2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar bayadir okuyorum konusmalari bende dahil olayim dedim.

Bende bel bacak sirt , nerdeyse tum vucut agri ceken anne adaylarindanim. Uyku sifir

Bugun sol meme ucumda baya islaklik vardi. Acaba sut mu bilemedim. Aranizda boyle bir seye denk gelen, yasayan oldu mu

Merhaba. Hoşgeldiniz. Evet, ilk sütler ama meme ucuyla oynamamsk lazımmış doğumu tetikliyormuş. Bende uçlar kuruyıp çatlıyor diye dün yatmadan susam yağı sürerken farkettim sarı sıvı geldiğini. Daha öncesi şeffaftı. Bel ağrısı bendede var, çatı kemiğim çatlıyor sanırım
Sağol canım teşkkür ederim
Bir şey değil tatlım

Nesrinay86 tesekkur ederim yanitin icin. Dogumu tetikledigini bilmiyorum. Bende ara araa temizliyodum kuru kuru oluyo ucu, minik catlaklar var bende de ucunda.
Onlem almak lazim o zaman.

Nesrinay86 tesekkur ederim yanitin icin. Dogumu tetikledigini bilmiyorum. Bende ara araa temizliyodum kuru kuru oluyo ucu, minik catlaklar var bende de ucunda.
Onlem almak lazim o zaman.
Bende de öyle kuruyor, çatlak çatlak oluyor. Hafiften yağlamak yada vazelin iyi geliyor. Yoksa emerken canımızı yakacak bebişler.

canım demekkı senın hamılelılklerınde bebek bu agırlıkta doguyo
yanı 2700 dusuk sayılmaz
saglıklı olsun da boşver düşünme

Benim de pazartesi günü şeker yuklemem var ins şeker yoktur zaten panik birisiyim.

ınsallah cıkmaz canım
ben ılk kızımda seker yuklemesıne gıtmeden once tatlıyı karbonhıdratı kesıp gıttım cıkmamıstı
bu sefer de son 1 hafta kala dıkkat edeyım dedım ama nerdeyse hıc dıkkat edemedım
kesın cıkar dıyodum ama cıkmadı çok şükür
sen de iyi düşün iyi olsun:)

acaba 24-25 haftalık dogan bebekler kac gr dogdu?
benım de erken dogum rıskım oldugu ıcın hep stres ıcerısındeyım

merhaba arkadaslar
benım plesanta durumumla alakalı bılıyosunuzkı rısklı gebelık grubundayım
ve erken dogum rıskım var
dun aksam kızımın hareketlerını o kadar asagı hıssettım kı töbe töbe yerınden cıkacak gıbı
ve agrılı sekılde
sureklı kanamam varmı dıye kontrol ettım durdum
o stresle yatakta hareketsız bekledım neysekı uyumusum erkenden

canım demekkı senın hamılelılklerınde bebek bu agırlıkta doguyo
yanı 2700 dusuk sayılmaz
saglıklı olsun da boşver düşünme
Aynen öyle benim kızım 40+6 da 2850 g doğdu, günde 1 kac kes farklı uzmanlık alanı olan dr bebeği kontrol amaclı geliyordular, ilk once benim kızıma bakmada cekiniyordular ama kontrolnu yapdıkdan sonra sen bu kıza ne veriyorsun ne yediriyorsun diye soruyordular bende sadıce anne sütü diyordum, yanı 2500 g doğan 40 haftalık bir bebek 34-35 haftalık doğan 3500 g bebekden daha sağlıklı olduğnu sölüyor hep dr lar, yanı önemli olan zamanında doğması kilosna bu kadar takılmamak lazım, 37-42 hafta arası doğması en önemlisi. bck_bsra44

Günaydınn

Aaa mesela neye göre yüklemeye gerek yok dedi?

Valla ilk gittiğimde direk şeker yüklemesi yaptırmıcaz 1 doz tetanoz aşısı olucaz yeterli dedi
her gittiğimde de tekrarladı anladığım kadarıyla yüklemeye karşı randevun kaçta bugün

Ya kızlar sizlerin karnından çok afedersiniz ama bu bağırsak sesleri geliuormu çok utanıyorum ben eşimin yanındada tuhaf tuhaf sesler geliyor

ahh tek ses gelse iyi
4,5 yıllık evliyim adamın yanında hiç bişi yapmamışken bu gebelil beni mahvetti
çıkan sesler
olmadık yerde hele öksürürken çıkan gaz ilk zamanlar utanıp kaçıyordum ama bilinçli değil napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…