2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepsi çok güzel iyi gunlerde kullan canim

Hayirli olsun cnm cok guzelmis guzel saglikli gunlerde kullanir ins odayi kurdugunda fotosunu buraya atarmisin acaba gorundugu gibimi mobilyalar bende internetten almayi planliyorum..

C

Anim doktorun dedigine gòre kasilma sancisi çok agrili ve nefez jesici sekilde oluyormus ve ard arda birkac defa olmasi gerekiyormus sen uyumussun bisey yoktur
Az önce kızı okula bırakırken 3 aylık bebeği olan velilerdrn biri belin ağrıyormu sordu, sonra da dedi ki benim çok ağrıyordu, bel ağrısıyla doktora gittim meğer doğum başlamış haberim yok. Bunu da yazdım aklımın bir köşesine

İşte bu yüzden korkum var benimde hastaneye ne kadar sürede gidersin mesela ben ilçedeyim dra yetişemeden birde erken olursa küçük bebek hemen geliverir eli kolu bacağı çıkmaya başlarsa ne yaparım diyorum
Uzakmı hastane? Yok canım, bir kaç saat sürer suyun gelse bile öyle hemence kayıp çıkmaz ki... Çıkamaz yani değilmi???

Kızlar merhaba korse almayı düşünüyorumda doğumdan sonra hemen takarım diye siz araştırdınızmı yada aldınızmı sırtlı korse istiyorum. alan varsa nerden aldı güvenilir instagram sayfası varmı :)

Maşallah. Siz de kiloyu geçtiniz canım gözün aydın. Sonuçların da iyi çıkmış. İnşallah hep böyle güzel gidersiniz. Doktorunu aynı yerdemi değiştirdin? Yani hastane esentepe, dr değişti doğrumu?

Kıyamam ya su için bekliyorsun eşin geçmi gelir?

Bilmiyorum söylediğime de pişmanım ek olarak daha bilgili arkadaşlar cevap veriyor zaten bana gerek yok
Ciddimisiniz ya su boyutta tepki verilecek ne yazdim ne yazildi daha once hic bahsi acilmayan soylenmeyen ne denildi Allah askina. Gercekten giresim gelmiyor foruma ki girmesem yazmasam daha iyi olacak onuda iyice idrak ettim. Hormonsa herkesin hormonlari tavan kimseye direkt soylenen soylenen bir kelime dahi yokken şunun yapılmasıni hazmedemiyorum.
Hepinize iyi dogumlar dilerim. Selametle.

Bilmiyorum söylediğime de pişmanım ek olarak daha bilgili arkadaşlar cevap veriyor zaten bana gerek yok
Kuzuummm... Tatlı hamişşş... Neden keyfin yok senin?? çıkmaz dediğimmi canını sıktı? Birtanem hep bir süre sancı çekiliyor ya ondan dedim. Hem biz senle inşallah sancıyı tatmadan zamanımızda sezeryanımıza gireceğiz canım

ölçtüm dün 11 e 7 idi..normal mi
16 tehlikeli diye biliyorum canım. 11 normal tansiyon. Sen rahat bir zamanında ölç, normalinin ne olduğunu bil ona göre değerlendir, benim mesela 9-7, 9-6 normal, 10 olunca başım ağrıyor. Hâlbuki benim normal dediğimde eşim olsa bayılır ,onda 12, 13 normal

Ben kullanmıştım da , markasını hatırlayamadım, gerçekten ağrıyı çok güzel önlüyordu. 40 gün dayanır da çıkarmazsanız karnınız kalmaz, bende kalmadı, banyo yaparken çıkarıyordum sadece.

Kusura bakma kimsenin sağlıki açıdan zarar görmesini istemiyorum hassas olduğun için.i ster girersin ister girmezsin demek ki kendi uslübunun bazen kırıcı boyutlarda olduğunun farkında değilsin sadece bugün için geçerli değil bu tepkim belirtmek isterim

Sağol canım inşallah hepimiz böyle güzel gideriz. Benim tüp bebek doktorumdu klinikten. Detaylıya kadar ona gideyim sonra değiştiririm diyordum. Bugün gittiğim ise Esentepeden bir doktor. Aslında doktorumdan mennundum ama bütçeyi aşıyordu. Birde ben bir hastame bünyesindeki doktorla devam etmek istedim. Bugün gittim mennun kaldım fazlasıyla. Hastanede hoşuma gitti. Neden 2 3 milyar daha fazla para ödeyeyimki. Ödediğimizde aslında doktor değil hastane. Adı olan hastane otel hizmeti veriyor ve fiyatta ona göre artıyor.

Rahme yapışma var mı sende ?

benım bugune kadr gıttıgım doktora senınkı sadece plesanta prevıa olsaydı ısımız cok kolaydı dedı
baska baska seylerden bahsettı

sımdı gıttıgım perınatolog pek bahsetmıyo rısklerden
sezeryan olur duruma bakarız hallederız modunda:)

daha sormuyorum ınan ne durumda
yapısma var mı vs dıye

soncta duzeltebılecegm bır sey kalmadı
bu hastanede bu doktorda kararımızı verdık
Rabbım sonumuzu hayreylesın

Ay kızlar evet ya korse nasıl almak lazım bacaklı göbekten olanlardan mı almak lazım bacaksız kemer gibi daraltmalı olanlardan mı almak lazım. Meşhur yamunalardan yani nasıl yapalım kızlar

saol kuzum bende araştırıyorumda hangi sayfadaki iyidir emin olamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…