2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız kardeşim 8 saatlik sancının arkasından dün gece acil sezaryen oldu ne denli çok istesede kimse artık normal doğuramıyor kolay kolay
Evet. Etraftamda da normal doğum yapan sayısı düşüyor gitgide. İnşallah isteyenler yapabilir. Normal doğumu her açıdan çok istiyorum ayrıca Sezaryenden biraz da korkuyorum, inşallah hayırlısıyla atlatırız bu süreci de

Kendini normal doğuma hazirlayanlara bende imreniyorum valla bende o cesaret yoktu tersine sezeryan olsun istedim öylede oldu psikoloji çok onemli kendini hazirlamak ama tabi biseylerede kendini sartlamamak lazim bebek ve anne için hangisi daha uygunsa saglikliysa o olsun.

Yediklerine gore degisir genelde. Benim de sabahlari oyle çıkıyor. Diyet yapmaksizin normal beslenmenle olc bakalim belki de hic diyete gerek kalmayacak sende. Normal beslenmende yuksek cikarsa dikkat etmeye baslarsin
Diyet yapmadım hiç, ilk defa ölçtüm. Şeker yüklemesi yaptırıp yaptırmamaya karar vermek için aldım cihazı. Bir anormallik görürsem kesin yaptırırım diye. Bu sebeple de yüksek çıksın diye acımasız davrandım. Normalde ekmek ve benzeri çok tüketmem sabah yüklendim. Bal yedim çikolata yedim. Birkaç günüm daha var yükleme zamanına o zamana kadar toklukta yediklermi abartıp yiyeyim diyorum. Yüksek çıkacak mı görmek istiyorım.

Kesinlikle o vakitte hangisi doğruysa o olmalı. Gerekiyorsa elbette sezaryen, ama normal doğum için ben yine de biraz zorlarım gibi.

Bugún benim kızçe sanki cok assagida tepiniyo gibime geliyo simdi doktora arayip sorsam normal diyecek yada gene mesanemi hedef aliyo anlayamadim
Aynı anda üç yere vuruyor benimki de. Göbek deliğim mesanem ve yanım. Nasıl başarıyor hepsine aynı şiddette vurmayı bilmem. Hangisine sıçrayacağımı şaşırıyorum. Arada mesanemde zıplıyor. Arada göbek deliğimi zorluyor. Göbek deliğimden çıkmaya çabalıyor çoğu zaman

Evet cnm onu bnde duymuştum ama sigarada da ayni şey olabiliomus bizzat şahit olduk, herkesin kendi seçimi hayatı bebeği biz sadece fikrimizi soyleyebiliriz.
Doğru diyorsun sonuçta sanki sıgara daha masum gibi görünüyor ama o da bağımlılık yapıcı madde. İnşallah sabredebilir arkadaş da.

Allah analı babalı buyutsun cnm tebrik ederim. İnş annede bebişte sağlıklıdır ? hayirli saglikli dogumlarda bizlerin başına

Gòzúnúz aydin canim rabbim saglikli sihhatli anali babali bûyútsún insalah darisi bize

Bu arada hayırlı olsun. Ömrü uzun ve güzel olsun.

Tebrikler canım. Allah analı babalı buyutsun.

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın Darısı bizlere inşallah :)))
Çok teşekkürler kızlar ikisi de iyiler çok şükür. Allah kazasız belasız bizlerede hepimize de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Kızlar sabah iyı uyanmistim midem falan normaldi eşim dışarı kahvaltıya bruncha götürdü cok abartmadan yedim ama artık her dışarda bisey yedigimde midem altüst oluyor, suan karnım yine siş sert rahatsız. Her dışarda bişey yediğimdé boylemi olcam ben ya

Benim yerime de tatlı ye. Düşük olsun tatlıyla çıkarırsın sen onu. Esas önemli yüksek olmaması harika canım

Sıcaklar artacak ne yapacaz Allah yardımcımız olsun hiçbirşey serinletmiyo.

Evde mi bakıyosun canım yükleme yspıldı mı orda
Bana hamilelikten once reaktif hipoglisemi teshisi konulmustu aclik sekerim yuksek birseyler yiyince birden dusuyo onun icin zaten olcup duruyorum.. burdada yukleme var ama ben kendim olcuyorum dedigim icin tamam bir hafta hergun olctuklerini not al ona gore karar verelim yukleme yapmayalim dedi..

Bende 2 aylıkken direk bıraktım ve hiç içmedim eşim evde içiyor kp geldi duman altı oldum ama genede içmedim. Az bişey kaldı doğuma az daha sabredelim boşver içme bi içimlik deyip denemeye bile kalkarsan içmeye başlarsın bebişi düşün içmemişsin şimdiye kadar ne güzel zaten yakında annelik iznine ayrılacaksın bakma sigara içenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…