2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim senin kadar aciliyeti olmasada bende o saatleri cok sayar oldum birde erken dogum belirtileri ne olabilir dra sormayi unuttum ne kadar erken beklesekte hic biri 30. Haftadan once gelmez insallah
Canim erken dogum belirtisi hani biz kasilma diyoruzya kasilma yaninda karinda ve alt tarafa vuran bele cok vuran ve 10 saniye gecmeyen ve devamli tekrarlayan agri olursa korkacaksin demisti acildeki kadin dogum dokrou buymus erken dogum belirtileri yani normal dogum belirtileri gòsteriyormus

Benim oğlum adet tarihime göre ultrasonda 3 gün ileride çıktı.

canım sen nerdesın ya senden baska kımse bana cevap vermıyor ah hemşerim valla şu günleri kim çıkarmış yaa hepsi amerıkanın oyunu

canım sen nerdesın ya senden baska kımse bana cevap vermıyor ah hemşerim valla şu günleri kim çıkarmış yaa hepsi amerıkanın oyunu

valla sorma şimdi anneler önümüzdeki ay babalar
erkeğe çiçek de olmuyor ki

battık battık

oda ne yaptın baktın mı bakıyor musun ?

Benimde gec dollenme durumu oldu cnm en son yptigın sezeryanda kaçıncı haftada doguma girdin?

Bende bulamadim canim bide benim annemle aramda kilometreler var malesef simdilik arayip kutlayacam doguma gelince beraber alicaz ne begenirse artik genelde òyle oluyo bizim hediye durumu yan yana geldigimizde alabiliyorum

Ben o günlerde almıyorum bana alınmasını da istemiyorum çok saçma. Diğer zamanlarda da ihtiyaçları neye varsa hediye alıp götürüyorum.

Benim geçen haftalarda gece uyurken birde dün gece belimin sağ tarafı ve sağ kasigim ağrıdı uykudan uyandırdı beni regl agrisi gibiydi sonra gecti daha önceki de yine gece olmuştu ne agrisi anlamadım ama sabah kalktığımda ağrıdan eser yoktu.

Canım işk doğumum bu belirtilerin hiçbirini yaşamadan oldu ama inşallah anlarım anlamazsam da siz varsınız sorarım hemen inşallah gerek kalmaz

C
Anim doktorun dedigine gòre kasilma sancisi çok agrili ve nefez jesici sekilde oluyormus ve ard arda birkac defa olmasi gerekiyormus sen uyumussun bisey yoktur

Canım işk doğumum bu belirtilerin hiçbirini yaşamadan oldu ama inşallah anlarım anlamazsam da siz varsınız sorarım hemen inşallah gerek kalmaz
Canim bende acemiyim oyúzden en ufak biseyde korkuyoeum bende dogum baslarsa hissedemezsem diye cok endiseliyim insallah hepimiz zamaninda aliriz bebislerimizi

kızlar bıraz alakasız olcak ama annenıze ve kayınvalıdenıze hedıye alcakmısınız ne alcaksınız yada yardım edın yaa bulamıyom ufak tefek yarım elma gönul alma tarzında
Ben anneme alırım sadece yanımda olduğu için yazlık giyecek birşey alırım veya eksik birşeyini hiçbirşey yapamazsam saç boyasını yaptırırım.

Birde neyi merak ediyorum bizim gibi sezeryanli olupta normal doğumu baslayan varmıdır Allah korusun dikisler falan var heraldi suyu gelen falan çat diye dogurmaz
İşte bu yüzden korkum var benimde hastaneye ne kadar sürede gidersin mesela ben ilçedeyim dra yetişemeden birde erken olursa küçük bebek hemen geliverir eli kolu bacağı çıkmaya başlarsa ne yaparım diyorum

C

Anim doktorun dedigine gòre kasilma sancisi çok agrili ve nefez jesici sekilde oluyormus ve ard arda birkac defa olmasi gerekiyormus sen uyumussun bisey yoktur
Yok cnm kasilma değildi karnimda ağrı yoktu ama ne agrisi anlamadım ztn kizimi dogurmadan 2 gun once gerçek kasilmalarim baslamisti nasıl nefes kestiğini çok iyi biliorum hareket ettirmeyen bi ağrı Allahtan aralikla geliodu gerçi en son benim 5 dk da bi gelmeye başladı

İşte bu yüzden korkum var benimde hastaneye ne kadar sürede gidersin mesela ben ilçedeyim dra yetişemeden birde erken olursa küçük bebek hemen geliverir eli kolu bacağı çıkmaya başlarsa ne yaparım diyorum
Ayh töbe bismillah olmaz inş öyle bişi cnm bnde hiç öyle bisey yasayan biriyle konuşmadım ins zmninda gelsinler ya

Bugún hepimizin gene evhamli gúnú heralde canlar bi rahat birakalimkendimizi insallah bisey olmazbebizlerimiz úzmez annelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…