2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

S
enin sonucun benimkine gòre çok iyi

Canlar ben simdi esime patates kizartmistim biraz artti òglen yemegi vaktim geldi bide tost yaptim afiyetle yiyecem baslayacam diyete yeminle artik slyemek saatini beklerken migdem bulaniyo basim dònúyo acliktan
Ohh afiyet olsun sonrada biraz yürüyüşe çıkarsan hiç sıkıntı olmaz hani tost çift dilimli patateste yağlı ya

Canim beyaz ekmek kizartma hamur isi tali meyve gúnde bir ara ògùnde bir tane elma muz yada armut kavun karpuz ûzûm incir yasak meyveden sonra sút úrûnú yogurt sút ayran yiyeceksin bana diyetisyenim bunlari dedi
Ya sız ne cekiyorsunuz boyle, onları yemeden hamileliğin ne anlami var ben gün sayıyorum taze yerli karpuz ne zaman cıkacakda butun gün karpuza başımı gömücem diye. Gercekden cok acıklı cok merak etdim sizin ne yemeye hakınız var acaba.

Evet benim arkadasimda oype dedi ilk cocugunda kalkan kullanmamis gogsu yara olmus 2. De kullandim cok rahatti diyor

Bende oyle yapicam simdimindirim yok avent tekli 250 tl

Bende oyle yapicam simdimindirim yok avent tekli 250 tl
İndirimle 200 e dustugu oluyor takip etmekte fayda var genelde e bebek donem donem nette bakarsaniz indirime sokuyor bu tarz urunleri ayin belli günlerinde. Ama hepsiburadaya gore pahaliya geliyor suan orada 219 tl. Ben kizimda hepsiburadadan almistim.

Burası Tekirdağ bi ilçesi
Zonguldakta özel hastanede normal Doğuma anne isterse epidural anestezi veriyorlar. Ama haftasonu ya da geceye ya da resmî tatile denk gelirsen anestezi doktoru gelmiyor. Türkiye genelinde durum bu olabilir diye düşünüyorum

Canım internetten iki diyet listesi indir gebelik diyabet listesi diye. Meyve yeşil elma, erik, kiraz afiyet olsun, diğerlerinin limiti var listeyi internette bulursun bulamazsan ben sana link atarım. Kavun karpuz, pirinç, patates yasakta. Geçmiş olsun. Nerdeyse yarı yarıya diyabetli çıktık ne grupmuşuz

Daha vakit var ben bakinayim saga sola :)

Canlar ben simdi esime patates kizartmistim biraz artti òglen yemegi vaktim geldi bide tost yaptim afiyetle yiyecem baslayacam diyete yeminle artik slyemek saatini beklerken migdem bulaniyo basim dònúyo acliktan
Beni de otlamak kesmiyor artık. Yağsız bir parça et de öyle, acıkıyorum. Geceleri aç uyuyorum gözümğn önünde yemekler

Haklısın valla onum içinde bir doktora gitmek istemiyorum hem masraf hem iş. Benim yaştan heralde canım e birazda kaçırdım kantarın topuzunu sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…