da bitti bugun olcum yapamadım gerci. Ama cok yiyip cikar diye korktugunda hemen yemek ardina yuruyus hareket de iyi geliyor. Sonucta yakiyoruz.

Selam arkadaşlar.D vitamini kullanan var mı aranızda? Bana sağlık ocağından 9 damla dediler. Ama sormayı unuttum aç tok, vakit saat fark eder mi ve günde bir kez mi???

Selam arkadaşlar.D vitamini kullanan var mı aranızda? Bana sağlık ocağından 9 damla dediler. Ama sormayı unuttum aç tok, vakit saat fark eder mi ve günde bir kez mi???
Banada damla verdiler ama Gürcistan da oradakilerden farklımı bilmiyorum tok karnına 1 damla dediler benimkine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…