2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya canım ya senin yaşadığın yerde helal yokmu, aslında batumdada yok ama burda marneulide cok şükür nereye baksan koca koca helal yazıyor gönül rahatlığıyla yıyıyorum.
Yok canım birtane restorant var helal Türk Orada yemeklerini güzle yapmıyorlar midem almıyor

O yönden şanslıyız galiba biz yurt dısında yasayanlar trde olsak agzımız durmaz hiç :) dün bi turk marketine gittim gitmez olaydım bugun seker çıktı bidaha tövbe. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Yani bir bakıma şans da sayılır tabi :)

Cnaım benim eşim yani iki dakkia yanında dur lavoboya gideyim desem durmaz kaldıki kendisi bebek gibi kötü alıştırdım adamı giynirken bile yardım ediyorum yani muhakkak yanıma biri lazım yardımcı tutarız ama öylede rahat edemem ilk zamanlar için

Sadece açlıkmı? O meyveden o zaman boşver

Neden oyle yaptilarki ben 7. Haftada yaptirdim direk yatis yaptilar hastanede ignemi oldum.hic ucrette odemedim simdi 28. Haftada yine yaptiracagim

Benimde tekrarladı canım oğlumdan kalma vardı
Probiyotik kullansanız acaba toparlar mı bağırsaklarınız? Ben başlarda 2 hafta kabız olmuştum ki normalde hiç olmam o zaman korkmuştum böyle giderse hemoroid vs olur muyum diye, probiyotik başladım. Çok şükür bu zamana kadar bir daha sorun yaşamadım

Doktorum geçen ay tansiyon alet alıp her gün ölçüp not etmemi istedi. Ödevimi yapıyorum Tansiyon da çok önemliymiş gebelikte

ONTK canım karnında nasil birsey hissediyordun ki bunlari dedi
Dün karnım birden taş gibi oluyordu ve alt tarafa sancı yapıyordu canım nefesimi kesiyordu o sızı yalancı sancıymış bu aylarda olabiliyormuş rahim kendini doğuma hazırlıyormuş günde 10 dan fazlası zararmış.

Kabızlığım hiç Yok canım ama teşekkür ederim eğer gerekirse kullanırım

Aclik sekeri 10 veya 12 saat aclik ile ölçülüyor bildigim kadari ile. 8 saat once yedigin sinir degerini artirmis gibi geldi bana. Tokluk bakmadi mi peki. Sadece aclik ile mi hemen diyetisyene git dedi
Evet canım aynen öyle oldu kolumdanda kan almıştı ama parmaktan aldığı kan degeri yuksek çıkınca geri kalanı iptal etti direk diyetisyene yönlendirdi. Yediğin meyvelerden dolayı şeker yukselmmiş olabilir diyetisyende tekrar ölçülecek kan degeri normale döndüğü an diyeti bırakacaz dedi.

Dün yediğin meyve 12 saatten fazla kalmazdı ki canım. Üzülerek söylüyorum ama
12 saat yoktu arada canım dr hiç sormadı kaç saat önce yedin diye ama diyetisyende belli olacak dedi. Ay bilmiyorum doktoruma güveniyorum moralim çok bozuktu bişey soramadım bide dün sabahtan beri bu yalancı sancılar mahfetti beni.

Evet sadece açlık yuksek çıktı gerisini iptal etti. Ben yediğime içtiğime dikkat ediyorum bide kavunda yeni dünyada şeker olduğunu bilmiyordum. Hayırlısı
Oooooo hem de kavun... seker küpüdür canim. Tabiki aclik yuksek cikar. Meyveden aclik yuksek cikmis senin

Oooooo hem de kavun... seker küpüdür canim. Tabiki aclik yuksek cikar. Meyveden aclik yuksek cikmis senin
Bilmiyordum ama patlayana kadar yedim şeker olmuş doğuma kadar meyveye töbe eskisi gibi günde bir elmaya dönecem

Bilmiyordum ama patlayana kadar yedim şeker olmuş doğuma kadar meyveye töbe eskisi gibi günde bir elmaya dönecem
Ah ahh ben de senin gibiydim hele ki kavun cok severim. Daha turfanda cikmisken esime aldirtiyordum ve bir oturusta bir kavunu bitirip kalkiyordum. Sonra bu seker illeti cikti. 2 kucuk dilim yedim bi baktim 140 olmus. Sonra kavun out oldu tabi.

Ah ahh ben de senin gibiydim hele ki kavun cok severim. Daha turfanda cikmisken esime aldirtiyordum ve bir oturusta bir kavunu bitirip kalkiyordum. Sonra bu seker illeti cikti. 2 kucuk dilim yedim bi baktim 140 olmus. Sonra kavun out oldu tabi.
Bendede tamamen out oldu canım :) kız baska hangi meyvelerde şeker var ona göre yemim ya meyve delisiyim ben şimdi yazında iyi gidiyo offf.

Doktorum geçen ay tansiyon alet alıp her gün ölçüp not etmemi istedi. Ödevimi yapıyorum Tansiyon da çok önemliymiş gebelikte
Ben de aldım tansiyon aleti Haftada bir ya da iki gün ölçmem lazım ama onu da unutuyorum.Yani ben tembel bir öğrenciyim ödevimi yapmıyorum rahatsız hissetmiyorum kendimi Geçici yükseldiğine inanıyorum. İnşallah hiç birimizde yükselmez canım

Kizlar hic bambu urunler kullanan oldu mu normal kullan at gogus pedleri kasinti yapiyor kasinti yapmayan marka yada bambu urun tavsiyesi olan varsa söylesin

Az önce iri muz+çilek+süt mikshake yaptım koca bardak. Saati kurdum 1 saat sonrası 113. Benim için çok düşük ki aç da değildim. Meyvelerin hepsinden kaçma canım.

Neden oyle yaptilarki ben 7. Haftada yaptirdim direk yatis yaptilar hastanede ignemi oldum.hic ucrette odemedim simdi 28. Haftada yine yaptiracagim
Ne güzel ya. Valla bacaklarımın şişliği hala inmedi koşturmaktan mahvettiler beni bu gün bilmiyorum valla ilk defa iğne vurulacağım ilk başlarında da hiç vurulduğunu bilmiyorum. Ama yine ne olur ne olmaz son güne bırakmayın bence. İstanbul gibi bi yerde iğne için saatlerce bekledim çünkü. Son günüm falan olsaydı stresten doğururdum oracıkta herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…