2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel pazarlarrr
Haftaya anneler günü eşim bana hediye alacağına dair imada bulundu bende sakın alma dedim korktuğum için birley olursa diye
Ama sonradan da pişman oldum siz ne dersiniz ??
Cnm sen artık annesin bundan sonra evel Allah bisey olmaz tadını çıkartmaya başla 2 prens annesi olcaksin inş

Eminim :) 32+0 de ister çalışabilir raporu alir isine devam edersin istersen dogum iznini baslatirsin.
32+0 tam yaz tatilimin başlangıcına denk geliyor, ayarlasam denk gelmezdi. Son 3 haftaya kadar çalışıp doğumdan sonraya ekletebilmeyi isterdim doğrusu. Ama iş yerinde huzur yoksa, hamilelikle birlikte o da zor tabi

Cnm bnce dayanmalısin kendini başka şeylerle meşgul et inş sabredersin. Benim ablamin isyerinden arkadaşı doguruna kadar sigara icti bırakamadı dogdugunda çocuk sürekli agliyormus bi türlü cozememisler aglamasini, tabi anne sigara icmye devam ediomus ve çocuk dumanı hissedince susmaya baslamis bu boyle dvm etmis doktorlar anneye bebegi anne karnında tiryaki yapmışsın demişler çocugun bu durumu uzun süre dvm etmiş sonra çocuk nasıl düzeldi bilmiorum.

Ay evet boyle bisey duymustum o yuzden icemiyorum iste allahim dayanma gucu versin insallah

Bunun benzerini izlemiştim bir belgeselde. Bağımlılık yapıcı maddelerden, bir uyuşturucu türüydü, hamileliğinde kullanıyordu kadın. Bebek bağımlı doğuyordu. Özellikle son aylarda kullanılmaması gerekiyormuş

Çok sağlıklı bir insan şeker değeri canım ölçüme 3 günde bir devam et

Ben avakadolu ve badem ozlu yag kullaniyorum. En once gobek cevremde 2 tane cikti. Sonra ust bacak ve kollara ufak ufak atmaya basladi. Yagdandir diye dusundum ilk ciktiginda ama gobek cevrrme yayılmadı. Senin de kollara ust bacaklara yayilmis miydi

Yediklerine gore degisir genelde. Benim de sabahlari oyle çıkıyor. Diyet yapmaksizin normal beslenmenle olc bakalim belki de hic diyete gerek kalmayacak sende. Normal beslenmende yuksek cikarsa dikkat etmeye baslarsin

Evet cnm onu bnde duymuştum ama sigarada da ayni şey olabiliomus bizzat şahit olduk, herkesin kendi seçimi hayatı bebeği biz sadece fikrimizi soyleyebiliriz.

Fiyat olarak soruyorsanız Türkiyede değilim şu an, buradaki fiyatı Türk lirasıyla 130₺ civarı. Ama internetten bakmıştım Türkiyede daha uygundu.
Fiyat olarak soruyorsanız Türkiyede değilim şu an, buradaki fiyatı Türk lirasıyla 130₺ civarı. Ama internetten bakmıştım Türkiyede daha uygundu.
Tamam teşekkür ederim

Kız kardeşim 8 saatlik sancının arkasından dün gece acil sezaryen oldu ne denli çok istesede kimse artık normal doğuramıyor kolay kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…