2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seninki mevburi bir durum olmuş. Benim yamımda bir süre kalsa yeter zaten. Öylede yapacak zaten

yok canım sağlık ocagı yapmıyor dıye duymustum 3 saatte hastanede beklemeyeyım dıye iş yerıme yakın oldugu ıcın selenayda yaptırdım.kan verdım işe geldim bir saat sonra tekrar gıttım vs sonuclar bugun 4 gbı cıkcakmıs..bende kararsızdım şeker yüklemesi için fakat baba tarafında ırsi bizim babam gunde ıkı kere ınsülin vuruluyor..bende buyuk cocuk oldugum ıcın cıkma rıskı herzaman yuksek o yuzden yaptırdım.bakalım beklıyorum :)

Belkide endişe etti sana size bişi olursa diye kontrol amaçlıda olabilir. Korkuyordur belkide kadın.

Sende Bursadaydın yanlış hatırlamıyorsam. Nerede yaptırıyorsun. Ben son kanımı 1 de yaptırıyorum bakalım ne çıkacak
inegöldeyım evet :) özel bı hastane var işyerıme yakın orda yaptırdım 4 te cıkcakmış sonuc canım..hayırlısı olsun herkese inşallah

Bende öyle düşünüyorum canım. Ben zaten babasız büyüdüm evladım doya doya doysun babasına. Sonrasında illa gider geliriz ama ilk dönemler olmaz ya.
Dogum seklim sezeryandi ve bir hafta annem yanimdaydi sonrasidna yalnizdim hee bir hafta boyunca da 2. Gunden itibaren ayakta isimi yemegimi yapiyordum. Gozunde buyutme evinde kal gelebiliyorsa 3-4 gun bile gelse yeter sana. Babalik dogumla basliyor ogreniliyor annelik gibi degil o bagi kurmalarina engel olmamak adina en guzel karari verirsin.

Kaçıncı haftada hissediliyor hıçkırık ve nasıl anlıyosunuz
23-24 civari civari başlıyor. Saat ritmini dusun tik tik tik tik bunun azicik daha araliklisi ama ayni surede ritimlisini pitpit seklinde alt karnında hissediyorsun. Tekmeden ayirt ediliyor cunku ayni sure araliginda hep ayni yerde oluyor

Kaçıncı haftada hissediliyor hıçkırık ve nasıl anlıyosunuz
3 hafta olmuştur belkide daha fazla.kizima hamileyken kizim daha çok hickirirdi oglum daha az yapio ztn cigerlerini gelistiriyorlarmis böyle yaparak. Daha öncede bi arkadaş sormuştu cnm soylemistim gobekte tek bi noktaya saniyede pıt pıt şeklinde hickirik oluyo.

maşallah canım benim :) inşaallah doğduğunda da uslu olur evet :)
biz de iyiyiz canım, benim minik de seninki gibi sadece bu ara bel ağrılarım başladı inşaallah o da artmazsa sıkıntım kalmayacak

Ayrı şehirdeyiz biz annemle. 15 gin falan kalır yamımda zaten bayram da geliyor o zamanlar gider. Ben ayakalanayım gerisi kolay. Allah yardım eder. Yok gitmem bende hiç istemiyorum zaten

Canım ben kimsesizim burda ama doğuma annemlere gitmedim ki, gidersem orası epey bir kalabalık aile, yemeğimi bile yatağıma getirir annem, yengemler, canım ne çekse hamileye ,loğusaya bir şey yapmak sevaptır diye yarış gibi anında yapılır. Ama gitmiyorum. Eşimin yanında bebeğimi beraber büyütecez, zor yada kolay. Çok haklısın.
Bir de işin şu tarafı var, yenidoğana hava değişikliği çok ta iyi gelmez, daha ona dünyaya geldiği ortam yeni. Alışması zaman alır, huysuzlanır, emmez, ağlar, uğraşması elbette anneye kalır.
Elbette annen sizi almak bakmak istiyordur kendi yanında, kötü bir şey yok ama sadece kendi açısından bakıyor, doğal olarak kızını ve torununu yanında ağırlamak istiyor. bizim kendi ailemiz olduğunu unutuyorlar bazen

Pek sıkıcı oluyor beklemek. Arkadas olsa yanında sogbet eder zaman geçirirsin. Nasıl çıktı sonucun senin
Benimde bugun şeker testim vardı parmaktan ve koldan kan aldı 1 kere ve sonuç sınırın üstünde çıktı dün meyva tabagını yuttugumdan galiba diyetisyene yönlendirildim

Kalkmasan da uyanık dur yani yattığın yerden fasulye falan da ayıklaya bilirsin aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…