2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben yuzumde kullanmak icin guzel bi gunes kremi alayim diyorum hamilelikten dolayi leke kalmasin diye onceden lorealin 30 factorluk bb kremini kullaniyordum ama daha iyi bisey istiyorum kararsiz kaldim size sorayim dedim..
Ben 2 yildir doa kozmetik kendi urettigi kremi kullaniyorum cok memnunum

Benim göbek çevrem ağırlıklıydı bir günde tüm karnım kıpkırmızı döküntü oldu hatta çatladım zannettim, kaşıntıdan da uyuyamadım hemen doktora gittim , kollar ve bacaklarda yoktu ama gitmeseydim orada da başlar mıydı bilmiyorum

@Smartanne ben dermatoloğa gittiğimde güneş kremi kesin kullan demişti, o öneride bulunacakken solante kullanıyorum dedim , çok güzel ona devam et başka önermeme gerek yok demişti. Solanteyi de öğrenciyken bir Dermatoloji Prof hocamız önermişti öyle öğrenmiştim

EVEt Müslin olanlardan alırım yanıma yedek, ilk oğlum mayıs ayında doğdu ben serindi oyle sıcaklar yoktu , şimdi tedirgin oldum ama dediğin gibi en azından 1 ay cok ince giydiremeyiz zaten sonra da havalar serinlemiş olacak yazlık kıyafet giydiremeden

Yenidoğan bebekler vucut isilarini ayarlayamiyorlar ilk dönemlerde o yuzden kisa kol olmaz ama battaniye penye kalin olmayanlardan olabilir kalinda abarti olur sanirim. Ben ince penye battaniye alacagim ama icinde uzun kollu tabiki.
Yanı bebeğe önce alt ve üst iç zıbın sonra uzun kollu takım yada tulum yeterli degilmi ? Üstüne de ince penye battaniye..ay cok tecrübesiz hissettim kendimi bi anda, 2. Si sıcaklara denk gelince bi sorayım dedim sizede :)

Hay maşallah. Gelin kv toprağından olur derler azcık benzesek ya

Evet tabiki yeterli olur ben ilk kizimi ocakta dogurdum ayni alt ust ic zibin ve penye tulum uzerine battaniye vardi sadece hava sicak olacak sadece battaniyeyi inceltecegim cunku onlar hemen adapte olamiyor isitamiyorlar kendilerini

Benim yerime de tatlı ye. Düşük olsun tatlıyla çıkarırsın sen onu. Esas önemli yüksek olmaması harika canım
Ben kesin yüksek olur diyordum, tutamıyorum boğazımı. Gerçi genellikle kendim yapıyorum her şeyimi şeker yerine meyvelerle vs.. ama arada canım istiyor hazır tatlı da yiyorum. İnşallah yükselmez bu süreçte. Eşim aylardır sağlığı için diyette, ben de ona uyum sağlamaya çalışıyorum ama hamurlu şeyler istiyor canım. Ekmeği hiç sevmezken çok güzel kokmaya başladı

Kizlar ben yuzumde kullanmak icin guzel bi gunes kremi alayim diyorum hamilelikten dolayi leke kalmasin diye onceden lorealin 30 factorluk bb kremini kullaniyordum ama daha iyi bisey istiyorum kararsiz kaldim size sorayim dedim..
Ben yves rocher in 50 faktörlük kremini kullanıyorum birkaç yıldır. Yağlandırmıyor, parlatmıyor. Yaz kış kullanıyorum. Eşim beyaz tenli ve cildi leke çıkmasına müsait o da Roc un leke karşıtı güneş kremini kullanıyor o da memnun. Kullandığı sürece yeni lekesi çıkmadı.

Şimdi baktım da sırf gebelik dönemi için bile ürünü varmış bu markanın. Satış politikası mıdır gerçekten etkili midir bilmiyorum ama beni cezbetti

Yves Rocher benim favori firmam :) ben de memnunum.
Tatlı demişken, eşime az önce diyordum herşey yolunda giderse ameliyattan bir gün önce künefe yiyeceğim tekbaşıma. Öyle böyle günü gelmiş zaten varsın fırlasın şeker

Oh yarasın yiyiver o vakitte. Benim de aylardır hayalim Türkiyeye döndüğümüzde Mado’ya girip doyasıya dondurma yemek Sezaryen kararı verildi mi? Zamanı belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…