2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

vallahi iyi dedin
böyle komik şeyler yazayım gerginlik geçsin istiyorum

ben mesela bir çoğunuza göre fazla gamsızım
şaşırıyorum ama diyorum ki herkesin yapısı farklı

bu arada wintersun arkadaşını falan çağırsaydın keşke yaa
eşin kaçta geliyor işten

Hepsi harika canım. Bembeyaz oda. Çok güzel. Ben de kızımda beyaz oda yapmıştım, bu garibime yapamam, ablaları yerler bizi aklı erene kadar idare ederiz artık :)

biraz daha büyüyünce yaparsın
ilkte yapılıyor da genelde 2.ler artıkçı oluyor (bizde böyle deriz yanlış anlaşılma olmasın da )

bzim arkadaşlarda da görüyorum illa bazı şeyleri büyükten kullanıyor küçükler

bende biraz aklı erince kendi seçsin odasını isterim bakalım kısmet

nasıl canımm ben daha hıssetmedım belkıde hıssettım bılmıyomm cok heycanlandım
Canım baya büyük insan gibi düzenli hareket oluyor bir dk boyunca mesela hik hik hik hik tekme zannediyorsun ama değil atış düzenli oluyor. Büyük oğlunda çok hissederdim ufakta hic olmadı. Bu 3. De yine yemek yiyince 5 dk sonra hik hik başlıyor çok tatlı yaa

Ben aylardır temmuz annelerinden takiliyorum. Bir kere gerginlik yaşandığına şahit olmadım. Bu grupta enerjisi tutmayan çok fazla bence. Orda 32 haftalık bile arkadaşlar var mesela. Ben temmuz 20 son Doğumum hatta erken bile gelebilir o yüzden hep orda bulunuyorum. Ve açıkçası daha yakin hissediyorum. Hepimizin kendine gore derdi büyük bence. Riskli gebelik de kilo bunalım... Bir arkadaşım ikinci gebeliğin de depresyona girdi Rabbim kimseye yasatmasin. Kimi riskli gebelik geçiriyor korkusu erken doğum. Yani anlayışlı olup çok bilmislik yapmazsak daha seviyeli ilişkiler kurulabileceği kanaatindeyim.

Ay kızlar evet ya korse nasıl almak lazım bacaklı göbekten olanlardan mı almak lazım bacaksız kemer gibi daraltmalı olanlardan mı almak lazım. Meşhur yamunalardan yani nasıl yapalım kızlar
Göğüsten kalçaya kadar canım. Ayarlamalı olanlardan. Ayaklı olanları her wc de giy çıkar delirtir insanı, zaten wc girdiğim gibi çocuk ağlıyordu sanki biliyordu. Yemeğe oturduğımda da kaka yapıyordu mutlaka ))

Ben mesela 3. Ogluma dolap ve bir takim hastane çıkışı bir de baskılı takim yaptırdım. Diğer bütün kıyafetler dolabına yetmedi bile. Çorap onluk eldiven dolu. İki ogpandan hatta gorumcemin iki oğlundan kalan yepyeni kıyafetler. Ne gerek var dedim almaya almadim. Bir resim vardı ikincide birkaç eşya bez ıslak mendil. Üçüncü de sadece bez ve ıslak mendil diye bizimde o hesap oldu

Baya pahalı geldi bana da açıkcası. Birde bazen sevmiyormuş bebekler onu. Elinde de kalabilir. Ben daha uygun bir sey düşünüyorum bakalım

Kızlar bu sancılar üzerine ben ilk sancılarımı anlatayım aslında anlatmaya daha önce çekiniyordum ama şimdi bu konu üzerine anlatmam iyi olur heralde malum benim yaşım ufaktı şekerimde yüksekti ve çok stresli bir dönemdi kuzenin annemlerde benimle kalıyordu gece kasık ağrım oluyordu 8 Aydan az küçüktü bebek bende kuzenime söyledim ya dedim kaşıklarım ağrıyor aynı adet ağrısı gibi kızcağız nerden bilsin oda bekar dedim neyse ben kitap da okudum son aylar yalancı sancı oluyormuş ertesi rutin kontroller için Şişli Etfal’le gitmem gerekiyordu kendi doktrm özel muanesi vardı ama Okmeydanı hastanesinde Doğum yaptıracaktı şansıma orasıda Doğumhanesi tadilata girmişti Şişli etfale gitte kaytın olsun demişti neyse ben tek başıma gittim annemde yolda aradı kıztı niye tek gidiyorsun diye sonra işte gittim dktr ultrasonla baktı bir sorun gördü herladeki nts bakıldı kadın şok olmuş bir şekilde bakıyordu hemen kaldırdı git tatlı birşey ye dedi cahil bende hem pasta yedim hem meyve suyu tabi geri geldim bir daha nts bide şekerim tavan yapmış benim Doğumhaneye aldılar birsürü dktr asistan alttan baktı dktr kıztı bana yaz kızım sen bu kadar sancı çekmişsin nasıl anlamadım nasıl bir canın var senin dedi çok uzun oldu kusura bakmayın devamı var ama işte yani ben sancıyı anlamadım ve ogün doğum yapmama bir şekilde engel oldular 2 hafta kadar durduruldu rutin kontroller için gitmesem belki suyum gelecek Doğum yapacaktım amaçım tabi sizleri korkutmak değil ama benim mesela ağrı eşiğim yüksektir ama şöyle bir durumda var normal Doğum yapanlar bilir öyle filimlerdeki gibi biran sancı gelip insan avaz avaz bağırmıyor ben artık 2 hafta hastanede kalınca öğrenmiştim sancı nezaman gelir diye Doğum zamanı sancımı evde çektim ilk başlarda dedim ay bumu yani sancı ne var yani Bunda filimlerde bukadar bağırıyormuş tabi 5 dakikada bir sancı girince işler değişiyor ozaman kadarda en az 1 saat vaktimiz var kızlar çok yaztım kızlar kusura bakmayın

