2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İşte bu yüzden korkum var benimde hastaneye ne kadar sürede gidersin mesela ben ilçedeyim dra yetişemeden birde erken olursa küçük bebek hemen geliverir eli kolu bacağı çıkmaya başlarsa ne yaparım diyorum

valla o kadar hızlı doğum olacağına hiç inanmıyorum
bence sende evham yapma illa anlarsın

valla o kadar hızlı doğum olacağına hiç inanmıyorum
bence sende evham yapma illa anlarsın
Burada doguruyor olup anlamayacak kimse yok bence anlamasa bile agri sanciyi gorunce kendini hastaneye acile falan atacak tum evhamlilar agustos anneleri olarak burada o yuzden diyorum

rofleli_kedi 10:30 daydı. Gittim geldim bile. Sevdim ben doktoru seker testimin somucunu gösterdim normal, birazcık çıkmış o da çok sıkıntı yaratmaz dedi.diyetisyene falan yönlendirmedi. Odaları gezdim hastane gayet iyi içime sindi açıkcası. İnşallah devam edeceğiz :)

Senın sonuclar nasıl cıktı canım ? Benım bırıncı saat olan 189 cıktı bıraz yuksek ama vok sıkıntılı değil dıye dusunuyorum

Doktordan geldim az evvel. Önceki doktorumu değiştirdim yeni bir doktora başladım. İyi geçti gayet mennun kaldım yeni doktorumdan. Bebeğimiz 1077 gram 35 küsür cm olmuş kızlar. Sağlıklı ilerlemisiz. Toplamda 7 kilo almıstım biraz hızlı gitmisim ona dilkat edeceğiz bundan böyle.

Burada doguruyor olup anlamayacak kimse yok bence anlamasa bile agri sanciyi gorunce kendini hastaneye acile falan atacak tum evhamlilar agustos anneleri olarak burada o yuzden diyorum

ahh evham deme
gruba girip çıkınca psikolojim bozuluyor
yok yere kendimi dinlemeye başlıyorum

Gosterdiğim odayı sipariş ettık canım
Haftasonuna gelir sanırım

Demonte gelcek ama ya o konuda bıraz endişelenıyorum eşim tek basına yapamaz gıbı geliyo ama adam kabullenmıyo

oo hayırlı olsun

benim kardeşim gelecek yardıma en kötü buradaki usta gelip toplayacak
normalde benimde elimden geliyorda bu halde yapamam

İlk gebelikte ne zmn dogacak evde sanci tutarsa çocuk hizli gelmeye kalkarsa evhamlari vardı şimdi ise sezeryanli dikislerim olduğu için normal dogum başlarsa dikişler patlarmi abuk sabuk şeyler dusunuorum gerçi ilk doğumumda doktora hep soruodum evde sancim tutarsa tek olursam naparım diye adam direk gülerek keşke okadar basit olsada evde dogursan dedı :))

Senın sonuclar nasıl cıktı canım ? Benım bırıncı saat olan 189 cıktı bıraz yuksek ama vok sıkıntılı değil dıye dusunuyorum
Benim 1.saat sınırın biraz altında 2. Saat ise 153 olması gerekirken 156 idi. Doktorum diyet önerdi ve diyetisyen arkadasına yönlendirdi. Bende bişi demedim ama gitmeyeceğim. Bugün esentepe de başka bşr doktora gittim o da çok sıkıntı yapacak bir durum yok dikkat ederiz bundan böyle dedi.

Hadi canim seni marifetli valla kurulumu biterse foto atarım sabırsızlıkla beklıyorum bıde şekerım yuksek cıktı bıraz

E Egepam yükleme yaptirmadin ama son bakilan tahlillerinde HBA1C değerleri var mi bakilmis mi
Yok canim. Benum tahliller hep saglio ocagi kontrollerine denk gelince hep orda yaptirdim. Onlar da mizmiz miymiy D vitaminine bile bakmiyorlar. Bugun baska doktora gidecem. Ultrasona girmeden hem tahlil isteyeyim hem de kasintilari gostereyim. Haftaya kendi kontrolumde de doktoruma gosteririm. Hga1c hic bakilmadi henuz

gözün aydın doktordaşım
valla emre bey çok içime sindiği için memnun kalmana sevindim
iyi ki gittin bugün yoksa yok yere diyetisyene gidecektin belki de

odaları hele büyük olanlar çok iyi ama değil mi
küçükler bile çok küçük değil

Hadi canim seni marifetli valla kurulumu biterse foto atarım sabırsızlıkla beklıyorum bıde şekerım yuksek cıktı bıraz

çok çok da yüksek değil telefonla sorsaydın doktoruna ne yapmamız lazım diye
bence biraz dikkat et der

benimki de yarın kargoya verilirse hafta sonu gelir
kurarsak atarım resim bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum

mobilyanın merkezinde oturup internetten almak da

Allah canını almaya tahminle olurmu hiç kaşınıp duruyorsun git doktora belki bir krem bişi verir kaşınmaktan çatlaklarınında farkına varmayacaksın bu gidişle
Bugun gidecem canim. Tatli tatli kasinirken uyuzluk noktasina geldi. Rahatlatici bir seye ihtiyacim var artik. Nefret ederim doktor tahlil islerinden. Hic zirt pirt doktora giden bir tip degilim

Kizlar bebis hareketleriniz nasil.? Saymaya basladiniz mi gunluk olarak.
Benim bu ara cok az ve derinden geliyo. Bi vurma gibi degil de karnim hop oluyo. Heralde diyorum pozisyonundan dolayi. Ama kestiremiyorum iste nereye vuruyo ve nerde diye.

Kızlar, dolap beşik ana kucagı vs işleri ne yaptınız?

beşik n11 den bunu aldım
tam takım 250 tl ydi
çok uzun kullanamayacak dendiği için pahalı bir şey almak istemedim arkadaşım verecekti beşiğini ama
emanetin başına bi iş gelir diyenler olunca onu da istemedim bunu aldım

anakucağı da arkadaşlarım sağolsunlar bebek hediyesi olarak bunu aldılar
bunu beğenmiştim kendi titreşimi falan var diye :)

oda da evmanyadan hediye kuponuyla 1260 tl ye geldi bu takımı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…