2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim senin kadar aciliyeti olmasada bende o saatleri cok sayar oldum birde erken dogum belirtileri ne olabilir dra sormayi unuttum ne kadar erken beklesekte hic biri 30. Haftadan once gelmez insallah
En buyuk belirti sık ve aşırı kasilma birde pozisyon degismeyle gecmeyen bel kasik agrisi birde kanama ve su tabi.

Anneler yarın şeker yüklemem var bu hafta karpuz kavun ve tatlıyı cok yedim yarını etkilermi sizce cok yemem?

Benim ilk bas geç yumurtlama olmuş dedi 6 Ağustos doğum tarihi dedi doktor ama sıradan bebek açığı yakalamış 30 temmuz oldu adet tarihine dondum yani

Canım ilaç kullaniyormusun sende

ılk zamanlar progestanı cok kullandım kanamam lekelenmem vardı dıye
sımdı perınatolgda dvm edıyorum önermıyo ekstra bı ılac
kan ılacı ve iyot kullanıyorum
bı de bacaklarımde sırtımda cok agrım var dedım bır ılac daha verdı henuz almadım
ama plesanta durumumla ılgılı vs ekstra hıcbırsey yapmıyorum dıkkat etmeye calısmak dısında

kızlar bıraz alakasız olcak ama annenıze ve kayınvalıdenıze hedıye alcakmısınız ne alcaksınız yada yardım edın yaa bulamıyom ufak tefek yarım elma gönul alma tarzında

Benim de tansiyonum panikten arada yukseliuor çok korkuyorum erken doğum olacak diye doktorum erken doğum riski yok diyor ama ben fazla kafama takiyorum galiba

kızlar bıraz alakasız olcak ama annenıze ve kayınvalıdenıze hedıye alcakmısınız ne alcaksınız yada yardım edın yaa bulamıyom ufak tefek yarım elma gönul alma tarzında

bi bulsam
kv ye bişi almak içimden gelmiyor bu sene
anneme de hediye almak zor eşarp alsam kendi bile seçemiyor sorun çanta alsam aynı şekilde
kilolu olduğu için kıyafet de alamıyorum
ev aleti de çok abes geliyor
bi buket çiçek olacak bu gidişle

Cnm benimde sat tarihiyle ultrason tarihi aynı değil bebek iki hafta onde gidiyor doğum tarihi için dr temmuz sonu yada 1 agustos dedi sezeryanli olduğum için daha erken alicak tabi.

Cnm benimde sat tarihiyle ultrason tarihi aynı değil bebek iki hafta onde gidiyor doğum tarihi için dr temmuz sonu yada 1 agustos dedi
Benim de ilk muayenede 1 hafta geri çıktı, iki hafta sonra tekrar bakıldı yine 1 hafta geri çıktı ,adet tarihini 1 hafta ileri aldı doktorum geç döllenme olmuştur dedi. Şimdi haftasıyla uyumlu gidiyor. Sezaryen olacağım için de tarih 16 ağustos olur .

Peki ne zaman yemek lazim gündüzleri mi ? Ben de yarın şeker yüklemesine gidicdm bu hafta cok kavun karpuz tatlı yedim yüksek cikarirmi bunlar ?
Yarınsa şeker yüklemen bugun hiç meyve şeker yapan şeyler yeme canım. Ben bide ertesi gün aç kalacam diye geceye kadar yedim sen yapma onu akşam yemeğinden sonra yeme derim kızlar yazıyordu 12 saat geçmesi gerekiyormuş açlık ölçümü için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…