2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar :) bu günkü tecrübelerimi kan uyuşmazlığı yaşayan arkadaşlara aktarmak isterim çünkü yaklaşık 8 saat mücadele verdim. Kan uyuşmazlığı olan arkadaşlar direk 28. Haftada değil bence mutlaka 27. Haftada doktora gidip ilacını yazdırmalı. İlaç yazdırmadan önce kan testi yapılıyor ve testin negatif çıkması gerekiyor. İlaç mor reçete ile veriliyor ve eczanelerdeki fiyatı 360-370tl gibi bişey ve eczanede sgk geçerli değil. Allahtan vicdan sahibi bir eczacıya denk geldik de bizi eczaneler birliği odasına gönderdi. Orada işlemler yapıldı ve hiç ücret ödemedik. İlacın gelmesi yaklaşık 4-5 saat sürdü. Henüz iğneyi yaptırmadım Cumartesi günü de iğneyi yaptıracağım. Bakalım o zaman nasıl prosedürlerle karşılaşacağım :)

Benim de 10 dk arayla parmağımdan alınan kan 87 çıktı, kolumdan alınan 75 açlık. Gerçekten sakat iş

Naptin aksam aksam simit yaaaaa

Tokluk 120 yi gecmemeli dedi doktorum. Eger yediklerimizle 200 u bulursa ben ne anladim seker yukleme testinden. Biraz karisik bir mevzu

Ya simdi ben seni anliyorum ama sanirim kendimi anlatmayi beceremiyorum:) sekere dikkat etmene test yaptirmamana bisey demiyorum sadece varmis gibi davranip olcme artik demekki cikiyor dikkat et yedigine elinden geldigince diye dusunuyorum kendimce ay ne bileyim ya siz stres yaptikca harbi üzülüyorum yani hamilelikte insan canının çektiğini yiyemezmi yiyemiyor ama tadina bakar bakabilmeli :) bak ben armut yemem sevmem aramam evde olsa çürür ama zehirlendim ishal oldum ya ah nasil yiyesim geldi yememem lazim ya o bana bakti ben ona bes gundur bugun yedim sonunda :) simdi empati yapinca susamiyorum tutamuyorum kendimi kasmayin diyiveriyorum.

Tokluk 120 yi gecmemeli dedi doktorum. Eger yediklerimizle 200 u bulursa ben ne anladim seker yukleme testinden. Biraz karisik bir mevzu
Cidden sıkıntılı bir konu her doktor ayrı bişey anlayamadım bir türlü neyse az kaldı canını sıkmaman için söyledim sen bilirsin

Eh bir yerde de evdekiler %15 az olcer yaziyordu. Yani eger az olcuyorsa hepten ölmüşüz haberimiz yok.
Bu arada 30 ve ustu hamilelerimizde mi seker cikti bana mi oyle geliyor.
Yok evdeki fazla gösterdi. Olabilir, bende de yaş 32. Hiçbirşeyin tadı tuzu kalmadı
Ben de dr da yaptırmadım şeker testini. Yapmadan abartmadan 168 gören insanım, yaptırıp da çıkarsa aa sende diyabet var , diyete başla demekten başka ne yazık ki yapılacak bir şey yok.

Bak bu çok güzel bişey inşallah yoktur normalde diyet yapası gelmiyor insanın hamileyken de daha da zor
Eğerki dün yediğim meyvelerdense diyete gerek kalmıcak inşallah bide kız bugun çok şaşırdım bizde şeker hiç yok beklemiyordum bende

Eğerki dün yediğim meyvelerdense diyete gerek kalmıcak inşallah bide kız bugun çok şaşırdım bizde şeker hiç yok beklemiyordum bende
İnşallah öyledir canım biraz dikkat et bakalım ne olacak gebelik şekeri doğumda bebeğin plesantası ayrıldıktan sonra bitiyor canım ailede olsa da olmasada olabiliyor gebelik şekeri

Cuma günü de benim şeker yüklemem var. Bu kadar şekerliyi duyunca bende çıksa şaşırmam artık. Çıksa ne olur çıkmasa ne olur ki çok kilo aldığım için zaten şeker gibi diyet yapmam gerekiyor. Tansiyondan korkuyor doktorum. Halbuki ben çok rahatım Azıcık da doktorum rahat olsa ya keşke

Ya canım ya senin yaşadığın yerde helal yokmu, aslında batumdada yok ama burda marneulide cok şükür nereye baksan koca koca helal yazıyor gönül rahatlığıyla yıyıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…