2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bende anlamadim bu sekilde bende seker cikmadi zaten cikmicaginida biliyordum ama dogru yapilmasi da onemli

İstesem de Yok canım burda istediklerim anca hayal ederim:)
O yönden şanslıyız galiba biz yurt dısında yasayanlar trde olsak agzımız durmaz hiç :) dün bi turk marketine gittim gitmez olaydım bugun seker çıktı bidaha tövbe. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ya siz böyle diyince şimdi bende üzüldüm ama burda tek başıma yapamamki
Bende tek olacam burda bi esim bi ben niye yapamam diyorsun ki bide sen deneyimlisin.. doguma gitmeden buzlugu doldurmayi dusunuyorum birazda disardan falan soyleriz.. benim esiminde elinden pek is gelmez yapabildigi kadar temizlesin olmayanlarda kalsin..

Illaki genetigin etkisi vardir canim ama bende risk daha yuksekti galiba perinatolojide dedi mutlala yaptir diye

Senin olcum tam olarak nasil yapildi canim. Degerlerin kac cikti
Benim kan tahlili yapıldı sadece canım parmaktan alındı bide koldan. Parmaktan alınan kan degeri 5,5 çıktı sınır 5,1 miş. Doktorum hiç riske atmaya gerek yok direk diyetisyene yönlendirecem dedi. Şekerli su falan içmedim.

Kızlar karnımın altına doğru aynı yerde ritmik vuruşlar hisediyorum bu hıçkırık mı acaba ama 2 3 dk oldu hala geçmedi ve bir yandan da tepinmeye devam ediyor tekme falan

Sabah ki degerin 10 saat acliktan sonra mi olculdu. En son gece kacta yemistin kacta olcum yapildi. Bu onemli. Bir de 5.5 dedigin seker mi insülin degeri mi acaba

Kızlar unuttum weego bebek bakım cantasi alan kimdi geldimi sipariş bende ondan verdim cuma gelicek merak ediyorum

Kızlar karnımın altına doğru aynı yerde ritmik vuruşlar hisediyorum bu hıçkırık mı acaba ama 2 3 dk oldu hala geçmedi ve bir yandan da tepinmeye devam ediyor tekme falan
Evet canımmm hıçkırık aynı aralıklarla tık tık vuruyor hareketleri kadar sert değil ama gözünaydın dünyanın en güzel hissi

İnşallah öyledir canım biraz dikkat et bakalım ne olacak gebelik şekeri doğumda bebeğin plesantası ayrıldıktan sonra bitiyor canım ailede olsa da olmasada olabiliyor gebelik şekeri
Başladım bile dikkat etmeye canım meyvelere sınır getirdim sebze yemeklerine döndüm bakalım.

maşallah canım benim :) inşaallah doğduğunda da uslu olur evet :)
biz de iyiyiz canım, benim minik de seninki gibi sadece bu ara bel ağrılarım başladı inşaallah o da artmazsa sıkıntım kalmayacak
Iyi olmaniza cok sevindim canim :) insallah bel ağrılarindan gecer agir falan tasidin mi bu ara

Sabah ki degerin 10 saat acliktan sonra mi olculdu. En son gece kacta yemistin kacta olcum yapildi. Bu onemli. Bir de 5.5 dedigin seker mi insülin degeri mi acaba
8 saat falan aç kaldıktan sonra ölçüldü. Şeker değeri 5,5 dedi doktor orta parmaktan minnacık kanla ölçüldü parmak kadar bir makinaydı anında degeri gösteriyo sizin bu evlere aldığınız makinalardan galiba açlık şekeri ölçüyorum diyorsunuz ya ondan.

ONTK canım karnında nasil birsey hissediyordun ki bunlari dedi

Benim de oluyor arada seri bi sekilde bikac dakika sürüyor pit pit. hickirik gibi dimi.

Aclik sekeri 10 veya 12 saat aclik ile ölçülüyor bildigim kadari ile. 8 saat once yedigin sinir degerini artirmis gibi geldi bana. Tokluk bakmadi mi peki. Sadece aclik ile mi hemen diyetisyene git dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…