doktordan memnun kalmana sevındım canım, doktor cok önemlı
babyciğinde 1 kıloyu geçmış maşallah subhanallah:)
Evet sakın güleryüzlü esprili bir doktor. Genç doktorlar daha iyi geliyor bana. Evet teyzesi geçmiş yavrum çokta güzel poz verdi zorladık biraz ama uyuyordu miniğim

4 moms i su şekilde tavsiye ederim kuzen öyle yaptı. Bebekle jokere gitti orda denedi çocuk sevmiş ki onunki kolikti çok huysuzdu. Sonra tutumlu anneden 2. El temiz aldı.

Oh maşallah sağlıkla kurtuussunuz canım çok şükür. Rabbim tekrar vaktinde bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah.
Bende ikinci oglumda 37+0 sabahı suyum patladı acile gittik sezeryan olacaktın tabi ilki sezeryan çünkü. Dr gittik 3 cm acilmam varmış biraz sancim var ama az 40 geçmiyor. Benim bir bel birde arada adet agrim vardı başka birşey hissetmiyordum. Tabi hmn sezeryana girdik biz. Bu aralar arada adet agrim oluyor ama ayaklarimi usutuyorum sanırım. Birde benim bebeğim çok aşağıda o yüzden çok oturamiyorum ayakta duramiyorum hep yatiyoruz. Rabbim yardımcımız olsun az kaldı artik.

Üşütününce ağrı oluyor gerçekten bende hiç dikkat etmiyorum ayaklarımı üşütüyorum rabbim hepimize sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin çok sabırsızlanıyorum ben o sancıyı tekrar yaşamak için

Whiteandblue birde tecrübe kazandıkça gereksiz şeyleri doldurmuyorsun
ben az eşya aldım diyorum ama bir çoğu gereksiz olacak eminim
2. de almıcam bile kullanmayacağı için

gazelim_24 o dönemde internette fazla araştırma yapmayınca
yaşadığın kötü şeyler
cahillik hepsi üst üste gelmiş
helal olsun ama eli öpülecek kadınsın hepsinin üstesinden gelmişsin

D _Depply_ benim ütü masam sandığım falan vardı
bizim çatı var benim kışlıklar falan hep orada
hatta bez dolabım vardı yırtılmış yenisini alcam şimdi
kutularla orada sakladığım için iyi oluyor
benim herkes yakında olduğu için ekstra yatak falan ihtiyacı olmuyor
gelen 1 günlüğüne koltukta yatıverir

senin annen falan uzakta bazayı atsan nerede kalacak kadın

ağustos anaları daha hormonlu demek ki
sonucta bisürü değişik profilde insanız arada sırada olur böyle seyler
yeterkı kırmayalım kırılmayalım

ben de ılk kızımda oda yaptım.dolabı buyuyen yatagı
nevresımı halısı perdesı avızesı aklınıza gelecek hersey
cok hevesım vardı ıcımde mı kalsaydı:)
bu sefer hıc bıse yok:)
kızımdan kalan 2 tane park yatak var
bebek arabası var ( gercı alacagım bıtane daha evdekı cok eskıdı)
cinsiyetlerı de aynı oldugu ıcın cok bıse almayı dusunmuyorum:)

wayyy kocan ne ıyıymıs
habersız para harcamaz felan helal olsun:)
ya ıstemenın sonu yok
bence durumumuza göre alabılecegımız en ıyılerını alalım
bı de ne kadar pahalı ona göre yorum yapıcam:):)
Maaş kartını bana veriyor canım. Ek geliri olursa onu da elime veriyor hemen. Servis gelmediği günlerde yol parası istiyor, fazla versem almıyor. Cebine fazladan 20 tl koy, belki gelirken yoğurt al, su al derim diyorum, benim işim kazanmak, senin işin harcamak diyor, markete gitmesi gerekirse ya sabahtan parayı verip siparişimi söylüyorum,ya camdan para atıyorum eve girmeden alıyor. İyi insan, ömrünün yarısını çeşitli ülkelerde geçirmiş, görmüş, dünya malından doymuş.
Gelelim ana kucağına. Yenisi 1900 tl
İkinci el 550-800 arası bulunur. Ama harika bir şey , internette 4moms mamaroo anakucağı yaz videosuna bakarsan anlarsın beni

Sağlam 2. el ben 1000 den aşağı hiç bulamadım
çok baktım 600 falan bulsaydım direk alacaktım ama
ya servis ihtiyacı vardı
ya da çalışmayan aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…