2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benım de canım cok kıymetlıdır
ben dogururken bırazcık bagırmıs olabılırım:)
ama ozellıkle ılk dogumlar cok hızlı olmaz derler

ben de nstye gırdım sancı yok acılma yok ebe gıdebılırsın dedı
tam ustumu gıyınırken ebenın yanındayken suyum geldı:)

tamam dedı yatış, sancı yok suyun geldı acılma yok sabaha sezeryan dıye konustuk
ooo tamam dedım ama gece normal dogurdum:) cantamız bıle yanımzda degıldı sabah sezeryan olcak sabahtan getırırsınz demıstım evdekılere:)

Maşallah eşine canım Allah şaşırtmasın sende belli zaten uyumlu anlayışlı medeni bir insansın tam uygunsunuz birbirinize allah hep gönlünüze göre versin inşllah

3.olduğuna göre artıkçının artıkçısı )))))))
Kızlar büyüdü talepleri farklı , bir çocuk odası var beşik aldığımıza şükretsin
Bunu hep bastırırlar gibime geliyor )))) Daha 5-6 seneye uyanır niye bu oda pembiş diye

kocana bırkez daha masallah canım:)

ana kucagı ıcın 1900 cıdden cokmus
bı de oğlun sevmeyebılır durmak ıstemeyebılır
bu tarz ürünlerın hıc bırının mucızevı oldugunu dusunmuyorum:):)

Ya çok güzel olmuş ama bende Doğum esnasında bebeğin babasına eski eşime küfür ediyordum ama hal ediyordu zaten boşanmıştık

ama benım ılk dogumda nişanım gelmıstı aksam ustu 6 bucuk gibi
doktoru aradım dedım hafta basında acıklık var mı dıye baktılar ondan mıdır azcık kanama oldu
bellı olmaz nstye bı gıt bakalım dedı

bı de o gun dıger gunlere degısık olarak aşırı aşırı belim agrıdı
sonra zaten suyum gelınce bırıkı saat sonra basladı sancılar

gunduzunde tek yasadıgım sey şiddetli bel agrısı bı de cok az kanama ( arada olurdu nişan mı degıl tam anlamamıştım onu da )

Erken doğum riskin varmiydi daha onceki gebeliginde cnm?

Kızlar erken Doğumu konuşmuşsunuz hep, şimdi hiç aklımda yokken kurt düştü arada kaşıklarıma agri giriyor geçiyor sonra ve asgai doğru bi agri oluyor
Alt tarafa doğru bu kasılma olabilir mi sizce ? Hiç aklıma gelmemişti doktor kontrolüne daha var ? Nasıl anlarım tam olarak kasılma olup olmadığını

Erken doğum riskin varmiydi daha onceki gebeliginde cnm?
Şekerim vardı omdan olabilirdi ama her ay dktra düzenli gidiyordum hiç öyle erken Doğum riskinden bahsetmedi bide ailede genetik bir durum genelde bütün halalarım erken Doğum yaptı hepside 8 aylık Doğum yaptı

İnşallah yükselmesin kimsede. Ben doktoruma sordum yükselse hissetmez miyim diye. Maalesef çok kritik duruma gelmeden hissedilmez dedi. Ne olur ne olmaz diye her gün aynı saatte ölçmeye çalışıyorum. İnşallah kimse yaşamaz sıkıntı falan

canım bahsettıgın kasılma belırli bir düzendeyse ve uzanıp dınlendıgıgnde vs gecmıyorsa doktoruna durumu anlat

ama onun harıcınde bence normal bu tarz durumlar

Canım buraya yazdığın iyi oldu benim bebekte aşağıda erken doğum riski var dedi dr sanada aynı şey söylendi mi bir dert ortağı buldum sonunda

Değildir umarım
1 hafta önce bana oldu
2 gün boyunca kasık ağrısı ve alt tarafımın ağrısı beni mahvetti internete bakınca doğurdum sandım tabii :)
yatınca geçiyordu kalkınca yine başladı
sonra geçti
ama o hafta çok yoruldum çok üşüttüm ondan oldu sanırım
boya yaparken cam kapı açıktı
bende sandalyede oturmak yerine yere oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…