2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mecburı bır durum yoksa evınde kal canım
esyası kremı mama alcaksa bıberonu yatagı ıvırı zıvırı bısuru seyı tasıycaksın oraya
hem ılk zamanlar evınde olsun babası da olsun yanında
ayrıca bıraz agrın sızın gecınce Allah ın ıznyle tek basına da bakarsın cocuguna

Bende Türkiye’de olucam mecbur 15 20 gün kalıcam annemde benim eşim oduncuk olduğu için evde yardımcı olmaz Doğum yaptığımda birkaçgün kalır annemlerde benle sonra gider bizde 15 20 dolunca gelir alır bizi diye plan yaptık ama bakalım

Ben de şuanda dağ gibi duruyorum yaparım ederim, en fazla eşim yemek yapar, ben bebeğe bakarım ki ev dolu insan olsa zaten bebeğe ben bakmalıyım annesi benim. Ama çok kişi söylüyor ki, ikinci sezaryen daha çok çok zor geçiyor o zaman içimden yaprak gibi titremiyor değilim. Sen duydunmu böyle bir şey canım?

Benimki babalık izin alıcak ya. Yetmezse senelik izninden de kullanır. Sadece yemek yapar ki güzel de yapar, tertemiz çalışır. Banyoda da o yardım eder bana. Ne kaldı ki?! Benim yerime emzirecek değil bir tek. Yani annem de olsa neyi farklı yapacak sonuçta. Biz başbaşa bebekle uyur, kalkınca kalkarız.

Duydum ama umrumda değil :) neden titriyorsunki en fazla temizlik yapmayiverirsin. Ne kadar kotu gecerse gecsin bebege sen bakacaksin. Ayrica bunu soyleyenler ilki icinde zor demisti ama şükür hersey iyi gecti. Bence psikoloji cok onemli kafana koyarsan yapamayacagin sey yok. Rahat ol.

Eee neden korkuyorsun varsin evi pok gotursun ne kadar zor olabilir en fazla iki gun daha gec ayaklanirsin yemegin onunde olacak sutunde memende rahat ol sen kendine guven.

tabii büyüse gidersiniz seneye telafi edersiniz :) tatil olur miss gibi

hem bebek oranın havasına alışırsa eve dönünce zorlanırsın boşver

Umarım memnun kalırsın sen de
bende devam ediyorum inşallah sonuna kadar da gidicez
senin şansına aksilik olmuş ama iyi bari aramış kendisi daha iyi olmuş

sonuçları alınca yaz mutlaka inşallah iyi çıkar

benimde o risk var ananem babannem babam şeker hastası :) ama yaptırmayalım dedi belki şeker ölçümde yüksek çıkarsa ister bakalım
sonuçlarını yazarsın bakalım nasıl çıkacak
hiç şekerin varmış gibi hissediyor musun

valla yeterkı bebişler alsında bız ne kadar az alırsak o kadar ıyıı :) bende toplam 3,5 kilo aldım afşin bey tebrık ede ede bıtıremedı inşallah benımde hedefim en cok 10 kıloyla bıtırmek

bende 2 yoktu en son gittiğimde ama bu sefer şiştim hissediyorum
her tartıda farklı çıkıyor diye doktorunkinde tartılcam gittiğimde bakalım ne görcez

bir de ben bayağı kilolu olduğum için

Eee neden korkuyorsun varsin evi pok gotursun ne kadar zor olabilir en fazla iki gun daha gec ayaklanirsin yemegin onunde olacak sutunde memende rahat ol sen kendine guven.
Ben de öyle güven veriyorum kendime. Ne zamandır ev işinin çoğunu eşim yapıyor. Evdeki diğer insanları istemeyeceğim sadece, kp, üvey kızım gibi. Bakamam. Benim kızım da tatile gidecek babam götürüyor yazın onu, şimdiden gün sayıyor. Doğum öncesi halılar yıkamaya gidecek, eşim yerleri camları yıkayıp silecek, o iş zaten hep garibimin boynunda. Olmadı bir günlük yardımçı alırız halleder. Bebek yürümüyor etmiyor. İki kişi bir bebekle baş edemeyeceksek artık...

psikolojik kesinliklee inanıyorum buna
en yakın arkadaşım ilk doğumunu normal yapıp uzunnn bir süre toparlanamadı
2. sezeryan kürtajı oldu
geçen senede ikinci çocuğu sezeryanla oldu
odaya çıkınca serumu biter bitmez sondayı falan çıkarttırmış kalkma diyorlar ya bir süre
dinlememiş kalkmış da ayağa
ben 2. günü gördüğümde yukardan aşağı koşarak iniyordu

ama hep dedi
normal yapamam sezeryanın ilki zordu bunda hemen kalkcam ayağa diye 41 haftalık falandı doğum yaptığında

C cagla1809 çok alakasız olacak ama
burada kiloyla boya satan bi yer biliyor musun ya
en az 2,5 kilo boya satılıyor
bir duvarı farklı boyucaz 1 kilo falan yetecek artacak bile nerde bulabilriim

bende tombiş oldugum ıcın cok almadım hatta 6 ay bıttı ama pek bellı bıle olmuyor dıkkatlı bakmayınca :) yok canım şekerım oldugunu düşünmüyorum ama tedbir almakta fayda var afşin bey dedıkı örn 160 şeker sana hıcbıse yapmaz anlamazsın bıle ama cocugun akciğer gelişimini etkıler dedı bende tırstım bırde benım kızkardesım var oda hamıle aramızda hatta bı hafta var o yaptırdı bıkac hafta önce yuksek cıktı doktor dıyet verdı ıkı hafta uygula gel düşmezse insülin vercez dedı bence yaptırılması lazım o yuzden

Sana yardımcı olması çok iyi cnaım benim de öyle olsa bende hemen dönerim ama yapmaz eşim hem beceremez hemde işleri yoğun oluyor vakit ayıramaz senin gitmemen en doğrusu olur bu şartlarda

Belkide endişe etti sana size bişi olursa diye kontrol amaçlıda olabilir. Korkuyordur belkide kadın.
yok canım yok hani 11 yıllık kv sonuçta
Uyanınca ben yüzünde güller açıyo sonunda kalktı diye

Kalkmasan da uyanık dur yani yattığın yerden fasulye falan da ayıklaya bilirsin aslında
Ayyy ealla aklına gelmedi o gelse bi yoklar beni
:))

Kızlar sonucum bu çıktı. Diyete başla dedi doktor. Diyetisyen önerdi. Panik bir durum yok diyor diyetisyen arkadasını öneriyor. İlla diyetisyen şartmı arkadaslar. Birde ona gitmek istemiyorum. Yememem gereken ne var dedim bugün serbest dedi. Siz neleri kestiniz meyve çok yiyorum ben arada çikolata da hamur işi beyaz ekmek yerim yani.

Eklentiler

• CD3D4326-4BF1-40C9-9A32-773916602911.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 71
Canlar ben simdi esime patates kizartmistim biraz artti òglen yemegi vaktim geldi bide tost yaptim afiyetle yiyecem baslayacam diyete yeminle artik slyemek saatini beklerken migdem bulaniyo basim dònúyo acliktan

Canim beyaz ekmek kizartma hamur isi tali meyve gúnde bir ara ògùnde bir tane elma muz yada armut kavun karpuz ûzûm incir yasak meyveden sonra sút úrûnú yogurt sút ayran yiyeceksin bana diyetisyenim bunlari dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…