2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geceleri muzla süt iç canım birde pekmez diye duymuştum günde bi batdak şerbetini yapıp iç kaşarda var ama senin yapınla mı ilgili acaba bu ilk beniştede olmuş
Özel deki Dr.senin rahim ortadan basık zaten 3000 kg yi bile görmez bebeklerin dedi yani tam bebegin karin bölgesinin bulunduğu yer içe doğru basıkmış muhtemelen ondan ama yine de çok üzülüyorum yaa bi de hic doğru düzgün beslenemiyorum günde bir defa yemek yiyorum bazen bi poacayla duruyorum vitamin filan hic zaten bi decavit kullanıyorum aslında düzgün beslensem belki 3000 görür ama zaten Dr.lar normal doğumun çok zorlayacağıni söylüyor biraz kilolu olursa zira 2700 gram dogan kizimda 38 dikisim olmuştu asla inanmiyolardi normal doguracagima catim çok darmis ama sirf inadimdan normal dogurdum hakkımda hayırlısı bakalım

Hımmm canım sen o zaman kendini zorlama bebek kilo alsın diye saglıklı olsunda sen doğumdan sonra iyi bakarsın birde düzgün şeyler ye ne o poğaça falan günde bir kere hem besin değeri yok hemde bebeğe ne gidecek ki onlardan. Kilo için üzülme o zaman senin için hayırlısı böyle imiş

kız bide bende şeker çıksaydı düşünsene beni topikteki herkes kaçardı
Ay 2 evhamlıdada şeker çıkmadı çok şükür :)) ben yazı 4 gözle bekliyordum meyve yemek için şekeri yapanda meyveymiş ben nasıl dayanacam meyve yemedennn offf

En iyisi yaptir yuklemeyi boyle hergun stres tamam yedigine dikkat et yine ama olc olc olc nereye kadar

Merhaba canim bebeğe ne kilo aldiriyor diye sormussun.yumurta kasar muz bulgur kilo aldiriyor diye duydum ben bilgin olsun

ONTK karnında hissettiklerin için ne dedi dr
Yalancı sancı olabilir dedi muayne etti alttan rahim agzını ölçtü 4 cm çıktı iyi dedi ama sancılar günde 10 üstü olursa acil gel dedi. Bu zamanlarda erken doğum riski yüksek oluyormuş bebeğin kafası yukardaydı ama belli olmaz sancıyla doğum pozisyonu alabilir vucudunu dinle nekadar sıklıkla oluyor ona bak birde hemen magnezyum iç rahatlatır dedi.

Magnezyumu düzenli kullansan daha iyi değil mi anında işe yarıyor mu ki tek seferlik

Aynen öyle de yeterince şekerli var bizdede olursa topik uçar biz şekersiz çıkalım bari dedik dimi basbelasiyim
Haha iyi yapmışsınız bende heran şekersiz olabilirim. Doktorum dün yediğin meyvelerden olabilir belki 2. güne şekerin düzelir diyet iptal olur sende şeker olacağını düşünmüyorum dedi.

Benim küçük tansiyonum yükseliyo ve nabzım 120yi geçiyordu ilaç başladı kardiyoloji dr.hergün ölçüyorum not ediyorum dikkat edilmesi lazım

Haha iyi yapmışsınız bende heran şekersiz olabilirim. Doktorum dün yediğin meyvelerden olabilir belki 2. güne şekerin düzelir diyet iptal olur sende şeker olacağını düşünmüyorum dedi.
Bak bu çok güzel bişey inşallah yoktur normalde diyet yapası gelmiyor insanın hamileyken de daha da zor

Ben et proteinde kendimi kisitlamiyorum. Ekmek pirinc unlu gida ve sekeri kesmek yetmiyor mu ya
Bende et çok yiyorum canım hatta hergün et yiyorum başka alternatif Yok bulunduğumuz yerde Türk restorantları gibi olan Yok eti de koyunu eşim Türk köyünden alıyor kendi kesiyor öyle ondan pişiriyorum burdaki market kasaplardan alışveriş zaten yapamıyoruz müslüman olmadıkları için

Aynı durumdaym k.dğm dr kardiyolojiye gönderdi ekg ve eko yapldı bu duruma sinüs taşikardi deniliyo sanırm dr ilaç verdi nabzımın düşmesi için kullanıyorum yinede 100 civarı çıkıyo bol bol dinlenmelisin bide k.doğumcuna durumu bildir inşallah bi defalık bişedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…