2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim annemde bana hamileyken oruc tutmus hatta ben dogdugum gun tam.iftar saati sancisi baslamis dogdugumda cok acmis :))) babaanenm de anlatiyot bahceden gelmis 1 saat sonra amcam dogmus sanciyla 1 saat yolda yurumus cok enteresan hersey

27 buçuk
Rus sitelerinde eğer 27 dolduysa artık 28.haftanın bilgilerini okunalısınız diyor. Ama türkiyede 27 diyorlar
Kullandığım uygulama da Türkçe ama doldurduğun değil içinde olduğun haftayı söylüyor. Hatta kk da öyle. Aslında aynı yaş hesabı gibi. Ama yaşta kimsenin işine gelmediği için genellikle doldurduğumuz yaşı söylüyoruz

Evet canim oyleydi aama el ve ayaklarimda cikmisti cildiriyordum geceleri uyuyamaz olmustum karaciger enzimlerime baktirmistim sanirim alt ve ast degerlere dogumdan sonra gecti ama

Arkadaşlar kızçemin ismini melek yada melike dûşünüyoruz sizce nasıl hangisi olsun
İkisi de çok güzel. Ama melike kardeşimin ismi onun yeri başka o yüzden. Hele ki kardeşimin çocukluğu gibi bir Melike olursa çocuk büyüttüğünü bile anlamazsın

Ya kızlar birşey sorucam şimdi anlamadığım bir konu var 27+4 günlük mesela bir hamile 28 haftalık mi sayılıyor 27 mi
28 haftalık sayılıyor canım. 27+1 haftalık hamilelik 28 haftalık sayılıyor hatta Kağan Kocatepe jimekolok var internette youtube dan açıklayıcı videosunu izleyebilirsin

Benim annemde bana hamileyken oruc tutmus hatta ben dogdugum gun tam.iftar saati sancisi baslamis dogdugumda cok acmis :))) babaanenm de anlatiyot bahceden gelmis 1 saat sonra amcam dogmus sanciyla 1 saat yolda yurumus cok enteresan hersey
Bunları duydukça hayret ediyorum. Bizim nesil bu hareketsizliklerden normal doğuramaz oldu. Eskiden tarlada eğil kalk, otur kalk daha rahat açılıyorlarmış vakti geldiğinde. Ben bi yürüyüş yapıyorum onda da sanki çok büyük iş yapmışım gibi geliyor

Bu arada şeker konusunda bilgisi olanlara danışayım. Hala şeker yüklemesi konusunda tereddütüm olunca evde ölçüm cihazı aldım. Bu sabah açlık şekerim 74, tokluk ise (2saat sonra) 87 çıktı. İnternete göre limit içi ama Biraz az gibi geldi bana. Normal midir bu?

Ilk kizima hamileyken doktorum ve arkadaslarim seni biraksak tarlada dogurur kordonu tasla kesersin derlerdi hakkaten tamamen katiksiz katkisiz normal dogurdum
Ya kizlar stresten sanirim sigara istiyor canim ilkinde tiksinmistim bunda da icmem dedim direk biraktim ama bulundugum is ortami sigaraya surukluyor beni dayandigim yere kadar dayanicam

Ne kadar cihaz peki

Yanlis anlamazsan içme bence surda nekaldi dogumuna bebekler anne sigara kullaniyorsa cok etkileniyorlarmis

Bugún benim kızçe sanki cok assagida tepiniyo gibime geliyo simdi doktora arayip sorsam normal diyecek yada gene mesanemi hedef aliyo anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…