2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bnde 3 kez verdim cnm 3 saat hastanedeydim. 75 gr ictim.

Kuzum onlar branş öğretmenidir
Ben özel eğitim sınıf öğretmeniyim zorunlu 30 saat çalışmam lazım ders seçme hakkım yok
Sadece süt izni belki işimi kolaylaştıracak

Her yer farklı işliyor sanırım.anlamadımki:) nasıldı sonuçların senin canım

Günaydın canlarrr
Saat 8 gibi eşimle wc durumunu hallediyoruz o işe gidince uykum kaçıyor kitap okuyorum kv odama girinceye kadar uyuyorum
İyi oluyor bana geç uyanmak zaman kolay geçmesine yardımcı gibi oluyor
Canım kv seni uyandırmaya mı geliyor odaya. İlaç falan mı içiyorsun?

canım meraba bende bugun yaptırıyorum hatta son kanımı bıraz sonra verıcem..banada 75 lik içirdi doktor ..glukozun mg ra göre değişiyormus 50 likte ıkı kere 100 lükte daha cok gbı
Sende Bursadaydın yanlış hatırlamıyorsam. Nerede yaptırıyorsun. Ben son kanımı 1 de yaptırıyorum bakalım ne çıkacak

Pek sıkıcı oluyor beklemek. Arkadas olsa yanında sogbet eder zaman geçirirsin. Nasıl çıktı sonucun senin
Bnde surekli internette takildim telefonla konustum vs öyle zmn gectı. Benim sonucum iyi çıktı cnm sadece ilk saat alinan kan örnegi sinir 100 du benimki 97 çıktı dr biraz karbonhidrat alımına dikkat sorun yok Şeker den geçtin dedi diğer 2. Ve 3 . Saatteki değerler normaldi

Kızlar benim şu annem bir tuhaf kadın canımı sıktı yine. Geçen hafta bana demişti ki; kendisi ayrı şehşrde bu arada, doğumdan sonra sen kendini toparlayınca 15 gün sonra falan beraber yazlığa gideriz orada kalırız bir süre deedi. 4 saat mesafede bu arada orası. Babası kalacak burada sonuçta işi var. Bende yok anne olmaz dedim babasından hemen ayıramam evi burası dedim. Gitmiş dün eşimede aynısını demiş eşimde bişi diyememiş. İlla o dönerken bizide alıp götürecek oranın havası güzel iyi gelir diyor. Yok desem gücenecek. Yanlış düşünmüyorum değil mi ben?

Yazdım bunu da hemen anneme onlar tahin çok alır ayırsın yağını
nedense yaralardan korkuyorum sanırım :)
her türlü tedbiri alayım fayda ederse diye

bence haklısın
ben öyle gitmeye kalksam eşim bişi demese de kırılır zaten
sonuçta babası akşam gelince görecek götürmek nedir
yarım saatlik mesefe olsa neyse dicem de uzakmışta
kırılsa da annen yapacak bişi yok
ben evimde daha huzurluyum gitmeyi düşünmüyorum de kestirip at yoksa bu konu uzar uzadıkça senin tadın kaçar

bu arada sonuçların iyi çıkmıştır inşallah

C cagla1809 çıktı mı sonuçların sağlık ocağında mı yaptırdın

benim de 11 inde çağırdı sağlık ocağı
2. doz tetanoz rutin kan ölçümü şeker yüklemesi için
bi tek kan tahlilini yaptırcam diğerlerini yaptırmıcam

rofleli_kedi e yani adam 40 sene beklemiş evladını onda da daha doyamadan al götür. Bende evine alişssın babasına alişssın istiyorum. Birbirimize alişsalım diyorum. Annemimkisi de bencillik biraz. Sorma konusu geçince direk kestirip atarım. Yok 2 3 aylık olsa 1 hafta kalırız ama daha çok yeni olacak

rofleli_kedi bubarada son kanımı 1 de vereceğim inş iyi çıkar. Ysrında Emre beyde randevumuz var. Biz onunla devam edeceğiz heralde. Hatta az evvel bizzat aradı randevu saati değişikliği için sabah saatine alsak olur mu dedi. Bende olur dedim. Toplantı varmış bir kez asistanı aradı ıkı gün evvel yarım saat erteledik. Sanırım baya uzayacaktı bu seferde kendisi aradı ayıp olmasın hastasına diye. Sen hala onunla devam ediyorsun değil mi?

Canım kv seni uyandırmaya mı geliyor odaya. İlaç falan mı içiyorsun?
Yok be canımmm benim yatmam şimdiye kadar hep batmıştır şimdi yine bu saate dayanıyor Allah tan
Uyanınca aile grubu var oraya günaydın yazıyorum geliyorlar normalde uaynıp uyanmadıpımı kontrole geliyomuş ya seslendiysem de duymadıysaymış

Evet canim aventin urununu cok begeniyorlar sut sagma mak hemen alma diyorlar ama
Canım indirime girer, bi süre evde olup sen emzirirsin o arada hallrdersin şimdi zaten masrafın çok olacak alınanlar doğum ücreti vs.... Mantıklısı o olur. Şu meme kalkanı neymiş bide ben bakayım

Bende doğumdan sonra annemde kalıcam annem bana uzak kardeşlerim de var biri okula gidiyor biri ise gidiyor annem de iki eve bölünmesi zor olur diye ben gelicem kalıcam eşim de mecbur kabul etti. Yakın olsak sorun olmaz da uzak olunca insan mecbur kalıyor tabi içimden geçen evimde olmak bebek eve almışsın istiyorum ama mecbur ne yapalım. Yakınımda oturan kayınvalidem var ama o ben bakamam dedi bende anneme gelicem. Biraz idare edicez artık

D _Depply_ annenin gelmesine engel durum yoksa doğumda evde daha rahat oluyor insan sıkılırsan eğer yine gidersin tabi ama benim fikrim bu ilk zamanlar annede önemli ama babada çok ister bebeğini her gün eve geldiğinde yazık adama

Sakın öyle birsey yapma kim kirilirsa kirilsin annen bile olsa .Bebeklik donemi en cabuk gelişip degistikleri mis gibi koktuklari donem babasini mahrun etme. Buyuyunce zaten sorun olmuyor. Cocuklu aile olmayi ogrenin bir arada kalarak.

Benim kadar almişsin ama sen zayıf başlamısın, banada şoyle diyetisyene gönderen zayıflatan dr lazım bulamıyorum.

Sakın öyle birsey yapma kim kirilirsa kirilsin annen bile olsa .Bebeklik donemi en cabuk gelişip degistikleri mis gibi koktuklari donem babasini mahrun etme. Buyuyunce zaten sorun olmuyor. Cocuklu aile olmayi ogrenin bir arada kalarak.
Bende öyle düşünüyorum canım. Ben zaten babasız büyüdüm evladım doya doya doysun babasına. Sonrasında illa gider geliriz ama ilk dönemler olmaz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…