2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim beyaz ekmek kizartma hamur isi tali meyve gúnde bir ara ògùnde bir tane elma muz yada armut kavun karpuz ûzûm incir yasak meyveden sonra sút úrûnú yogurt sút ayran yiyeceksin bana diyetisyenim bunlari dedi
Ben dün akşam koca dilim pasta ve karpuz yedim öğlen açma meyve hak getire zaten :) neyse bu dediklerini uygulayayım bende sağol canım

Dimi ya bir bebeğin yeri anne babası olmalı diye düşünüyorum.
Evet canım o heyecandan bebeğin kokusundan babayı, bebeğide babanın sıcaklığından sevgisinden ilk günlerde mahrum etme. Doğunca çünkü eşimle en sevdiğimiz şey bebeği aramıza alıp izleyip koklamak oldu hamilelik çabuk geçmiyor da bu zamanlar çabuk geçiyor

Ya siz böyle diyince şimdi bende üzüldüm ama burda tek başıma yapamamki

Çok haklısın canım.. çok hasretiz ikimizde bir bebeğe geç evlendik istedik olmadı tüp bebek ile gerçekleşti çok şükür. Aynı şey bana yapılsa çok üzülürdüm şahsen. Yok gitmeyecegim bir yere bizim yerimiz burası evimiz

Merhaba güzel anne adayları 25 haftalık hamileyim ve yemek yiyemiyorum sadece 2 kilo aldım herkes çokmussun diyor

Vala normal doğumsa cok iyi yaparsın, ben adet diye tam 40 gün annemlerde kaldım her allahın günü eve gitmek isdiyorum diyordum bu sefer asla gitmem, eşim benimde yardım etmez asla kv de edermi etmezmi beli değil ama insanın kendi evi gibisi yok bence hele o anları eşinle yaşamak cok başka.

Merhaba güzel anne adayları 25 haftalık hamileyim ve yemek yiyemiyorum sadece 2 kilo aldım herkes çokmussun diyor
Merhaba 25 haftada 2 kilo iyi tm ben uctum biraz ama keşke almasaydım, dr eyer normel bebek sağlıkli ireliyor diyorsa hiç kimsenin sözünü dikate alma.

Hmm anladım teşekkür ederim. Merak ettim nasıl hissedildiğini :)

23-24 civari civari başlıyor. Saat ritmini dusun tik tik tik tik bunun azicik daha araliklisi ama ayni surede ritimlisini pitpit seklinde alt karnında hissediyorsun. Tekmeden ayirt ediliyor cunku ayni sure araliginda hep ayni yerde oluyor
Ben 23 haftalık hamileyim yakında başlar o zaman :)

Kesinlikle katılıyorum. Yok gitmem canım evli evinde olmalı. Çekirdek aile önemlidir

Kesinlikle katılıyorum. Yok gitmem canım evli evinde olmalı. Çekirdek aile önemlidir
Vala öyle canım, ben eve gelirken ne kadar mutluydum eşim şaşkın şaşkın bakıyordu gerkekden bu kadar cokmu özledin diye, farkında bile olmadan sırıtıyormuşum. Tabi eve geldim hemen kendi düzenimi kurdum kızımın taaaa kv mahv edene kadar ama olsun yinede evimde kocamla kızımla bir arada olmak gibisi yok.

Merhaba mesajınızı şansınıza gördüm yani tesadüf :) ben 2017 ekim annesiyim ve 2.sezeryanımı oldum ,ilkinde hiçbirşey bilmiyordum annemde gelmişti ,2.de herşeyi biliyordum annem yine geldi ama sadece misafir gibi oldu ,bel,boyun fıtığı var diye hastahanedede annemi istemedim o büyük kızımla ilgilendi sadece eşim kaldı yanımda ,ilk günden ayağa kalktım 2.günu hastanede fotoğraf çekimleri falan fıldır fıldır geziyordum doktorum bile şaşırdı,çünkü biliyordum ne kadar ayakta olursam o kadar hızlı iyileşeceğim gören herkes hiç doğum yapmışa benzemiyorsun diyorlardı ,epidural sezeryan oldum. Tavsiyem kendine güven ve bol bol yürü çabucak atlatırsın evelallah ,2. zor diyenlerede kulak asma bak sana canlı örnek.
Hepinize sağlıkla mis kokulularınızı kucağınıza almayı rabbim nasip etsin inşallah.
Bu arada yaşımda genç değildi 40 ımda doğurdum .

D _Depply_ stres yapma sakın
diyet yap demiş o kadar
aslında yüklemen yarınki randevudan sonra olsaydı yaptırmayacaktı muhtemelen emre bey
o yüzden gerilirsen şekerinde yükselir
basit diyetle başla
un şeker pilav makarnayı hayatından çıkart
şekerli meyveleri mümkün olduğunca tüketme
sorun olmaz
tarçınlı çay iç şekeri dengeliyor
tam buğday ekmeği tüketebilirsin
bulgur pirinçten daha sağlıklı ama fazlası onunda zarar
nişasta da mümkün olduğunca tüketme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…