2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladm canım geçmiş olsun

Canım eğer yadıyla alakalı ise mesela içtiğimiz glikozun içinde ki şeker benim içtiğim çayın şekerinden daha bi şekersizdi okadar söyliyim senin rahatlaman açısından dedim yaptırmanı eğer ki bu şekilde düşünüyorsan kendine eziuet etmeyi bırak belki yediklerimle ölçsem benim 200 bile çıkabilir o yüzden abartmadan devam et yiyip içmeye

Normal dogumda mi 38 dikis.. cok fazla degil mi.. cok zor olmus demekki. Insallah bu seferki kolay olur.
Çok çok zor oldu 2 ay oturamadim üstüne hep yan oturdum sağ tarafima doğru epizyo atılmıştı hep sola eğimli yan yatar pozisyonda duruyodum 2 ay boyunca ama yine tüm kalbimle normal istiyorum şuan hic bisey yok dikişli bölgenin hafif hassasiyeti dışında dogum yapmış gibi değilim

Kaşar peyniri muz kuru yemış yogurt süt tavuk vs

Evet öyleymiş dr gittiğim hafta tatlıyı çok abartmıştm ondan mı oldu acaba diyorum .tatlı kaçamağı yapıyo musunuz
Benim kaçamaklık durumum yok çok şükür keike kimseninde olmasa ama yinede haftada bi kaç kez yerim tatlı onun dışında lokum delisiyim o hergün var

Oy canım iyidi çokmuş dikişin ya

Çok teşekkür ederim. Böyle güzel örneklere ihtiyacım vardı. İnşallah ben de çabucak toparlarım o zaman. Evlatlarınızla size sağlık, sihhat diliyorum

Bur inat icin 38 dikis cok fazla Allah korumus bebeginizi ve sizi

Evet canım aynen bende çok özlüyorum bu yüzden ülkeyi peyniri ekmeği simiti çok özlüyorum ayda bir batuma yada hopaya gidip alışveriş yapıyoruz ama artık iyileş yorucu oluyor 3 saat falan sürüyor annem gelicek haftaya ogetirir artık Türkiye’den

Kız ne kilosu zayıf olanlarda daha çok çıktı sanki
Evet bende anlamadim benim kilom var ama ben en basindna beri dikkat ediyorum gunde sadece 1 tane meyve yiyorum borr 6 ayda 3 defa ancak yemisimdir pasta da oyle cikolata canim.istediginde bitter parmak cikolata 25 kr olanlardan yedim hic buyuk gofret cikolayta falan yemedim belki ondan yukselmedi

Canım ben de börek sevmem hiç yemem, çikolata sevmem nerdeyse yemem, yağlı,tuzlu, acılı yiyemem, ara sıra annemin reçeliyle çay içmişimdir. İlk 4 ay zaten domates ekmekle beslendim. Anamda yok, babamda yok, akrabaların ekserinde yok. 53,5 kg hamile kaldım ama çıktı

Canim ben bidaha patatese tövbe ettim diyete baslayali ilk yedim ölçûmde 182 cikti 1 saat 143
O tostun hiçmi suçu yok?? Gerçi bir keresinde ben de doktordan geldim, kv kızıma patates kızartmıştı, onun tabağından kalanı yedim bende de beklemediğim kadar yükselmişti

Azıcık rahat yiyebilirsin o zaman ben kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum hormonların keyfi biliyor onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…