- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #36.201
Bende öyleyim son noktaya kadar duruyorum ama hamileyiz bebişler için gitmemiz lazım dağılmış dökülmüş anneleri olmasın yavruların :))Bugun gidecem canim. Tatli tatli kasinirken uyuzluk noktasina geldi. Rahatlatici bir seye ihtiyacim var artik. Nefret ederim doktor tahlil islerinden. Hic zirt pirt doktora giden bir tip degilim
canım sen nerdesın ya senden baska kımse bana cevap vermıyor ah hemşerimvalla şu günleri kim çıkarmış yaa hepsi amerıkanın oyunu
bulursan haber ver banada :) instagramda cemre butik var markorse var candykorse var takip ettiğim ama hangisinin ürünü daha iyidir bilemedim.Ay kızlar evet ya korse nasıl almak lazım bacaklı göbekten olanlardan mı almak lazım bacaksız kemer gibi daraltmalı olanlardan mı almak lazım. Meşhur yamunalardan yani nasıl yapalım kızlar
Beşiğimi sipariş ettik, geldi inşallah eşim alır bugün mağazada bizi bekliyor. Hasta diye bir şey de diyemiyorum. Ha evde durdu ha orda sonuçta bizim diyor. Ben de yiğidin malı gözünün önünde olur teorisiyle yaşayanlardanım. Anakucağı 4moms gördükten sonra hiç başkalarına bakamıyorımKızlar, dolap beşik ana kucagı vs işleri ne yaptınız?
Doktordan geldim az evvel. Önceki doktorumu değiştirdim yeni bir doktora başladım. İyi geçti gayet mennun kaldım yeni doktorumdan. Bebeğimiz 1077 gram 35 küsür cm olmuş kızlar. Sağlıklı ilerlemisiz. Toplamda 7 kilo almıstım biraz hızlı gitmisim ona dilkat edeceğiz bundan böyle.
Günaydın güzel annişlerrr
Kv babasının ameliyatına gitti Allah şifaa versin inşallah
Geç uyandım bugün eşim okulda evde tek başımayım
Yanımdaki suyum bitmiş gelsin diye bekliyorum Allahımmm ne zor günler yaaa hızlı geçsin nolur
Kizlar bebis hareketleriniz nasil.? Saymaya basladiniz mi gunluk olarak.
Benim bu ara cok az ve derinden geliyo. Bi vurma gibi degil de karnim hop oluyo. Heralde diyorum pozisyonundan dolayi. Ama kestiremiyorum iste nereye vuruyo ve nerde diye.
beşik n11 den bunu aldım
tam takım 250 tl ydi
çok uzun kullanamayacak dendiği için pahalı bir şey almak istemedim arkadaşım verecekti beşiğini ama
emanetin başına bi iş gelir diyenler olunca onu da istemedim bunu aldım
Eki Görüntüle 2144695
anakucağı da arkadaşlarım sağolsunlar bebek hediyesi olarak bunu aldılar
bunu beğenmiştim kendi titreşimi falan var diye :)
Eki Görüntüle 2144696
oda da evmanyadan hediye kuponuyla 1260 tl ye geldi bu takımı aldım
Eki Görüntüle 2144697
Az önce kızı okula bırakırken 3 aylık bebeği olan velilerdrn biri belin ağrıyormu sordu, sonra da dedi ki benim çok ağrıyordu, bel ağrısıyla doktora gittim meğer doğum başlamış haberim yok. Bunu da yazdım aklımın bir köşesine
Kızlar merhaba korse almayı düşünüyorumda doğumdan sonra hemen takarım diye siz araştırdınızmı yada aldınızmı sırtlı korse istiyorum. alan varsa nerden aldı güvenilir instagram sayfası varmı :)
Benim oğlanında bazen derine gittiği oluyor ama genelde sabah akşam bazen gün içindede hareketlendiği oluyo dışardanda görebileceğin şekilde.Kizlar bebis hareketleriniz nasil.? Saymaya basladiniz mi gunluk olarak.
Benim bu ara cok az ve derinden geliyo. Bi vurma gibi degil de karnim hop oluyo. Heralde diyorum pozisyonundan dolayi. Ama kestiremiyorum iste nereye vuruyo ve nerde diye.
Sıkma canını anlayabiliorum senı inş korktuklarimiz başımıza gelmez mutlu mutlu dogumlar yaparizSizinle alakalı değil kusura bakmayın
Hepsi çok güzeller canım güle güle kullanın inşallah :) ilk beşiği kendi odanıza aldınız sanırım değil mi? Kendi odasıda olmuş miniğin ne güzel. Ana kucagının markası nedir acaba? Bizde alacagızda araştırıyoruz. Bu arada ben yinede herhangi bir diyetisyene gitmeyecektim. Pembe mavide bir diyetisyen arkadasıymiş. Hemde boşyere artı masraf olacaktı bizim içinde.
Hepsi çok güzel iyi gunlerde kullan canim
Hayirli olsun cnm cok guzelmis guzel saglikli gunlerde kullanir ins odayi kurdugunda fotosunu buraya atarmisin acaba gorundugu gibimi mobilyalar bende internetten almayi planliyorum..
besıgı cok begengım canım
geldı mı kalitesi nası
gercı nasıpse 6 ay en fazla yatar cok kaliteli olmasına da gerek yok
ama emanet almaman cok ıyı
emanet çarpı ben:)
Hayırlı olsun canım hepsi çok güzel son hazırlıklarıda bitirdin desene artık bebişin sağlıkla gelmesini beklicen.beşik n11 den bunu aldım
tam takım 250 tl ydi
çok uzun kullanamayacak dendiği için pahalı bir şey almak istemedim arkadaşım verecekti beşiğini ama
Eki Görüntüle 2144695
Eki Görüntüle 2144696
Eki Görüntüle 2144697
Bilmiyorum söylediğime de pişmanım ek olarak daha bilgili arkadaşlar cevap veriyor zaten bana gerek yok
Ne oldu kızSize de bişey denmiyor bazen onuda anlamış bulundum
Hayırlı olsun canım hepsi çok güzel son hazırlıklarıda bitirdin desene artık bebişin sağlıkla gelmesini beklicen.
Hepsi harika canım. Bembeyaz oda. Çok güzel. Ben de kızımda beyaz oda yapmıştım, bu garibime yapamam, ablaları yerler bizibeşik n11 den bunu aldım
tam takım 250 tl ydi
Eki Görüntüle 2144695
Eki Görüntüle 2144696
Eki Görüntüle 2144697
Beşiğimi sipariş ettik, geldi inşallah eşim alır bugün mağazada bizi bekliyor. Hasta diye bir şey de diyemiyorum. Ha evde durdu ha orda sonuçta bizim diyor. Ben de yiğidin malı gözünün önünde olur teorisiyle yaşayanlardanım. Anakucağı 4moms gördükten sonra hiç başkalarına bakamıyorımdüşünüyorum acaba 2.el alsakmı daha uyguna gelir. Eşim de üzülüyor pahalı ve çok güzel , almak için düşündüğünü görüyorum ona da kıyamıyorum adam benden izinsiz 1 tl harcamaz, o da en fazla acıkır yemek almak için bile bana sorar. Bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?