2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hic bambu urunler kullanan oldu mu normal kullan at gogus pedleri kasinti yapiyor kasinti yapmayan marka yada bambu urun tavsiyesi olan varsa söylesin
Bambu denemedim canım. Göğüs pedlerinin adını okudum, göğsüm kaşındı, tik kalmış. Yalnız kaynatılıp ütülenmiş bezler kullanabildim. Sayemde annemlerde eski çarşaf falan kalmadı

Ay kizlar az once cok guldum instagramda bi gonderinin altina 31 haftalik hamile birisi kvyi sevmiyorum ya sevmiyorum diye bebegim ona benzerse yazmis alttaki yorumlar yuzunu birak huyuda ayni ona benziyo olmus.. yandim ben bu gidisle benimkide esimin tarafa benzeyecek

Maşallah sana 4400 bir de o zaman kesin normal doğumla doğmuşsun canım. Tombul bebeklere bayılıyorum.
24 haftalık olan iki ay kalmış hastanede demek. Zor bir süreç ama şükür kucağına almış. Bir tanıdığım da 1,5 sene önce 25,5 haftalık doğum yapmış , o da iyi maşallah. Şükür tıp ilerledi bir nebze rahatlıyor insan. Ztonder senin mesajını alıntıladım ama olmadı , etiketleyim dedim

Nesrinay86 liste paylasmisti. Her meyve icin ne kadar yemen gerektigi yaziyordu. Ama ozellikle kavun karpuz uzum muz cok sekerli oldugu icin yasak
Hmm tamda şimdi yenilecek serinleten meyveler desene :) biz bitmişiz acıyanımız yok sağlıkla doğursak biran önce ya.

Karpuzda varmıdır?
Var tabi de porsiyonu dengeleyeceksin. Oyle tabak tabak goturmeyeceksin artik. Tek ince bir dilim anca yiyebilirsin. Meyvede 1 porsiyon dedigimiz bizim avuc ici buyuklugumuzmus. Ona gore hesap et iste.
Ben yesil elma salatalik ve yesil erik yiyorum surekli ama baydi artik

Kabarıyormu daha cildin canım doktora git artık ya
Hic gecmedi ki.. demi gideyim artik. Ben sanki caresi yokmus gibi kabullendim niyeyse. Okudugum kadari ile prurigo diye bir alerji. Dogumdan sonra geciyormus. Rahatlatici tedavi veriyorlarmis tamamen gecmiyor yani. Tanisi benimkiyle ayni. Tahminim o yonde.

Bambu denemedim canım. Göğüs pedlerinin adını okudum, göğsüm kaşındı, tik kalmış. Yalnız kaynatılıp ütülenmiş bezler kullanabildim. Sayemde annemlerde eski çarşaf falan kalmadı
Bende de kasinti yapti ama mecbur kullanicaz bisey bambularda yikanip ütülenir özellikte ondan sordum

Allah canını almaya tahminle olurmu hiç kaşınıp duruyorsun git doktora belki bir krem bişi verir kaşınmaktan çatlaklarınında farkına varmayacaksın bu gidişle

C
Eviz badem findik muz yogurt kasar peyniri ben bunlari yiyorum ise yariyo bemce

Bendede tamamen out oldu canım :) kız baska hangi meyvelerde şeker var ona göre yemim ya meyve delisiyim ben şimdi yazında iyi gidiyo offf.
Bana diyetisyenim kavun karpuz üzûm incir kesinlikle yasak muz elma armut bunlardan gúnde bir tane erik ve çilekten 5 tane yiyebilecegimi ama ardindan hemen sût yogurt ayran bunlardan birini yemem gerektigin8 söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…