2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Melike cok guzel canim. Benim de favori isimlerimdendi. Tanidigim Melikeler cok naif olmustur hep. Ama eşimden izin cikmadi. Ben koyamayacam. Bizimki Nehir olacak kismetse
Benimde kizim olsaydi ismini nehir koyacaktim cok severim insallah mutlu mutlu yasar ismini :)

Kızlar günaydın birkaç gündür karnında ağrı var dün acile gittik idrar enfeksiyonu dediler ama ağrılarım geçmedi bel ağrım da var ve hiç uyuyamiyorum aranızda bu durumu yasayn var mi

Günaydın güzel pazarlarrr
Haftaya anneler günü eşim bana hediye alacağına dair imada bulundu bende sakın alma dedim korktuğum için birley olursa diye
Ama sonradan da pişman oldum siz ne dersiniz ??
Bence hediyelerin en güzelini çoktan hakettin , Allah bebeklerine sağlıklı uzun ömür versin .. annelik onlar anne rahmine düştüğünde başlıyor ama bakalım benim düşünceli! beyim düşünecek mi

Canım 2 hafta falan önce bana da olmuştu ölüyordum kaşıntıdan ve kırmızı döküntüm olmuştu baya sürdüğüm yağların birine karşı alerji olmuşum ilaç kullandım şükür geçti şimdilik , gitmediysen bir doktora göster istersen , geçmiş olsun çok zor gerçekten

Çok şükür iyi olun canım düğününde hayırlı olsun alerji işini doktorla konuş bencede illa ki bir çözümü vardır

Nesrinay86 canim o kabuslar mahvediyor beni.ter icinde uyanir oldum bi suredir de.sizlerde oyle misiniz? Kabus ve ter aman Allahım
Evet canım. Ki yazın sıcağında pek terlemem ben. Normalde geceleri asla üstümü açmam, şimdi üstüm açık uyumama rağmen boynum göğsüm ter içinde kalkıyorum. Her gece ayrı bir senaryo yazıyorum

Benim de saçım dümdüz belime kadar ve çok sık. Düz olmasına rağmen çok dolaşıyor. Saç kremi kullanmıyorum ama sıkıntı olmuyor, açılıyor, çok dolaşırsa birkaç damla zeytinyağı ya da h.cevizi yağını uçlarına sürüyorum rahatlıkla açılıyor.

Bencede içerik açısından temiz ürün dediğin gibi bebeklerinde rahatsız etmez o koku olayı 500 ml olandan baya gider diye düşünüyorum bebege
Benim saçım çok uzun ve sık. Buna rağmen uzun süre kullandım. Muhtemelen bebeğe çok daha uzun gidecektir. Hem ben 2-3 kere şampuanlarım saçımı onların saçından ne olacak bi kere hafif şampuanlasak yeter sanki

Off ya bizde kirlenmese disarinin havasi kirletior bizde evdede olan yok ama toz biytmiyor kendimde degil annem yapto ben yardim ettim.biraz eski insanlar hamilelikte nasil okadar is yapiyormus anlamiyorum

Kv anlatıyor eşim ramazan bayramına doğru doğmuş. Doğumuna kadar oruç tutup tarlada çalışmış. Hem de haziran ayında o anlattıkça ben sinir oluyorum, yazık. eskiden canın kıymeti yokmuş herhalde, hele ki gelinlerin canının hiç kıymeti yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…