Aklinda olsun madem bu kadar hazirlik yapmissin tahinin uzerindeki yag gogus yaralarina acilarina birebir. Ama tahin alerjik oldugu icin emzirmeden once nemli bezle sileceksin gogsunu. Ben lansinoh dan zerre fayda gormedim. Kurtaricim oldu tahin yagi. Kucuk kasede basucumda durdu hep her emzirme sonrasi surdum kalkani taktim taktim sukurki ilk on gun disinda göğüs acisi yarasi bilmedim hic.
Yazdım bunu da hemen anneme onlar tahin çok alır ayırsın yağını
nedense yaralardan korkuyorum sanırım :)
her türlü tedbiri alayım fayda ederse diye
Kızlar benim şu annem bir tuhaf kadın canımı sıktı yine. Geçen hafta bana demişti ki; kendisi ayrı şehşrde bu arada, sen kendini toparlayınca beraber yazlığa gideriz orada kalırız bir süre deedi. 4 saat mesafede bu arada orası. Babası kalacak burada sonuçta işi var. Bende yok anne olmaz dedim babasından hemen ayıramam evi burası dedim. Gitmiş dün eşimede aynısını demiş eşimde bişi diyememiş. İlla o dönerken bizide alıp götürecek oranın havası güzel iyi gelir diyor. Yok desem gücenecek. Yanlış düşünmüyorum değil mi ben?
bence haklısın
ben öyle gitmeye kalksam eşim bişi demese de kırılır zaten
sonuçta babası akşam gelince görecek götürmek nedir
yarım saatlik mesefe olsa neyse dicem de uzakmışta
kırılsa da annen yapacak bişi yok
ben evimde daha huzurluyum gitmeyi düşünmüyorum de kestirip at yoksa bu konu uzar uzadıkça senin tadın kaçar
bu arada sonuçların iyi çıkmıştır inşallah
C
cagla1809
çıktı mı sonuçların sağlık ocağında mı yaptırdın
benim de 11 inde çağırdı sağlık ocağı
2. doz tetanoz rutin kan ölçümü şeker yüklemesi için
bi tek kan tahlilini yaptırcam diğerlerini yaptırmıcam