2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun gidecem canim. Tatli tatli kasinirken uyuzluk noktasina geldi. Rahatlatici bir seye ihtiyacim var artik. Nefret ederim doktor tahlil islerinden. Hic zirt pirt doktora giden bir tip degilim

bu çocuklar tüm dengeyi bozuyor
ama başka bir şey çıkabilir git için rahatlasın
yediğin ya da içtiğin bir ilaç yapıyor olabilir onu değiştirir
en kötü krem verir

Burada doguruyor olup anlamayacak kimse yok bence anlamasa bile agri sanciyi gorunce kendini hastaneye acile falan atacak tum evhamlilar agustos anneleri olarak burada o yuzden diyorum
Evet cok digru sòylûyorsun hepimiz ev hamliyiz sen hariç canim

Şekerle ilgili bağlantısı olabilirmiş bi link atıcam sana oku hani yükleme yaptırmıyorsan da ona bakılsın normal mi

Anladım canım sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin bende kasılmalar için adalat kullanıyorum

afşin beye attım msjda bıraz yuksek cıkmıs gelınce konusuruz dedı ...aynen orası oyle ama burasıda pahalı ya bebek odası konusunda ınsallah ıcımıze sınerde guzel bıse olur

Canım işk doğumum bu belirtilerin hiçbirini yaşamadan oldu ama inşallah anlarım anlamazsam da siz varsınız sorarım hemen inşallah gerek kalmaz
İnşallah gerek kalmaz hiç canım. Aynen, ne kadar erken beklesek de hiçbiri 30.haftadan önce gelmezler inşallah

Hepsi çok güzeller canım güle güle kullanın inşallah :) ilk beşiği kendi odanıza aldınız sanırım değil mi? Kendi odasıda olmuş miniğin ne güzel. Ana kucagının markası nedir acaba? Bizde alacagızda araştırıyoruz. Bu arada ben yinede herhangi bir diyetisyene gitmeyecektim. Pembe mavide bir diyetisyen arkadasıymiş. Hemde boşyere artı masraf olacaktı bizim içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…