2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

38 dikişmi

Canım şeker mi çıktı sende benim bebişin suyu biraz fazlaymış dr şekerden şüphelendi ama aç gitmediğim için şeker tarama testi yapamadk haftaya yapacz 50 mglk .ben tatlıya çok düşkünüm ve büyük ihtimalle bendede ckack hayırlısı olsun

Ozaman sende aramıza katılırsın cnaım grubun yarısı şeker hastasıyız diyet yapıyoruz

Tabi inşllah çıkmaz canım

Ozaman sende aramıza katılırsın cnaım grubun yarısı şeker hastasıyız diyet yapıyoruz
Ayaklarınızda uyuşma ve karıncalanma oluyo mu bende bu şeker belirtileri hep vardı ama testte çkmıyodu acaba gizli şeker mi var bende .ya çok zor olmuyo mu ben bebeğin suyunun fazla old\ğnu öğrendiğmden beri şekeri yok denecek kadar azalttm ama o kadar zormuşki rüyamda yiyorum canımın istediklerini

Şeker yükleme yapmadılarmı cnaım normal yükleme yapmadan kan testiyle benimde normal çıkıyordu çünkü

Geçmiş olsun suyun fazla olması şekerle alakalı olabilir şekerin etkilerinden biri diye okumuştum

Maalesef canım catim çok dar olduğu için sezeryan olmami istediler bende tam 24 saat sancı çektikten sonra sezeryan olmak istemedim koç burcuyum inadim tuttu bunca saat hic mi farketmediniz son anda mi sezeryana alınır ben normal doğurcam dedim Dr u çağırdılar ikna olmuyo diye Dr siz hazırlayın ameliyathane yı ben ikna ederim dedi geldi hadi bi ıkın yapamazsan gidicez dedi bi ikindim ooo bu isi bitirmiş on dk ya doğurur boşuna sezeryan i hazirlamayin dedi cok zordu ama degdi

E Egepam arkadaş çok haklı bencede yaptırmalısın bu kadar stresle şekerin yoksa da çıkıyordur canım
Stres yapmaktan ziyade dikkat etmeyi biraktigim zamanlarda kendime kiziyorum. Yoksa bugun suana kadar sekerim cikmadi. Sabirsiz61 e de yazdim. Artik olcum yaptirmaya gerek var mi ki. Bariz cikiyor. Suan yaptiklarimi doktor bana yap diyecek. Test yaptirip seker cikanlar suan benden farkli mi besleniyor.
Ayrica benim sabah hep dusuk. Ben gitsem test yaptirsam kesin temiz cikacakti. Ama sekerli ve hamurlu yiyince 170 e cikan seker zarar sonucta bunu bilmek icin ölçtüm simdiye kadar

Bilmez miyim yurt disi zorluklarini. Icinde ne var diye okumaktan gina gelmisti bana da. Nefret ediyordum alisveristen. Buskuviden tut cikolataya peynire kadar herseye bakip oyle aliyorduk. Et tavuk zaten yemezdik. Sadece balik ki o da tuna baligi kedi baligi falan... hergun sebze yemegi pisiriyordum. Taze sebze de zaten ates pahasi. Nasil ozlemistim memleketi o zaman. Cennet burasi inan ki

Selam kızlar :) ben bugün seker yükleme testini yaptırdım 129 çıktı. Bebegimde 600gr kış 24.hafta tam bugün. Sizce kilosu nasıl 24-25 te bebişinin kilosunu bilenler yazabilir mı rica etsem :)

Ben doktorda yukleme yapmadim canim. Su fazlaligi falan da yok. Zaten test yapmayacam diye bari seker kontrol haftasinda bir olceyim dedim evde annemin aletiyle. Boool karbonhidratli pogacalari ve kremali pastalari goturdugum gun olctugumde 156 cikti. Doktor bana yukleme yapmama gerek yok sen yapmissin zaten dedi. Karbonhidrata dikkat et protein agirlikli beslen dedi. Odur budur olcuyorum. Beyaz un ve seker yokken problem yok. Ama fazla yersem cikiyor maalesef

Normal dogumda mi 38 dikis.. cok fazla degil mi.. cok zor olmus demekki. Insallah bu seferki kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…