2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnana bana evinde daha rahat olacaksın evet kendi evimden sonra en rahat ettiğim yer annemin evi ama yine de kendi evim gibi değil doğum yapınca da bu böyle olacak anneciğin sizin için fedakarlık yapsın bebeğinizde sizin evinize alışır hem yeni bebiş ordan oraya yer değiltirirse bazen uyum problemi yaşıyor ki bumu hiç istemezsin

Neden yaptırmazdı Emre bey? Belkide gerildim ondan çıktı bilemedim şimdi.

Kızlar şimdiden meme ucu ağrır mı nasıl sızlıyor aman Allahım sütyen takmadığım zamanlarda oluyor daha çok benzer durumda olan var mı

Neden yaptırmazdı Emre bey? Belkide gerildim ondan çıktı bilemedim şimdi.

Şeker yükleemsine gerek yok dedi
ben gidicem normalde bu hafta gitmem lazımdı ama erteledim mayıs a
normal açlık tokluk şekerim ölçülecek o kadar

Kızlar selam şeker yükleme testimin sonucunu aldım açlık 89, birinci saat 187, ikinci saat 138. Birinci saat sonucu bıraz yuksek cıkmış sanırım sınır 180 olması lazımdı ama ben glukozu içtikten sonra bol su içtim kan verene kadar onla alakası varmı acaba hemşire içebilirsın dedı bana

Bende bugün Dr.a gittim seker yüklemesi için normalde 25+5 ama başından beri geriden geldiği için 24 haftalık görünüyor simdi seker yüklemesi için erken iki hafta sonra gel dedi 662 grm 29 cm y miş.geldiğinde 7 haftalık USG fotosunu getir son adet tarihini yeniden düzenlicem dedi.biraz canim skldi sürekli geriden geldiği için en azından bi 750 grm filan bekliyodum ilk kızımda da hep geriydi 2700 kg doğdu çok küçüktü bu en azından 3000 olsun istiyorum ama bu gidişle en fazla 2600-2700 ü görürüm yine bu arada 52 ile hamile kalmistim +2 kilo ile yola devam
Bebeğe ne kilo aldırır yaa kaşar peyniri filan diyorlar ama tik yok

Bizim gurup 1 numara ayy ne ararsan var maşallah şeker gibi hatunlar olduğumuz için diyet yapıyoruz kızlar haydinn halayaa evhamlıydık şekerli kızlar olduk

Geceleri muzla süt iç canım birde pekmez diye duymuştum günde bi batdak şerbetini yapıp iç kaşarda var ama senin yapınla mı ilgili acaba bu ilk beniştede olmuş

Canim ne isterse yiyorum ya hatta siz soyledikce olmadik seyleride yiyorum. İsmi lazim degil cheesecake yedim diyen E Egepam sanada selam olsunsu halimde birde seker stresine dussem tam hunilik olurum esasen :)
Ahh ahhh sorma.. o an hala gozumun önünde. Cok mutluydum ne careki ertesi gun cok daha az yemekle 170 i gordum. Sonra pisman oldum. Ya cheesecake yedikten sonra ne oldu dedim. Hele 1 haftadir olcum cubugum bitmisti olcemiyordum. Düğünde neler neler yedim. Seker kesin cosmustur. Uyuz bir is... benim kasinti da oyle. Neyseki gecici rahatsizliklar. Allah beterinden korusun..
Sabah parmagi deldikten sonra arka arkaya 2 olcum yaptim. Ilki 97 cikinca gozlerim ayrildi diye tekrarladi aslinda. Ilk kani da silmistim bu arada. 2. Olcum 85 cikti. Ne alaka... 1dk arayla dusecek degil ya. Evdeki ölçümler biraz sakat geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…